![]() |
Re: Constanta - Accidente
Interesant:)uneori nu crezi , dar se intampla
|
am auzit de un accident la O vidiu in care a fost implicat John fratele lu liviu(LA)? Sper sa nu fie adevarat ca am inteles ca sa lasat cu morti
|
John.. e mort. la fata locului
|
Intradevar Jon s'a stins astazi in jurul ore 15:00 intr un accident pe podul de la ovidiu...Dumnezeu sa'l ierte si sa il aibe in grija acolo SUS!! Pozele cu acest accident nu am sa le pun din motive lesne de inteles, imi doresc sa imi amintesc de el asa cum era...Alte vorbe sunt de prisos pur si simplu nu mai am cuvinte in momentul acesta..
|
nu imi vine sa cred :((( acum 2 3 zile m-am intalnit cu el si era fericit , am fost la nunta lui ...nu imi vine sa cred ca nu mai e
Din partea familiei mele , a mea personal si a lu nevasta-mea un R.I.P .. Nu te vom uita niciodata ..pacat |
RIP ! eu o sa incerc sa evit pe cat se poate cadrele cu el la stiri ..
|
Se pare ca sezonul de cazut in lac abia a inceput.. Ceva detalii ?:D
|
Accident urat pe Ferdinand, vis-a-vis de Dioda, la ora 5. Nu am prins prea multe pentru ca eram mult prea obosita si adormita dar am vazut 2 masini bulite urat si un Golf care nu stiu daca avea ceva dar era oprit acolo. Una dintre masini avea botul bulit tare si era pe banda a 2-a si inca una, era, cred, infipta cu botul intr-un pom sau cel putin asa mi s-a parut...Nu cred ca au fost victime din moment ce nu era nici o ambulanta si nu am vazut pe nimeni ranit...
|
Quote:
PS : da`mi add pe mess ... id-ul e la fel ca si userul de aici |
alta care a cazut in lac?
|
Quote:
Lacul Tabacarie face victime din nou! |
detalii?...
|
accident la tomis 3 cu un atv facut praf ,stie cineva ceva?
|
Daca poti spune mai multe despre atv.. culoare, model ceva ? victime ? mersi frumos...
|
un audi s3 rosu cu un tico la tulcei cu tomis azi pe la 14:00. tico rupt in fata + parbriz.. s3 cu roata rupta in dreapta fatza. victime nu cred.
|
Dar de accidentul de la Casa de cultura de acum 2 zile unde au fost implicate 4 masini stie cineva ceva? Eu unul am trecut pe acolo si tot ce am putut sa observ din cauza aglomeratiei erau unii care mai aveau putin si se luau la bataie. Are cineva detalii?
|
Quote:
|
aseara accident la pod buteli..neacordare prioritate.. din cate am vz era un ford si un audi sau bmw,era o masina alba.. fara numere
|
ieri un incepator a incurcat pedalele si a parcat masina in sediul bancii transilvania pe mamaia/ratiu :))
|
ieri a fost un accident pe tomis.. aproape de rustic , aglomeratie mare, pe langa mine trece unu cu un motor alb.. iar dupa 1 minut cand se mai elibereaza drumul,alt accident,ala cu motoru s-a grabit cred. in mijlocul drumului se bronza roata de la motor de pe fata care era pur si simplu separata de restul motorului , mai in dreapta o oglinda, iar cealalta jumatate de motor in stanga langa benzinaria petrom(langa rustic), nu stiu ce s-a intamplat cu "riderul" .
|
Quote:
Si am mai vazut masina de criminalisctica pe la 12 si putin pe mircea imediat dupa Miga, dar nu am vazut prea multe ca era foarte aglomerat. |
aeara accident la pod de la navodari a ars un opel astra....
si cica acum accident la metro 1....destul de nasol...stie careva ceva? |
azi : tir rasturnat dupa ce a lovit si rupt un stalp - real 2 , varianta
accident taxi + dacie , 6 victime cu multiple leziuni , dar nu au viata pusa in pericol |
stie careva mai multe detalii despre accidentu de pe pod de la navodari ?? :-S
|
cand a fost?? ala cu masina de a lu foc duminica seara? sau acum mai recent?
|
La navodari , un opel a ars ....
|
2 Attachment(s)
scirroco vs nubira 2 @ capitol
|
3 Attachment(s)
Mai pun si eu 3 poze cu accidentu de la capitol. L-a aruncat destul de mult pe cel cu nubira:sad:
|
iar graba la semafor?
|
accident la semaforul de la carrefour.....o persoana o a fost lovita de o masina. Persoana respectiva a decedat.Se vedea sangele pe sosea si era acoperita.Persoana respectiva nu era pe trecerea de pietoni
|
Quote:
|
si busheala mare ieri pe varianta , cred ca vreo 3 masini ai fost implicate.am trecut pe langa el da nu prea am avut timp sa observ decat un opel vectar cu spatele varza facut
|
aseara pe bratianu accident,1 masina si vreo 2 scutere pe jos,nu stiu exact cum s-a intamplat
|
2 Attachment(s)
La podul de la iesire din poarta alba inspre bucuresti.. cabina era pur si simplu zdrobita, nu stiu ce a lovit, sau l`a lovit, dar... cum parea cabina, nu cred ca soferul ar fi avut vreo sansa de scapare :|
nuj dk se intelege prea bine din poze, dar le pun.. Doamne Fereste.. :| |
pe baba novac acuma 40 de min. un bmw ( tx la numere cred :lol: ... k le luase tipu si plecase cu ele ) cu un peugeot. bmw facut "bine"
|
la rompetrolul de la iesire , dinspre ovidiu un bmw seria 3 nu a avut unul loc de o masinuta d-aia de marcat strada si i-a dat-o bine :)
|
aseara era haos pe drumul inspre navodari . eu am vazut vreo 2 masini,ca ne cobora politia pe drumul paralel de la minion de acolo sa mergem.
ce s-a intamplat ? |
din cate am vazut la fata locului,un golf 3 break a lovit pe persona ape trecere sau in apropierea ei.cand am ajuns eu acolo urcau victima in masina de la morga si criminalistica pleca.din pacate a fost un accident cu victime:cry:.ma multe detalii nu am dar mi se ridica parul in cap cand ma gandesc cu ce viteza mergea pe soseaua aia in drum spre casa.ATENTIE MARE CELOR CE MERG NOAPTEA SPRE NAVODARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE LA IESIRE DIN MAMAIA,LA BARIERE SI PANA INCEP VILELE LA NAVODARI ESTE EXTREM DE INTUNERIC IAR TURISTI CAZATI IN ZONA AU PROSTUL OBICEI SA MEARGA PE MARGINEA DRUMULUI FARA SA SE ASIGURE NICI MACAR PUTIN LA MASINI.MARE ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!.o zi buna tuturor
|
O da..ar trebui iluminata portiunea aia de drum..Am inteles ca a murit un baiat..care era pasionat cu d`ale tunningului..era in seara asta un grup de vreo 25-30 de masini toate cu poza lui ..au trecut si pe interioare un pic..Dumnezeu sa`l Ierte!
|
Patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, au murit, sambata dimineata, intr-un accident rutier petrecut in dreptul localitatii constantene Sibioara, din cauza vitezei .
Potrivit politistilor de la Circulatie, Bogdan Cosmin Cazacu, in varsta de 19 ani, din Navodari, insotit de trei prieteni, doua fete si un alt baiat, conducea, sambata dimineata, in jurul orei 02.00, un autoturism Honda pe raza comunei Sibioara, dinspre DN 22 catre Navodari. La un moment dat, la intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu si Ioan Slavici, din cauza vitezei excesive, el a pierdut controlul volanului, iar masina a derapat si a acrosat doi stalpi de iluminat public, situati pe partea dreapta a drumului, in sensul sau de mers. In urma impactului foarte puternic, soferul si cei trei pasageri din masina, doua fete de 19 si 20 de ani si un alt tanar de 24 de ani, au murit pe loc. La fata locului, a ajuns si un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta, pompierii reusind abia dupa doua ore de interventie sa scoata trupurile tinerilor dintre resturile masinii. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele si modul in care s-a produs accidentul. In media AICI |
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning