Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Bea69 17-10-07 11:33

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

alexbip...din moment c toate problemele ei au inceput dupa 2 sapt d concubinaj,eu zic sa cauti tu buba acolo,daca tot vrei sa intelegi..si sa nu te lasi dus d nas cu tot felul d aiureli..k sunt niste scuze penibile..sa nu trebuieasca sa admita k nu a iesit treaba cum si-a imaginat ea...desi ai incercat sa ii faci p plac...
uite..se mai zice k daca o persoana nu te iubeste asa cum iti doresti tu,nu inseamna k nu o face din toata inima...asa k eu zic k e bine k ati descoperit ink din timp incompatibilitatea....fara sa va distrugeti vietile d tot...
si sa nu iti para rau d timpul petrecut cu cineva,daca atunci te-ai simtit bine..;)

alexbip 17-10-07 19:45

Azi am vorbit cu ea si a fost pe un ton foarte cald adica fara certuri si injuraturi si sincer nu am mai simtit senzatia aia de iubire si etc... ci parca vorbeam cu o persoana pe care o cunosteam de ani de zile fara sa se fi intamplat nimic intre noi doi,am vorbit si i-am spus ca sa ramanem doar amici si daca vrea poate sa imi spuna orice ca voi fi alaturi de ea si ii voi da intotdeauna un sfat bun,la care mi-a raspuns ca nu poate fi nici macar amica dupa tot ce s-a intamplat si ca vrea sa ma uite si nici nu vrea sa se mai gandeasca la mine ca ... nu poate sa isi continuie viata,dar sincer cand imi spunea imi spunea cu un ton de suparare si chiar am simtit-o ca o doare si mi-a spus ca timp de 1 an si jumatate a tot sperat ca va simti ce a simtit in cei 3ani si ca erau multe zile in care statea si se gandea la ce va fi cu noi doi,cred ca s-a gandit ca va venii si ziua asta si asa a fost ...,dar oricum sincer chiar nu stiu dar am impresia ca nici pe mine nu ma mai doare asa tare cum a fost inainte si am trecut cu brio peste acest moment si tot mi-am impus sa zic ca nu s-a terminat conducta cu fete si pana la urma asa este chiar nu s-a terminat.Mi-a spus ca nu dorea sa se termine asa dar asta e ... si cu asta basta chiar daca s-a terminat cum s-a terminat eu oricum nu regret ce am facut cu ea si ca m-am simtit bine in compania ei numai ca poate si obisnuinta si-a spus cuvantul aici si poate ca mi-a fost mai greu sa ma desobisnuiesc cu ea cam atat,ca vad ca iubirea parca nu mai e,si chiar nu mai simt nimic adica ceva de genul aaaa da fata aia ... aaa a fost frumos.

Dodo_998 17-10-07 20:00

hai sa mai va povestesc si eu un pic... eram astazi cu masina, si pe cine vad.. pe fosta... am simtit un fior puternic, si un fel de teama.. termuram tot ca abia puteam sa mai conduc.. ea s-a urcat intr`un tramvai.. prima data am vrut sa ma tin dupa ea, cu speranta ca o sa ma sune sa-mi zica ca m-a vazut, sau ceva de genul.. dar la urma m-am razgandit.. am tras pe dreapta, mi-am luat ceva sa beau, ca mi se uscase si gatul... ciudata senzatie... :(

Mustang 17-10-07 22:22

Frate ... esti dependent de femeia aia ?
No offense, da' te comporti copilareste.
Try to wake up !

bmwm5 18-10-07 11:05

trecand prin toate fazele astea,acum mi se par amuzante,dar cred ca e ceva normal,mai ales dc a fost o relatie de lunga durata.eu stiu ca intotdeauna cui pe cui se scoate,asa ca gaseste alta fata

bodyspeed 18-10-07 22:44

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1154567)
Frate ... esti dependent de femeia aia ?
No offense, da' te comporti copilareste.
Try to wake up !

ce sa zic.., am citit tot ce a scris. enigma
mustang... nu se poarta copilareste doar ca asa se intampla.. cand acea persoana ii lipseste.. si sti cand iti dai seama de acest lucru... numai atunci cand.. nu e langa tine, si iti este greu la inceput mai ales cand vezi acea persoana.. pe strada..,
nu poti sa spui ca este dependenta , doar un subit dor.. de ea..

Mustang 18-10-07 23:20

Dude come on ...
Si mie mi-a fost dor de fosta si o vedeam cu un retard sau singura, dar niciodata nu am incercat sa o mai urmaresc. Intotdeauna mi-am spus: "Gata, s-a terminat. Nu vad rostul de a incerca sa mai incalzesc ciorba inca o data!". Ce a fost, a fost. Cuvintele de bye-bye s-au spus ... zic ca e suficient sa incerc sa trec pragul. Sa fiu eu mai dur si o fire mai ... "trecem peste mai repede"?

Enigma ... sper sa nu o iei de rau ...
Eu sunt mai ... realist de fel.

Dodo_998 19-10-07 07:04

nu aveam de gand sa o urmaresc.. doar sa merg pe langa ea sa ma vada, poate ma suna... ma rog.. ceva aiurea.. dar aia mi-a venit in cap atunci... mi-am dat seama si nu am continuat... si mustang, nu o iau de rau, ba chiar va multumesc tuturor pentru sfaturi!

bluey 19-10-07 07:43

Eu tot zic sa treci la urmatoarele ca iti va fi mult mai bine.
Viata de-abia incepe , nu se termina aici .

bmwm5 19-10-07 16:03

de cate ori v-a venit sa-l bateti pe ala de langa ea?

Dodo_998 19-10-07 16:52

eu cu asta am avut noroc.. nu prea am prins`o cu nimeni... cu cea dinaintea ei am avut norocul asta... dar m-am potolit... imi dadusem seama ca, cum si eu aveam dreptul sa umblu cu altele.. si ea avea acelasi drept

alexbip 26-10-07 18:48

Haideti sa va spun ce experienta am putut traii :)) Aseara m-am intalnit cu fosta mea prietena,adica am fost la ea acasa,ca trebuia sa imi dea niste bani pe care mii datora :) si am ajuns ... a ajuns si ea de la servici ... m-a vazut ... pur si simplu a ramas masca ... si a inceput sa injure :)) nu stiu de ce,bine inteles ca s-a dus la baie si injura pe acolo de mama focului si nu stiu de ce.Am mai stat de vorba cam 2 ore ... adica pana pe la 2 dimineata si ne-am povestit asa cate ceva ... si bine inteles ca am luat-o un pic la misto iar ea s-a suprat rau de tot,dar in fine cand am vazut ca incep sa o enervez am dat sa plec,pusesem mana pe telefon sa imi chem taxiul,mi-a luat tel din mana si a zis ca ce ma mai duc acasa ca sa dorm la ea,si am dormit,chiar am dormit,nu mi-a venit sa cred ca dorm in pat cu ea si chiar nu simt absolut nimic pt ea.La prima vedere mi s-a parut tare nasoala si vorbesc la modul cel mai serios pt.ca eu acum am o prietena f.frumoasa.Ea are un prieten mai urat de 5 ori ca mine(fratele ei a spus asta) si nu l-am vazut :) dar vreau sa zic ca am luat-o in brate si hopa nu mai simteam ceea ce simteam inainte pt.ea adica parca imi trecuse si mi se parea grasa,nasoala,urata(fata de noua prietena)faceam o comparatie intre ele si sincer noua e mai tare de 10 ori ca vechea si nu se compara la nimic cu ea,probabil ca luam teapa daca ma insuram cu ea,bine inteles ca aseara amandoi dadeam sa ne pupam dar eu ma retrageam la timp,ea la fel pana la urma s-a intamplat si iara nimic nu am simtit,sper sa nu imi fi impus eu sa nu mai simt nimic pt ea,dar inainte o consideram super frumoasa,iar acum super nasoala si nu stiu de ce poate din prisma faptului ca am suferit asa mult si nu am mai vrut sa am nimic cu ea sau pt ca fata asta m-a fascinat chiar nu stiu ... n-am o explicate logica,iar inca o faza tare a fost ca nu ma mai atragea de loc cu toate ca aveam un chef nebun de a face sex aseara.Iar dimineata a fost foarte tare faza,pt ca eu vorbisem cu prietena sa ma sune pe mobil sa ma trezeasca cu gandul ca voi ajunge acasa,iar ea s-a trezit mai repede ca mine si mi-a zis ca daca raspundea la tel,raspunsul meu fiind si ce daca si asa nu o intereseaza ce fac eu in timpul meu liber.Foarte tare,dupa 4 ani mi-am dat seama ca pot avea ceva mult mai bun.

Bea69 26-10-07 23:26

ma bucur pentru tine...;)
toata treaba este,ca sa ajungi sa traiesti si asta..sa ajungi sa STII ,ca te poti ridica..;)

alexbip 29-10-07 15:04

De ridicat stiu sigur ca o sa ma ridic :D iar gandul la ea chiar nu mai imi sta ... si ma simt super bine ... mai ales ca de fiecare data cand mai imi zboara gandul la ea ma gandesc la ce am si imi zic ca e de 10 ori mai buna , de 10 ori mai frumoasa nu ca nu ar fi adevarat :) insa suflet inca nu am pus, dar diferenta e super mare dintre actuala si fosta si imi pare rau ca pe fosta inca o mai iubesc,chiar daca nu vreau dar asta e ...

Bea69 01-11-07 11:03

sper ca sa ii ajuti pe ceilalti cu aceste rinduri,pentru ca sunt momente cind omul nu prea mai crede ca ar fi posibil sa se mai ridice ;)

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning