Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

vladdaman 21-03-07 19:39

Re: Cum sa agati o fata..

oricum nu iti observa doar papagalul ci si masina si crede-ma daca esti intr-o masina care nu e cotata destul de bine in ochii unei femei cam vorbesti singur, vb aia multe femei se uita dupa bmw si dupa masini ori cabrio ori coupe smecher ori mercedes mare...dar daca ai bmw nu conteaza ca e 316...din pacate
chestia e dovedita un amic are un mitsubishi eclipse frumos de tot si la un stop sa se bage in seama cu unele langa ele mai era si un bmw nici nu l-au bagat in seama si in bmw erau niste rapciugosi, daca eram femeie nu m-as fi uitat nici cu fundul la ei, amicul asta arat bine si are si papagal...dar nu a avut succes...la urmatorul stop a reusit sa le atraga atentia tipelor si am tras in fata la inter sa vb cu ele...si nush cum a ajuns vb de aia cu bmw, concluzia fetelor a fost ca noi eram ofticati ca nu suntem intr-un bmw ca al alora...

alta exemplu este ca am vorbit cu o tipa care tot asa dadea ture de magheru si am stat de vorba cu ea pe tema asta tipa a zis ca sunt multe care ies acolo la agatat si care stiu decat marcile si nu mai mult, tipa mi-a zis clar ca nu prea am sanse la agatat bombe cu volvo-ul meu care nu e chiar ultimul cazan de pe strada...sunt curios daca se uita altfel la nissan sau si mai rau???

Turbo110 23-03-07 18:08

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 810460)
...baieti,haideti sa luam cazul ala incredibil,cind ai masina "sport"...cu muzica cu tot..ai si ceva ban in buzunar,si fata p kre ai pus okiu' ,f politicos,te ia usor peste picior,desi park numai ptr ea ai oki....ce faci dommle????:D

nu ai decat o singura sansa sa o impresionezi daca nu ti-a iesit din prima numai are rost eu unu asa gandesc !

Mustang 23-03-07 18:14

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 810562)
oricum nu iti observa doar papagalul ci si masina si crede-ma daca esti intr-o masina care nu e cotata destul de bine in ochii unei femei cam vorbesti singur, vb aia multe femei se uita dupa bmw si dupa masini ori cabrio ori coupe smecher ori mercedes mare...dar daca ai bmw nu conteaza ca e 316...din pacate
chestia e dovedita un amic are un mitsubishi eclipse frumos de tot si la un stop sa se bage in seama cu unele langa ele mai era si un bmw nici nu l-au bagat in seama si in bmw erau niste rapciugosi, daca eram femeie nu m-as fi uitat nici cu fundul la ei, amicul asta arat bine si are si papagal...dar nu a avut succes...la urmatorul stop a reusit sa le atraga atentia tipelor si am tras in fata la inter sa vb cu ele...si nush cum a ajuns vb de aia cu bmw, concluzia fetelor a fost ca noi eram ofticati ca nu suntem intr-un bmw ca al alora...

alta exemplu este ca am vorbit cu o tipa care tot asa dadea ture de magheru si am stat de vorba cu ea pe tema asta tipa a zis ca sunt multe care ies acolo la agatat si care stiu decat marcile si nu mai mult, tipa mi-a zis clar ca nu prea am sanse la agatat bombe cu volvo-ul meu care nu e chiar ultimul cazan de pe strada...sunt curios daca se uita altfel la nissan sau si mai rau???

in concluzie ...
ia-ti bemve ...
nu-i asa alekse ? :D

bodyspeed 23-03-07 18:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 814269)
in concluzie ...
ia-ti bemve ...
nu-i asa alekse ? :D

e gaby.. las ca noi ne luam... cate un mach one ;)
to the subject :arrow:
eu unu nu vreau.. bmw...ca sa impresionez... pot si fara ;)
acum sa ne rezem... in masina.. mai avem un pic,.. sa o facem sa si vorbeasca... si sa mai faca si altceva....:D :D
in plus....vorba lui turbo...nu impresionezi din prima... poti veni si cu bmw.. seria 9 .....degeaba ............;)

ADDOstreet_racer 27-03-07 00:23

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 810176)
Muzica = Manea
Masina sport = Bmw z3
Termini treaba = O rogi sa iti lase un numar de telefon

Frate tu ai idee cu ce se "mananca" femeile ?

pai nu prea stiu frate recunosk da ptr varsta mea yo zik kai bn u ce zici?

bodyspeed 27-03-07 09:25

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 819611)
pai nu prea stiu frate recunosk da ptr varsta mea yo zik kai bn u ce zici?

ce e bun pentru varsta ta :rolleyes2 .. .... a pozele... da.. pozele sunt bune ;) .... pentru varsta ta.. dar incearca sa te dispensesi de poze... si sa treci la fete adevarate
daca vrei poze... sa ne arati ..intri aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-317.html si poztezi....... fete fotografiate de tine.. :D

momo 27-03-07 10:40

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One View Post
Muzica = Manea
Masina sport = Bmw z3
Termini treaba = O rogi sa iti lase un numar de telefon

Frate tu ai idee cu ce se "mananca" femeile ?

super shmecher frate! :lol: :lol: tine-o tot asa si o sa agati o turma!... de oi, poate :D

Trixi 27-03-07 10:46

..pai,aici nu se discuta gusturile oamenilor!!!:D :D :D

Mustang 27-03-07 15:22

Quote:

Originally Posted by momo (Post 819961)

super shmecher frate! :lol: :lol: tine-o tot asa si o sa agati o turma!... de oi, poate :D

tzu tzu ...
sa te referi la pustiul ala fanatik ...

la ala sa dai quote ... nu la mine ...
si ... sambata sa treci pe la noi pe la stand ...
ca mi-e dor de tine :lol: :lol: :lol:

ADDOstreet_racer 27-03-07 23:51

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 819873)
ce e bun pentru varsta ta :rolleyes2 .. .... a pozele... da.. pozele sunt bune ;) .... pentru varsta ta.. dar incearca sa te dispensesi de poze... si sa treci la fete adevarate
daca vrei poze... sa ne arati ..intri aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=2838&page=317 si poztezi....... fete fotografiate de tine.. :D

una la mine nu sunt poze ci sunt foste .da ma rog kum toti sunteti atotcunoscatori no sa mai deranjez k vad k sectiunea asta e doar ptr cativa pe post de loc dea te lauda si de ate crede cel mai smecer doar asa u si ku tn ................ma scuzti domnilor atotcunoscatori .nu totui sun ka voi gigolo ku akte in regula................

vladdaman 27-03-07 23:57

dar de ce scrii cu k in loc de c???

platon911 28-03-07 00:02

Quote:

Originally Posted by FiReBuRn (Post 54330)
Daca n-o cunosti, abia ti-a fost prezentata de un prieten, cu conditia sa
nu fie prietena lui, te duci la ea, o saruti frumos pe obraz, spui ceva acolo
(de ex ca iti pare bine s-o cunosti, nu conteaza ce ; spui ceva din gura).
Asta doar daca e necunoscuta, pe urma incerci sa afli nr de telefon de la ea
sau de la prieten (al tau NU al ei, btw: conditia principala s-o poti agata
e sa n-aiba prieten sau sa nu fie moarta dupa unu' sau sa nu-i fi total
antipatic).
Intr-o zi dai un telefon si o inviti la un film (undeva in functie de
imaginatia fiecaruia), eventual mai chemi niste cunostinte comune (perechi).
Daca zice NU si-ti place mult de ea, mai incerci peste cateva zile. Daca tot
iti zice ca nu poate din diferite motive, ii dai papucii si treci la
urmatoarea.
Daca zice DA mergeti si va-ntalniti intr-un loc. Te duci la ea, ii intinzi
mana si ii zici hai sa mergem, o iei frumos de mana si plecati. Daca dupa
cateva secunde isi ia mana dintr-a ta nu dispera, va urma o intersectie, va
trebui sa traverseze o strada cat de curand si ii prinzi iar mana.
Ati ajuns la film sau la teatru (prima oara faci tu cinste ca tu ai
invitat-o dupa aia n'are decat sa-si plateasca). Intrati la film, va asezati
si te faci comod (mana din dreptul ei se aseaza frumos pe umarul ei iar cu cealalta mana o iei de mana) o tragi usor spre tine si ori te opresti aici ori o saruti (trebe sa va explic cum se saruta o fata?)). A grija sa fie un film plicticos (nici ceva sa-nu-ti iei ochii de pe ecran, da' nici un film indian cu el... si ea ... ). Daca vezi ca nu vrea trebuie sa ai rabdare: cui pe cui se scoate, daca e incapatanata esti si tu incapatanat (poti sa-i si spui chestia asta).
Se termina filmu', iesiti de la film strans legati unul de altul ,o duci
acasa (daca nu sta in vreun cartier celebru) si o saruti inainte sa va des-
partiti. Ii spui ca o suni sau sa te sune a doua zi sau stabiliti din seara
respectiva cand sa va mnai intalniti ...

Sfaturi adiacente:
1) Nu fi bou sa dai bani pe flori, poate doar la o aniversare, odata pe an.
2) Cand mergi cu o fata pe strada spune bancuri, fa glume, fii vesel, fii
baiat de gasca, nu fi moale (molau).
3) N-o suna numai tu, fa in asa fel incat sa te sune si ea.
4) Nu cheltui prea multi bani cu ea.
5) Complimentele i le faci dupa ce ai agatat-o (vrajit-o) nu inainte.
6) Daca e proasta n-o prezenta parintilor chiar daca e misto, mai bine le
prezinti una mai uratica dar desteapta, va face o impresie mai buna.
7) Daca o agati la un bairam si n-ai chef sa o tii prea mult alege una misto
indiferent ce are prin creieras.
8) Daca vrei sa fii prieten mai mult timp cu ea nu te uita cum arata (nici
ultima stramba sa nu fie) dar vezi sa aiba ceva prin creier.
9) Niciodata nu-i spune unei tipe care inca nu ti-e prietena ca-ti place de
ea (gandeste-te cam ce i-ai face tu unei tipe care ti-ar spune ca-i place
de tine).
10) NU te indragosti ca bou' ca daca nu iese...
11) Ciorba reincalzita nu e buna (daca ati teminat-o nu o luati de la capat
,fa asta doar daca vrei sa te razbuni pe ea.
Regula_de_aur) Domina ca sa nu fi dominat.
Ultima_regula) Dupa masini si dupa femei sa nu alergi, vor veni altele.

Daca metoda nu merge numai voi sunteti de vina ... mai incercati o data!

cam atat...

baiat destept sa mor eu.........;) ;)

Khalis 28-03-07 00:02

vai de mine... voi chiar nimeriti pe starda toate afoanele de masini, nu?.... :D
BMW.... da.... sigur... orice manelist are akuma BMW... eu una.... daca vad un BMW nici nu ma mai uit la el.... :twisted: sunt satula... mai degraba m-as uita la o masina deosebita (marca rar intalnita pe la noi) cu ceva tuning facut.... din care se aude muzica buna (nu manele).....
Sugestie: uitati-va si in alte masini in trafic... nu numai la pietoni.... poate gasiti si tipe interesate de masini (si poate si de voi :;) ) si care nu mor dupa orice zdreanta de BMW.....

vladdaman 28-03-07 00:33

exact fetelor uitati-va si voi dupa masini mai rare cum ar fi volvo-ul meu sau nissan-ul care e foarte rar si vb aia in el gasiti si un proprietar care nu e chiar de lepadat...:D
vreau sa va invit pe toate fetelor la ture de magheru sa aveti ocazia sa vedeti si masini mai rare ca cele mai sus mentionate de mine si nu va mai uitati dupa bmw...
pe mine ma gasiti in volvo auriu sau nissan rosu va astept:D

Ciro_zel 28-03-07 05:22

Penibil..:-)

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning