Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

KidForDrift 13-10-12 08:10

Re: Street Legal Racing - Redline v2

3 Attachment(s)
Kry-Misto...da parca nu merg jantele:D
Robi-Foarte frumos
Bobi-Multumesc!

Pun si eu o masina in care am pus suflet:-)

sYdanyel 13-10-12 08:52

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5207310)

Pun si eu o masina in care am pus suflet:-)

E bestiala :P !

KrYpToN 13-10-12 13:18

Kid-frumoasa supra ;) Jantele... eu zic ca sunt bune.. ma rog mie imi plac.. probabil ca am gresit cauciucurile.. ^^ Revin cu edit la ea xD

danny125 13-10-12 16:44

2 Attachment(s)
Radu ce sa zic de polo...frumoasa masina dar mai ai mult de lucru, nu o sa iti insir aici problemele care le-am gasit in 10 minute cat am testato dar atentie mare la detalii.

KidForDrift 13-10-12 19:14

3 Attachment(s)
Da numa eu pe aici tin pasul? Postez la greu numa eu in ultimul timp:lol: Hai baietii...ce s-a intamplat?

KrYpToN 13-10-12 19:21

2 Attachment(s)
ddddddddd

R.Equinox 13-10-12 20:18

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5207869)
Radu ce sa zic de polo...frumoasa masina dar mai ai mult de lucru, nu o sa iti insir aici problemele care le-am gasit in 10 minute cat am testato dar atentie mare la detalii.

Eu nu o mai testez..sa ma enervez degiaba...cand o sa fie gata..o sa o testez...arata bine masina..nu pot sa zic ca nu..dar are destule buguri..

mary65 13-10-12 20:23

1 Attachment(s)
o mica supernova

R.Equinox 13-10-12 20:36

Quote:

Originally Posted by mary65 (Post 5208107)
o mica supernova

Aici e sectiunea Pc Games si esti pe trehead-ul Street Legal Racing...e un joc..se discuta despre joc si se pune poze doar din jocul respectiv..Ai gresit Thread-ul..
Dute la Masina mea Dacia

radu_cainamisir 13-10-12 21:20

danny- ops, am uitat ca ti-am dat arhiva in care nu se aprind stopurile:)) si trb sa mai aranjez puitn rotile alea :D dar inafara de astea 2 ce prob mai are. Chiar te rog sa insiri aici tot. Nu uita ca masina e WIP si inca nu am apucat sa sterg piesele in plus si sa le redenumesc dar asta in 10 min se face.

equinox- aici se pun poze, nu se pune;)

kryp- foarte tare! Cand eram mic am avut o dacie 1310 de exact de culoarea asteia, doar ca nu era coupe :(

danny125 13-10-12 21:49

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5208153)
danny- ops, am uitat ca ti-am dat arhiva in care nu se aprind stopurile:)) si trb sa mai aranjez puitn rotile alea :D dar inafara de astea 2 ce prob mai are. Chiar te rog sa insiri aici tot. Nu uita ca masina e WIP si inca nu am apucat sa sterg piesele in plus si sa le redenumesc dar asta in 10 min se face. :(

1.Se conduce groaznic, nu stiu probabil ai umblat pe la physics in main script si de aceea...
2.pragurile "tuning" - ramane o mica distanta intre caroserie si prag cand le pui
3.pleoapele - la fel parca sunt din alt film, este o distanta destul de mare intre pleoape si capota
4.interiorul - puteai sa te mi joci putin cu setarile mesh-ului in 3dsmax, e prea mat, puteai sa pui specullar level undeva la 40 si glossines la 10...cand te uiti in masina zici ca e o gaura neagra acolo, nu se prea distinge bordul frumos cum ar trebui ;)
5.stopurile si farurile - din nou mai joacate in 3dsmax la setarile materialelor, dupa mine nu par reale deloc, acum aici depinde si de gusturi

Te inteleg ca e WIP si de aceea nici nu am vrut sa iti spun aici dar daca asa ai vrut...probabil or fi si alte bug-uri pe care nu le-am observat, m-am jucat cu ea maxim 10 minute. Cand crezi poti sa imi mai dai o versiune mai noua si ti-o testez cu placere.

@Kid - imi place foarte mult grafica ta...iar Supra e foarte fumoasa, eu acele jante , ac schnitzer type 1 , nu le-as fi pus niciodata pe o japoneza , numai pe BMW sau ceva masina europeana , dar tu ai facuto si arata foarte bine ;)

radu_cainamisir 13-10-12 21:53

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5208182)
1.Se conduce groaznic, nu stiu probabil ai umblat pe la physics in main script si de aceea...
2.pragurile "tuning" - ramane o mica distanta intre caroserie si prag cand le pui
3.pleoapele - la fel parca sunt din alt film, este o distanta destul de mare intre pleoape si capota
4.interiorul - puteai sa te mi joci putin cu setarile mesh-ului in 3dsmax, e prea mat, puteai sa pui specullar level undeva la 40 si glossines la 10...cand te uiti in masina zici ca e o gaura neagra acolo, nu se prea distinge bordul frumos cum ar trebui ;)
5.stopurile si farurile - din nou mai joacate in 3dsmax la setarile materialelor, dupa mine nu par reale deloc, acum aici depinde si de gusturi

Te inteleg ca e WIP si de aceea nici nu am vrut sa iti spun aici dar daca asa ai vrut...probabil or fi si alte bug-uri pe care nu le-am observat, m-am jucat cu ea maxim 10 minute. Cand crezi poti sa imi mai dai o versiune mai noua si ti-o testez cu placere.

@Kid - imi place foarte mult grafica ta...iar Supra e foarte fumoasa, eu acele jante , ac schnitzer type 1 , nu le-as fi pus niciodata pe o japoneza , numai pe BMW sau ceva masina europeana , dar tu ai facuto si arata foarte bine ;)

la faza cu condusul habar nu am...
la praguri nu am obs distante, stiu ca nus perfecte dar mi-a fost greu sa le pun calumea
faza cu pleoapele a fost o gresala si vroiam sa le sterg dar am zis ca le sterg cand o sa sterg tot de acolo si cred ca renunt si la praguri
o sa vad ce pot face cu interiorul pt ca nici mie nu prea imi place

bobi_racers 13-10-12 21:58

4 Attachment(s)
corvette zr 1

Maryus_x90 13-10-12 22:02

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5207869)

lol...la tine in poze arata ca un mod din gta sa, in nici un caz din fm4 :lol:

radu_cainamisir 13-10-12 22:04

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5208194)
lol...la tine in poze arata ca un mod din gta sa, in nici un caz din fm4 :lol:

nu vrei sa ma ajuti si pe mine putin cu interiorul ala? te rooog

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning