Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

capa` 09-10-12 22:45

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5203785)
te37 on bora:shock: COOL!

@R.Equinox-nice ford ;)

neah.. nu da deloc bine :lol:

danny125 10-10-12 09:21

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5203274)
dary- bine ba incepepatorule! arata foarte bine dar vezi ca ai muscat din cascaval cu rotile de pe spate. Cred ca ar fi aratat mult mai bine daca era cu o idee mai ridicata de cur :D

Noua hardughie a lui danny (fantastica)

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5203576)
Am reusit sa testez si eu masina lui Danny...Am supus-o la multe teste..am lasat-o la maxim sa vad daca topaie...spre bucuria mea..deloc!...deocamdata am o parere buna despre mod...E excelent!...Bravo Danny..
Attachment 2575938Attachment 2575939

Frumoase masini baieti:)

Pai daca ziceti ca totul e bine, mai astept si parerea lui Dary, iar apoi mai fac retusurile finale si in seara asta o sa fie dat release.Va multumesc pentru testare ;), Equinox ai o bere iar radu si dary un cola ca sunteti minori :lol:

danny125 10-10-12 10:46

1 Attachment(s)
Pierdut edit...cine gaseste anuntati-ma :lol:

M-am grabit putin cu release-ul pentru ca acum am avut putin timp liber si l-am mai testat si eu o data, nici o problema dupa cum spuneau si cei 2 colegi de pe forum asa ca l-am retusat si l-am pus pe vStanced si pe Gom.

Aici e link-ul pentru cei ce doresc sa incerce acest mod.Va rog frumos sa nu il upload-ati pe nici un alt site fara permisiunea mea.

http://www.gamefront.com/files/22427...r_Danny125.rar

ebone 10-10-12 13:32

3 Attachment(s)
BESTIA

sorinsidesmokelfs 10-10-12 14:24

Foarte tari:) stiu ca sunt offtopic da....AM LUAT CARNETUL!:)

R.Equinox 10-10-12 14:50

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 5204397)

Si ce mai astepti?..Hai la Neamt:))...peste 2 saptamani..ca acum nu ai cum:))))

Ebone-Bravo ma!!..Arata super!

dary762 10-10-12 15:33

Quote:

Originally Posted by sorinsidesmokelfs (Post 5204397)

Faci un ocol de cativa km dai pe la mine ma iei si mergem in neamt ca eu nam carnet::d , face radu cinste cu benzina direct din pompa:)).
Bravo baieti , foarte tare monstrul dani apropo audi , rover si ford-ul mi sau parut cele mai bune masini.

radu_cainamisir 10-10-12 15:36

te-ai cam grabit...masina e buna dar trebuia sa stea putin in dark side..o saptamana sa zicem, timp in care era testata serios;) si dupa parerea mea ii lipsesc niste jante si niste cauciucuri pt ea

g2by 10-10-12 16:08

1 Attachment(s)
Imi place cum a iesit Fordul :D

Maryus_x90 10-10-12 16:30

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5204165)
Pierdut edit...cine gaseste anuntati-ma :lol:

M-am grabit putin cu release-ul pentru ca acum am avut putin timp liber si l-am mai testat si eu o data, nici o problema dupa cum spuneau si cei 2 colegi de pe forum asa ca l-am retusat si l-am pus pe vStanced si pe Gom.

Aici e link-ul pentru cei ce doresc sa incerce acest mod.Va rog frumos sa nu il upload-ati pe nici un alt site fara permisiunea mea.

http://www.gamefront.com/files/22427...r_Danny125.rar

pune jantele 2 sides in max ;)

R.Equinox 10-10-12 17:52

3 Attachment(s)

danny125 10-10-12 17:55

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 5204487)
pune jantele 2 sides in max ;)

Jantele alea nu sunt ale mele :lol: sunt a lui Franco cred din unul din pack-urile HQ Rims. Racing Diamonds parca se numesc ;)

Si @radu de ce sa pun masina in darkside daca eu unul nu am acces acolo, a avut cine sa o testeze, credema ca am testat-o eu mult si bine inainte sa ve-o dau la voi, pentru ca am vrut sa fie cat mai buna ;)

radu_cainamisir 10-10-12 18:21

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5204560)
Jantele alea nu sunt ale mele :lol: sunt a lui Franco cred din unul din pack-urile HQ Rims. Racing Diamonds parca se numesc ;)

Si @radu de ce sa pun masina in darkside daca eu unul nu am acces acolo, a avut cine sa o testeze, credema ca am testat-o eu mult si bine inainte sa ve-o dau la voi, pentru ca am vrut sa fie cat mai buna ;)

pai in primul rand puteai sa rogi pe gineva sa ti-o puna acolo (eu asa o sa fac cu Polo daca nu imi dau astia acces pana atunci)

si al doilea lucru...e pacat de masina pt ca arata intr-un mare fel ca nu i-ai facut jantele :(. Dar nu e pra tarziu pt ca poti sa ii faci acum jante si cauciucuri , o uploadezi pe ce site vrei tu si dai acolo "edit" si pui celalalt link

KidForDrift 10-10-12 22:23

3 Attachment(s)
OLD M5:rockon:

radu_cainamisir 10-10-12 22:26

kid- e bun ma, mai ales jantele alea mortale:) am obs ca nu schimbi pozitia masinii cand faci pozele

O sa incerc maine sa vad daca am timp sa fac farurile alea paintable la Polo. Mie nu mi-se par mare afacere pt ca multi o vor face chich in felul asta dar multi mi-au cerut asta deci....Oricum nu promit nimic!

Maryus- tu esti seful! am o prob la polo asta. La mine in joc nu are nimic dar l-am dat lui equi sa vada sa il plimbe putin si lui nu ii merge capota, la fel si la alt prieten. Ma refer ca haraie ca si cum nu e a lui, nu intra dar asta doar la ei, la mine merge. Cum iti explici?

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2026 4Tuning