![]() |
Re: Accidente in Bacău
sunt convins ca ne referim la aceeasi masina..
|
da, ZA BORA :)), care saraca nu mai e.
|
Aia cu B-xx-PYT la numar?
|
B-xx-PYT e Skoda RS...
|
ala cu bora cred ca e masochist :lol:
|
Şi aşa trebuia redecorată partea din faţă, că mie nu-mi plăcea de ani de zile :lol:
|
Si aseara pe centru(in fata la Bingo) 2 masini lovite,un taxiu(logan) si o biata tigra,taxiul grav lovit fata si tigra putin in lateral !
|
2 Attachment(s)
ADICA ASTEA 2 MASINI :)
scuzati claritatea |
lucica, iti tremura telefonul?:lol:
|
NU TELEFONUL
masina |
3 Attachment(s)
"In seara zilei de vineri, 15 ianuarie 2010, in jurul orei 20:30 a avut loc pe strada Marasesti din Bacau un accident care s-a produs pe fondul carosabilului umed si, din cate se pare, al vitezei excesive. In nefericitul eveniment rutier au fost implicate doua autoturisme, un taximetru Dacia Logan si un vehicul Opel Tigra.
Am inteles de la martorii oculari ca soferul taximetrului ar fi venit in viteza dinspre Policlinica si ca in apropierea trecerii de pietoni nu a avut timp sa franeze, lovind in cele din urma Opelul care era condus de o femeie." |
taximetristul care de altfel se da a fi mare sofer..in ce oras traim... in ce tara..plina numai de teribilisti la volan..
|
nu e singurul exemplu de asa zisi taximetristi , care pe langa faptul ca -si risca viata pe sosele , o mai risca si pe a celorlalti participanti la trafic !!!! Romania pitoreasca 2010
|
Taximetristi corditi!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning