Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

Sindrom 05-11-07 14:50

Re: Need for Speed: Pro Street

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05 (Post 1184493)
salut. am luat si eu demo-ul ieri dimineata... mi-a lasat o impresie foarte buna, in primul rand pt ca parca au mai echilibrat balanta intre Arcade si Simulator...jocul tot spre arcade bate...dar macar nu mai ajungi la 200 in 5 secunde :))...si macar nu poti lua curbele cu 180 fara sa incetinesti deloc cand tragi de volan. Singura problema pe care o am este ca nu inteleg de ce mi se misca destul de prost... pe SRTest am trecut cu brio si la MINIMUM si la Recommended deci chiar nu inteleg. Am asa: AMD X64 3000+ , Nvidia GeForce 7600GT 256Mb GDDR3, 2,5 GB RAM Kingmax. Mi se pare ciudat faptul ca si pe low la toate mi se misca destul de prost...pe medium deja nu mai pot sa joc bine...iar pe high e exagerat de sacadat. Eu am zis ca poate nu e demo-ul optimizat bine..cine stie...astept full sa vad daca la fel face...daca are cineva vreo solutie sau macar un raspuns pt mn astept :D...

procesoru procesoru........schimba-l....

Craxy 05-11-07 15:27

eu am un amd athlon la 1.7gh placa video 256 mb ddr(ati radeon 9550) si 1gb ddr de rami....azi mi-am cumparat un proc nou intel pentium dual core la 1.8gh si maine o sa imi ajunga placa de baza pt proc pe care le voi pune in loc la cele vechi....oare o sa-mi mearga si mie jocu bn avand in vedere ca akm jocu imi merge bn dar cand intru sa ma joc adik in cursa imi sacadeaza rau de tot:???:

stefanb 05-11-07 16:35

[...] mi`a placut atat de mult demo`ul.. incat a rezistat aproape 2 zile in computeru` meu.
cam slab la fizica, mergea sacadat.. poate cu un sistem mai bun s-ar schimba situatia.. sau o placa video. alte pareri?

Cobra2007 05-11-07 17:23

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 1184808)
azi mi-am cumparat un proc nou intel pentium dual core la 1.8gh.Oare o sa-mi mearga si mie jocu bn avand in vedere ca akm jocu imi merge bn dar cand intru sa ma joc adik in cursa imi sacadeaza rau de tot:???:

nu cred ca o sa-ti mearga bn si tot datorita procesorului.Jocu cere minim 2ghz, oricum bafta.

Pion33r 05-11-07 17:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 1185046)
nu cred ca o sa-ti mearga bn si tot datorita procesorului.Jocu cere minim 2ghz, oricum bafta.

cum adica... minim 2 ghz :rolleyes2 , cine ti-o zis minciuna aia ?:yikes:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP and VISTA with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
[...][...][...]

Cobra2007 05-11-07 17:51

Quote:

Originally Posted by Pion33r (Post 1185093)
cum adica... minim 2 ghz :rolleyes2 , cine ti-o zis minciuna aia ?:yikes:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP and VISTA with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
[...][...][...]

mane am zis cu aproximatie pt ca nu mai stiam exact.:rolleyes2

mihai88 05-11-07 17:52

SRTest com

faceti testu sa va lamuriti

Opportunity 05-11-07 18:16

pentru cei care nu stiu procesorul acela intel este dual core deci 2 x 1.8 adica peste peste 2.5 ghz

nytrous_oxide05 05-11-07 18:29

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1185098)
SRTest com

faceti testu sa va lamuriti

e cam vrajeala cu testu...v-am zis...yo am facut testu pe care l-am trecut cu brio...eram cam la jumatatea distantei dintre recommended si maxim si totusi pe low mi se misca cam prostutz... cat despre schimbatul procesorului...mi se pare totusi aiurea... la un procesor care satisface cerintele de la EA sa se miste relativ prost...si sa trebuiasca sa-l schimb... de schimbat il voi schimba... dar deocamdata nu am de gand sa bag o gramada de bani pt un singur joc...eu totusi zic ca jocul FULL va fi mai bine optimizat si va merge mai bine...

boy_wonder 05-11-07 18:35

la mine e pe 3 sferturi de minimum.. si joc cu tot la high fara probleme :lol:

Craxy 05-11-07 18:37

Quote:

Originally Posted by Opportunity (Post 1185141)
pentru cei care nu stiu procesorul acela intel este dual core deci 2 x 1.8 adica peste peste 2.5 ghz

da procesorul e de ultima generatie cu 2 nuclee...si fa diferentza un proc la 2gh amd sempron sau ce vrei tu e 1mil 500 asta a costat 2mil jumate si daca il luam de 2gh costa 3mil jumate deci fa diferentza8)

Kolegosu' 05-11-07 18:47

Intel Dual Core 1.8 GHz este ehivalent cu 4.3 Ghz. ;)

B3ST 05-11-07 18:55

1 Attachment(s)
Pana apare NFS PS full, hai sa vedem ce recorduri facem pe demo.
Eu am facut :arrow:

Psycho 05-11-07 19:04

foloseshti coduri :D

AdiNX 05-11-07 19:22

Quote:

Originally Posted by B3ST (Post 1185238)
Pana apare NFS PS full, hai sa vedem ce recorduri facem pe demo.
Eu am facut :arrow:

i hate you.. mie imi merge infect jocu.. ca te bateam :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning