![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
sal sal lume...s-a trezit si ursu ... a fost fain la iasi?! :P
|
uite aici ionutz... https://forum.4tuning.ro/438-onesti/51708-poze-intalnirile-onestenilor.html
|
prea prea tare...am vazut si un clipuletz in care si-a rupt unu cauciucurile p acolo..:D:D:D:D..fain domle fain.. ms bc_01_ftu :D
|
n-ai pentru ce ionutzzz....ala era un septar....cu burnout-ul...
|
aha..:)..ms ca m-ai lamurit :D
|
mai am eu pe telefon mai multe dar tre sa le scot...o sa le pun si pe bacau dar sa imi spuneti pe ce topic....
|
pai nush...sa vedem c zic si baietii..
|
Quote:
|
oo...buna ziua domn sageata..:))da nu prea ti-au facut astea poze la masina cand ati fost la iasi :))) grav :P
|
Quote:
azi le pun ... |
Apropo de pozele de la Iaşi... Erau cāteva puse de Al3cs pe topicul cu Old school meeting . Topicul nu mai e, dar pozele? Nu se pot recupera?
|
topicul este in continuare pe bacau
in alta parte nu stiu, dar daca pe asta de pe bacau nu il poti vedea da-mi te rog un mesaj, pentru ca eu nu sterg niciun subiect de interes pentru membri |
aleks ... nu ar fi bine sa faci un topic unde sa se puna poze de pe la saloane ? ... adik toti cei din bacau cand merg la un salon ... sa puna pozele acolo ... k sa stim unde gasim toate pozele .... zic ca ar fi bine ....
|
Buna idee,ar trebui mai ales ca nu toata lumea poate ajunge la saloane si expozitii...nu ca as fi unul dintre aceia
care vine in seara asta? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning