![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
6 Attachment(s)
am revenit cu un golf 5 gti
si daca tot fac un post tind sa fac si o propunere aceea ca atunci cand postam o masina si aratam ce avem si sub capota nu ,numai interior si exterior adica dupa parea mea motorul este cea mai principala componenta a unei masini |
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca rog pe cineva imi spune si mie numele programelor cu care faceti masinile sau le convertiti ?
|
foarte tare poza kid smecher rau ursu ala :peace:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bobi-Multumesc!:lol: Ceva legendar8) |
Quote:
@Maryus - tot jocul meu arata ca si GTA 3 :lol: , ce grafica urata am acum , mi-e si rusine sa postez poze pe forum :oops: @KidForDrift - Mercedes 190e , una din masinile mele preferate, foarte frumoasa desi parca mergea o culoare din anii ei ;) , iar despre urs...am ras vreo 5 minute :lol: |
5 Attachment(s)
Mafia Pink !! 8) 8)
|
1 Attachment(s)
Kid- am glumit :D
danny- mersi ma! Maryus a zis ca sa gasesc singur valorile aste dar mi-le ai zis tu. Mersi fraticu'! Rid3r- mai exista cazanul asta? :)) Cum sa zic, asta a fost un fel de cobai pt mine sa vad cum se lucreaza cu o masina mai hight poly dar lasa ca fac altul mai calumea :D danny- oficial maximum respect! fi atent cum arata |
4 Attachment(s)
kid - frumos 190 ce placa ai si ce setari ca se vede superb ?
rider - frumusel seatul dar daca nu editai pozele era fortza radu criticatoru erai bun la cronica carcotasilor bro si app fortza interiorul care il pregatesti la polo bafta si acum am facut un x5 by hamman cu un motor cu un numar de cai extrem si asta vine ca o provocare pentru toata lumea sa vedem cine poate scoate mai mult dintr-un motor |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu imi merge photoshop-u X(
|
1 Attachment(s)
krp- ce calumea e! ai incercat-o si practic?
:arrow: :arrow: :arrow: |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2580921 Attachment 2580922 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning