![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
asta e tare misto:):):)bravo tie omule:):):)
|
pai si pe ce monitor bagi ps2?? pe cel din parasolar sau ...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
azi am facut rost si de un invertor pt ps2 si maine facem montajul si proba... urmeaza fetele de usi.... |
Si ce mai urmeaza? Ca m-ai facut curioasa...In afara de bara aia cu leduri pt frana de care ziceai...
|
Quote:
|
Quote:
|
De ce abia iarna urmatoare? Pareai nerabdator :D
|
concursu se anunta in luna asta pe la sfarsit nu stiu exact data(o sa se faca publica pe 4t)
cu ledurile o sa dureze ca dani nu pra are chef si sigur va trebui sa-l bat la cap vreo 6-8 luni sa le facem.... asa ca...:D |
Sorry 4 that :D can`t help no more...
|
frate in curand nu o sa poti sa mai intri in masina de gadget-uri si alte tampenii ,termina frate cu prostiile si btw parca spuneai k in vara vinzi masina,cum naiba o sa mai pui bara pe ea ,iarna viitoare?????????????????
|
super tare masina lui TAU..am vazut-o live in fata la bloc la el:shock: ..
o intrebare pt TAU..cum pot sa fac si eu la dacia mea semnalele albe si geamul de la stopurii..la tine are marfa rau.. |
Bai "un bou de vanzare" ce treaba ai tu cu omul dak il tine sa isi bage banii in masina lui?vad k apari mereu si iti exprimi nemultumirea pe aici.schimba thread-ul prietene k ne-ai plictisit.Tine-o tot asa TAU-le !!!!!
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Quote:
cum ziceam modificari la fetele de usi.... montarea play-station2.... si mici retusuri pt concursul de muzica a sistemul audio... poze.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning