![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
19 km cam asa
|
20 de km...a-r fi super fain sa veniti...am si un loc perfect de parcat toate masinile...sper sa fie liber pe duminica...
sa-mi ziceti daca veniti sigur sa stiu...sa vorbesc de locatie...etc... |
eu personal nu stiu ce sa zic... dar pana la urma.. pana in zau cate km sunt?
si pana acuma cati mergem? poate ma bag si eu... |
na zicetzi cine vine sa stiusa facem lista ne intalnim totzi intr-un loc si mergem.is vreo 38 pana la zau prin band si saulia e bun drumu pacolo si cel mai scurt.deci ridicatzi manutza sus cine vine sa facem lista ca se apropie duminica
|
mah dupa pasti nu bagati o intalnire la lukoilu d la iesire din mures? k p acolo muncesc eo si stam linistiti...
|
Quote:
dar care statie? cum iesi din 7 noiembrie? |
eu nu cred ca pot merge k am ceva probleme cu masina dar daca o rezolv si o sa am timp $$$...mai vad eu cand aflu exact eu anunt :D
|
Salutare! La urama urmei unde va fii intalnirea, as vrea sa particip si eu dar ar trebui sa stiu sigur ca vin din Nades si inainte de-a merge la intalnire trebuie sa merg pana in miercure niraj...
Si de la ce ora ar fii?:?: Apropo inca un loc frumos ar fii lacul Bezid...Asta ca idee si pana in sangeorgiu de padure e bun si drumu... |
Quote:
|
1 hunor
2 3 4 5 . . . 486 |
vad ca e cam greu sa se hotarasca lumea.atunci ce zicetzi duminica de la ora 13 acol langa centura sub paduree si spatziu sau acol pe bega unde e curba aia mare tot sub padure si acol e spatiu stam pana tarziu ne distram gasim noi voie buna.ce zicetzi?
va bagatzi?numai satzina vremea cu noi.eu unul cred ca ar fi super numai vad ca putzini se baga |
Cam cati km sunt din Mures pana in Zau? am venii si noi numai sa nu fie prea departe.
|
tare ma daa.... faceti o treaba d asta p unde se poate ajunge si cu suspensie sport
|
yo vin sub centura ca i fain acolo.
|
crek o lasam pe saptamana viitoare k vremea nu tine cu noi :| sapt asta crek tot la Interex ne intalnim :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning