Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

Andu_focus 30-11-10 20:38

Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti

maaa....pacaliciule :lol:

ph88bas 01-12-10 07:49

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3858748)
mai traiesti????
mihai,de ce pacalesti mai omul?:)

eu treiesc , dar voi ati facut toate intalnirile ori cand eram in germania ori cand eram la mama zmeilor prin tara

mihaistan 01-12-10 11:41

deci tu nu esti disponibil :lol: nu ca am fugit eu de tine :twisted:

ph88bas 01-12-10 14:04

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3860292)
deci tu nu esti disponibil :lol: nu ca am fugit eu de tine :twisted:

lasa vrajeala...k de cand ma ameninti u pe mine am fost impreuna la cupa coceanu de 10 ori. si de 10 ori mai evitat.am auzit k teai dat cu astra gsi. cum ai stat cu ea?

mihaistan 01-12-10 16:13

cu astra bye bot la bot , dar eram fara reglaje facute :-) nu mai conteaza daca masina nu se da intr`o saptamana se desface si se pregateste pentru la anu :-)

masina se da la bani de nimic :-) deci cine doreste sa dea un tzar

DONU' 02-12-10 11:12

Ai pus vreun anunt cu ea la vanzare? Poze, filmuletze?

Corsa de Drift si-a intrat in drepturi.
Shoselele umede ma provoaca la derapaje controlate!
Nu e cu vtztz vtztz! E cu Frrr Frrr! :lol:

mihaistan 02-12-10 12:40

prefer sa dau anuntz intre prieteni :-)

Andu_focus 07-12-10 07:50

a intrat frigul in voi...ce e asa liniste :D

T@zMania 10-12-10 23:25

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3863380)
Ai pus vreun anunt cu ea la vanzare? Poze, filmuletze?

Corsa de Drift si-a intrat in drepturi.
Shoselele umede ma provoaca la derapaje controlate!
Nu e cu vtztz vtztz! E cu Frrr Frrr! :lol:

lasa ca am derapat eu de era sa ma fac praf pe dn in prima curba inainte de saftica......am avut un noroc teribil.greseala a fost si a mea ca am intrat destul de tare[130km/h].
pana la urma totul a fost mai mult decat bine,cei din masina ok si masina nici macar o zgarietura.am trecut la mai putin de 5 cm de un ditamai bradul de pe marginea drumului.
dar acum cine mereg cu maxim 90km/h pana la bucuresti?
interesant e faptul ca nu m-am rasturnat,masina a stat foarte bine pe sosea,in momentul in care a rupt aderentza,am facut catziva metrii buni perpendicular pe sosea la 120 si ceva de km/h,dupa care am facut doau rotatzii cmplete la 180 grade si masina s-a oprit pe margine drumului pe macadam tot pe directia inainte....exact in acelasi loc cu o zi inainte a avut loc un accident mortal,cam in acelasi fel,a derapat si a intrat pe contrasens.
in fine.totul e bine cand se terimina cu bine.
drive safe!!!

mihaistan 10-12-10 23:46

oficial :
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...g-project.html

pentru ploiesteni se discuta altfel treaba !

DONU' 11-12-10 12:23

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 3887221)
lasa ca am derapat eu de era sa ma fac praf pe dn in prima curba inainte de saftica......am avut un noroc teribil.greseala a fost si a mea ca am intrat destul de tare[130km/h].
pana la urma totul a fost mai mult decat bine,cei din masina ok si masina nici macar o zgarietura.am trecut la mai putin de 5 cm de un ditamai bradul de pe marginea drumului.
dar acum cine mereg cu maxim 90km/h pana la bucuresti?
interesant e faptul ca nu m-am rasturnat,masina a stat foarte bine pe sosea,in momentul in care a rupt aderentza,am facut catziva metrii buni perpendicular pe sosea la 120 si ceva de km/h,dupa care am facut doau rotatzii cmplete la 180 grade si masina s-a oprit pe margine drumului pe macadam tot pe directia inainte....exact in acelasi loc cu o zi inainte a avut loc un accident mortal,cam in acelasi fel,a derapat si a intrat pe contrasens.
in fine.totul e bine cand se terimina cu bine.
drive safe!!!

Vezi ce inseamna sa stii un pic de shoferie?
Daca te panicai poate calcai frana in loc s-o "ghidonezi" din volan si o puneai si tu de-o dauna totala sau mai rau.
Bine ca nu s-a intamplat nimic rau!

Aseara am fost la munte cu Legalii si a venit Rutiera in parcare frate si nu ne-a lasat sa ne mai jucam, daca se poate asa ceva...
Ne-am dus si i-am intrebat de ce nu ne lasa in pace fiindca este o parcare privata si stim ca normal se si plateste intrarea acolo, dar fiind noapte normal ca nu e nimeni.
Dar nenea politzaiul ne-a explicat ca proprietarii parcarii au un acord cu Politia si ei sunt trasi la raspundere daca se intampla ceva si d-aia trebuie sa aiba grija...
Le-am zis noi, dar chiar n-aveti treaba, ca stam aici de vorba si poate va retinem. :lol:
Oricum, de treaba oamenii, au mai stat o vreme si ne-au lasat in pace...
Problema este ca ne trebuie "spatii de joaca" si dupa parerea mea, ar trebui sa va jucati cu totii cand gasiti cate-un spatiu de genul, ca pe urma cand vi se intampla pe bune o faza din asta ca a lui Tasz sa stiti ce aveti de facut.
Apropos, la munte e zapada grav de multa si ningea aseara ca la balamuc!!! erau -7,5 grade (a relatat Romica Jurca) :lol:

Andu_focus 11-12-10 12:28

da deki oficial...peste tot la munte:in parcari,pe partii dar mai ales in parcarile din poiana BV a inceput sezonu de snow drifting grav !!!:D

Seal 11-12-10 14:38

FORTA !

Bengy_BLS 11-12-10 15:03

PLECARE LA MUNTE , ORA 9.30 MAXIM !!! SUNATI-va INTRE VOI SA FIE CAT MAI MULTI ... MERGEM FORTZA CU SACUL ... DETALII LA MINE , LA DONU , SAU LA ALEXONE DE LA STREET LEGAL

daffy duck™ 11-12-10 16:30

si daca vreau sa vin si eu, cum facem????

de 2 week-enduri tot incerc sa trag un drum pana la munte:((

P.S balos, sunat si la mine mai ca poate facut ceva ban si venit si eu mai....blantam bomba la predeal...sa faca avalansh :D

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning