![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pierdut edit...cine gaseste anuntati-ma :lol:
M-am grabit putin cu release-ul pentru ca acum am avut putin timp liber si l-am mai testat si eu o data, nici o problema dupa cum spuneau si cei 2 colegi de pe forum asa ca l-am retusat si l-am pus pe vStanced si pe Gom. Aici e link-ul pentru cei ce doresc sa incerce acest mod.Va rog frumos sa nu il upload-ati pe nici un alt site fara permisiunea mea. http://www.gamefront.com/files/22427...r_Danny125.rar |
3 Attachment(s)
BESTIA
|
Foarte tari:) stiu ca sunt offtopic da....AM LUAT CARNETUL!:)
|
Quote:
Ebone-Bravo ma!!..Arata super! |
Quote:
Bravo baieti , foarte tare monstrul dani apropo audi , rover si ford-ul mi sau parut cele mai bune masini. |
te-ai cam grabit...masina e buna dar trebuia sa stea putin in dark side..o saptamana sa zicem, timp in care era testata serios;) si dupa parerea mea ii lipsesc niste jante si niste cauciucuri pt ea
|
1 Attachment(s)
Imi place cum a iesit Fordul :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
Quote:
Si @radu de ce sa pun masina in darkside daca eu unul nu am acces acolo, a avut cine sa o testeze, credema ca am testat-o eu mult si bine inainte sa ve-o dau la voi, pentru ca am vrut sa fie cat mai buna ;) |
Quote:
si al doilea lucru...e pacat de masina pt ca arata intr-un mare fel ca nu i-ai facut jantele :(. Dar nu e pra tarziu pt ca poti sa ii faci acum jante si cauciucuri , o uploadezi pe ce site vrei tu si dai acolo "edit" si pui celalalt link |
3 Attachment(s)
OLD M5:rockon:
|
kid- e bun ma, mai ales jantele alea mortale:) am obs ca nu schimbi pozitia masinii cand faci pozele
O sa incerc maine sa vad daca am timp sa fac farurile alea paintable la Polo. Mie nu mi-se par mare afacere pt ca multi o vor face chich in felul asta dar multi mi-au cerut asta deci....Oricum nu promit nimic! Maryus- tu esti seful! am o prob la polo asta. La mine in joc nu are nimic dar l-am dat lui equi sa vada sa il plimbe putin si lui nu ii merge capota, la fel si la alt prieten. Ma refer ca haraie ca si cum nu e a lui, nu intra dar asta doar la ei, la mine merge. Cum iti explici? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning