![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
oricum nu iti observa doar papagalul ci si masina si crede-ma daca esti intr-o masina care nu e cotata destul de bine in ochii unei femei cam vorbesti singur, vb aia multe femei se uita dupa bmw si dupa masini ori cabrio ori coupe smecher ori mercedes mare...dar daca ai bmw nu conteaza ca e 316...din pacate
chestia e dovedita un amic are un mitsubishi eclipse frumos de tot si la un stop sa se bage in seama cu unele langa ele mai era si un bmw nici nu l-au bagat in seama si in bmw erau niste rapciugosi, daca eram femeie nu m-as fi uitat nici cu fundul la ei, amicul asta arat bine si are si papagal...dar nu a avut succes...la urmatorul stop a reusit sa le atraga atentia tipelor si am tras in fata la inter sa vb cu ele...si nush cum a ajuns vb de aia cu bmw, concluzia fetelor a fost ca noi eram ofticati ca nu suntem intr-un bmw ca al alora... alta exemplu este ca am vorbit cu o tipa care tot asa dadea ture de magheru si am stat de vorba cu ea pe tema asta tipa a zis ca sunt multe care ies acolo la agatat si care stiu decat marcile si nu mai mult, tipa mi-a zis clar ca nu prea am sanse la agatat bombe cu volvo-ul meu care nu e chiar ultimul cazan de pe strada...sunt curios daca se uita altfel la nissan sau si mai rau??? |
Quote:
|
Quote:
ia-ti bemve ... nu-i asa alekse ? :D |
Quote:
to the subject :arrow: eu unu nu vreau.. bmw...ca sa impresionez... pot si fara ;) acum sa ne rezem... in masina.. mai avem un pic,.. sa o facem sa si vorbeasca... si sa mai faca si altceva....:D :D in plus....vorba lui turbo...nu impresionezi din prima... poti veni si cu bmw.. seria 9 .....degeaba ............;) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
daca vrei poze... sa ne arati ..intri aici :arrow: https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre/page-317.html si poztezi....... fete fotografiate de tine.. :D |
Quote:
super shmecher frate! :lol: :lol: tine-o tot asa si o sa agati o turma!... de oi, poate :D |
..pai,aici nu se discuta gusturile oamenilor!!!:D :D :D
|
Quote:
sa te referi la pustiul ala fanatik ... la ala sa dai quote ... nu la mine ... si ... sambata sa treci pe la noi pe la stand ... ca mi-e dor de tine :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
dar de ce scrii cu k in loc de c???
|
Quote:
|
vai de mine... voi chiar nimeriti pe starda toate afoanele de masini, nu?.... :D
BMW.... da.... sigur... orice manelist are akuma BMW... eu una.... daca vad un BMW nici nu ma mai uit la el.... :twisted: sunt satula... mai degraba m-as uita la o masina deosebita (marca rar intalnita pe la noi) cu ceva tuning facut.... din care se aude muzica buna (nu manele)..... Sugestie: uitati-va si in alte masini in trafic... nu numai la pietoni.... poate gasiti si tipe interesate de masini (si poate si de voi :;) ) si care nu mor dupa orice zdreanta de BMW..... |
exact fetelor uitati-va si voi dupa masini mai rare cum ar fi volvo-ul meu sau nissan-ul care e foarte rar si vb aia in el gasiti si un proprietar care nu e chiar de lepadat...:D
vreau sa va invit pe toate fetelor la ture de magheru sa aveti ocazia sa vedeti si masini mai rare ca cele mai sus mentionate de mine si nu va mai uitati dupa bmw... pe mine ma gasiti in volvo auriu sau nissan rosu va astept:D |
Penibil..:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning