![]() |
Re: Comentarii lucrari!
3 Attachment(s)
inca un 350Z facut in 2 variante...astept comentarii
|
*porticalia - jante blurry ... reflexii prea puternice ... janta spate plata ... carbon ireal aerisirea dp capota stramba ... ai vopsit parea care se vede din stop ...
*albastra - spoileru fata e prea in pamant ... buza e de caliatte proasta ... culoare ireala ... carbon ireal ... eleron stramb fara prelungire prin geamuri ... vynilurile laterale trebuiau mai opace ... aerisirea dp capota e ireala ... ai vopsit parea care se vede din stop ... |
2 Attachment(s)
pls comment at my latest chop ;)
|
prau langa roata fata are o culoare spre gri ... desi masina e neagra ... reflexia dp geamurile laterale mi se pare ireala ...
|
2 Attachment(s)
primele 2 lucrari ... anunt k nu prea le am cu photoshopu' :???: :???:
|
2 Attachment(s)
Si ultima mea lucrare un golf3,ceva simplu...comentati va rog
|
La faruri mi se par cas alb negru , puteai sa-ti dai o tenta de blue ... si la radiator treb o plasa ... in rest misto ... mai mergea si un neon ...
|
Quote:
m3 : e mai bine da culoare ireala , jante plate p.s toturiale www.digimods.co.uk ;) |
Quote:
|
Ai dreptate DjVictor,puteam sa pun o plasa la intercooler dar mie asa imi palce sa se vada mai tare...si farurile mie mi se par in regula...
|
2 Attachment(s)
lucrarea mea...
|
carbonu tau e total ireal ... jantele le-ai masit si sunt blurry ... prin janta spate se vede alt background ... umbrele de sub masina sunt ireale si prost facute ... esapamentu lateral de proasta calitate ... z-style vents si vynilu nu cred k au ce cauta pe o astfel de masina ...
|
pe langa ce a zis patriotu...prea ai carbonizat-o...si proiectoare rosi?! zici ca e o bestie cu ochii rosi in masina :lol:...si incerca sa ei poze la rez mai mica ca sa gasesti materiale ca asa dk le maresti sa vad blury...sau dk nu fa tu poza mai mica;)
|
1 Attachment(s)
UnderVT am facut olek golfu , ca sa vezi la ce m-am referit ! :D Neonu nu prea mia iesit ...
|
2 Attachment(s)
. . . . .
|
3 Attachment(s)
in sfarsit am mai avut putin timp pt o lucrare....deci....Hyundai Arnejs Concept.....prima versiune cu fibra de carbon, si a doua fara 8)
*GMN - fhuaiii sa`mi trag palme.....e bestial....:rolleyes2 |
*GeorgeGMN - la tine problema e ca de obicei bluuru ... umbra de langa roata fata e prea puternica ... plasa e cam mare ... designu masinii e
incredibil ... felicitari pt jante ... sunt criminale ... *t1grul - e oke ... nu vad greseli ... |
T1grule daca tigroaica e ca si masinile pe care le tunezi ... atunci o vreau si io ....La fibra de carbon , cred ca trebuia mai inchisa , e prea deschisa ... in rest o vreau pe strazi ... are un look agresiv si grila imensa da impresie de masivitate ... Incearca sa o faci neagra ... sa vezi k misto va iesi ... ;)
|
DjVictor...imi palce cum a iesit golful cu neonul ala albastru,cred ca il refac si eu...ii dau o alta culoare
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
my latest pls comment
|
tigru o singura problema jantele is prea luminate in rest e ok;)
|
2 Attachment(s)
Am refacut golful...iam dat alta culoare+cateva mici modificari...comentati va rog
|
tigrule farul din stanga e mai mic k cel din dreapta
under vt ... intercoolerul e plat... in balta masina e ink galbena |
BHETONNN dar fa si neonul :D si vezi ka intercoleru e pus shui ... e putin stramb
|
4 Attachment(s)
UnderVT misto ti a iesit golful....2 lucrari de ale mele
|
DjVictor...as face neon numa ca niciodata nu imi iese mam luat dupa tutorialul de la digimonds da nu pot sa fac calumea...:sad:
|
Quote:
Quote:
|
Manson micutul VW imi palce...dar chevroletul nu...gentile is strambe,eu scoteam prostia aia de pe parbriz si la decaluri trebuia sa pui opacity mai mic...
|
1 Attachment(s)
under vt eu am vrut jantele strambe...ceva in genu la asta din poza.....;)
|
nu suport jantele de genu ala.... zici k s-au rupt
|
fiecare cu gusturile lui....
|
4 Attachment(s)
pls comment
|
*Manson - la chevy ... jantele le-ai luat cumva dp un vt?? ... la vw jantele sunt blurry ... nu au nici un pic de reflexie ...
*L33L00 - seatu e ok ... honda ink are pragu cu o tenta spre gri ... |
2 Attachment(s)
mertzan .....
|
2 Attachment(s)
*AdY9005 - frumusik ... fara greseli ...
am pus si eu ultima mea masina ... |
cum faci reflexiile la jante ???:???:
|
bv patriotule... nu vad greseli ... poate doar faptu k roata spate e aceasi k p fata si trebuia sa fie mai ingusta... si nu-mi place cum pik p fundalul ala... dar in rest e bene ... bv ;)
|
2 Attachment(s)
Comentai ? T1GRULE cand dam o linie digitala ?
|
*Ace Axel - mc ....
*DjVictor - plasa din masca ireala ... fara umbre si reflexii ... eleronu fara prelungire prin geamuri ... vynilurile pe o astfel de masina nu isi au rostul ... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning