![]() |
Re: Diverse poze/filme
|
noul clip ''prea rapid,prea furios''
tre,donu si shantzu,baietzi de nota 10+... va iubesc;) https://www.youtube.com/profile?user=PH66TAZ |
Cand te gandesti ca nu-mi aduc aminte nimic de-acolo... :lol:
Sper ca o sa shtergi clipul ala dupa youtube... altfel te dau afara din juriu. :p |
Quote:
|
i-am zis sa-l scoata, sa vedem daca-ntelege.
|
dc sa il scoata ma ?
va e rusine de ce faceti la bautatura ? :lol: aml-ule cand mai mergem pe la tine ? |
la bun vretzi sa-l scot?e doar o petrecere fratzilor,un filmuletz hazliu,atata tot,nu pune pe nimeni in lumina proasta...
daca insistatzi il scot:( |
nu`l scoate......dar vrem mai multeeee:))
|
la cererea publicului inca unul cu tre ......]
am sters filmuletzul la cererea unui user :) |
1 Attachment(s)
donule astia de la simplu fac casting ptr un nou dansator......ce zicetzi are sanse?:)
|
imi aduc vag aminte ce s-a mai intamplat atunci :mrgreen:
parca dinu urla dupa mine sa nu ii mai beau paharu cu alcool :) |
Mie imi place de shantzu,k avea un stil de dans "underground",nu prea l am vazut prea mult sa stea in picioare :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
indemanare / precizie / sincronizare ..... :shock: :shock:
|
2 Attachment(s)
. . . . . . . .
|
balet :lol:
si ca sa nu fiu offtopic:https://www.youtube.com/watch?v=NQptXHfeX4s |
5 Attachment(s)
Surpriza lui Brabus: Mercedes C-Klasse cu 730 CP!
Aceasta se cheama Bullit si te face sa te intrebi cat de mult e prea mult.Germanii au pus deoparte tot ce aveau mai bun si au creat…un monstru de 730 CP! Mai exact au montat propulsorul V12 biturbo de 6,3 litri pe o caroserie a noului C-Klasse. Motorul, conceput pentru Brabus Rocket, face ca masina sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3,9 secunde, 200 km/h fiind atinsi in 10,5 secunde, iar 300 km/h in 24,5 secunde. Cei de la Brabus spun ca viteza maxima este de peste 360 km/h. Kitul exterior si mai ales spoilerul fata, au fost elaborate si dupa dorinta designerilor dar si dupa cea a tehnicienilor care au testat foarte mult masina in tunelul aerodinamic. Era si cazul, avand in vedere ca e posibil ca Mercedes sa nu se fi gandit vreodata ca C-Klasse ar trebui sa suporte o asemenea putere. Suspensia este mai coborata, iar transmisia automata cu cinci trepte a fost masiv modificata pentru a se descurca cu cei 1.100 Nm ai cuplului maxim. Maxim pentru aceasta masina, pentru ca motorul e in stare de 1.320 Nm, dar inginerii au preferat o limitare electronica la 1.100 Nm in cazul lui Bullit, pentru a cruta rotile spate la o accelerare mai serioasa.. |
de cateva zile vad in orash un ferrari alb,cred ca e vb de modelul dino.....superba masina,poate reusitzi sa-i facetzi ceva poze ca eu unul azi m-am impiedicat de ea de vreo 4 ori dar nu am avut aparatul la indemana...
daca l-a mai vazut cineva poate e alt model,dar mie asa mi s-a parut ca e dino... |
Quote:
si este masina unui mare om de afaceri din ploiesti care mai are un porche |
ferrari dino? in ploiesti? inseamna ca omul ala chiar stie carte. :)
|
la cererea publicului
eu l-am confundat cu fiorano599gtb :-s Mihai: ce ai patit man ? Mihai: Mihai: 599 GTB Fiorrano ? orly: da Mihai: sa mori tu orlylazar: un singur r Mihai: ce-am ghicit-o orly: da orly: l-am vazut in spate orly: Mihai: mamaaaaaaaaaaaaaaaa Mihai: Mihai: Mihai: orly: e al lu ala cu ubiul orly: azi si l-a luat orly: sau bine orly: azi l-a adus aici pozat de un prieten la benzinaria din MihaiBravu , aseara |
2 Attachment(s)
seamana cu cupeul. :)
ma dar una e fiorano si alta e dino... |
3 Attachment(s)
un hummer frumos in ploiesti....
|
D'astea ar trebui sa cumpere ministerul invatamantului pt elevi,sa faca naveta :))
|
1 Attachment(s)
asa e Min`ule :D
am vazut si eu hummeru` ala azi...la sindicate o poza :lol: |
15 Attachment(s)
Vento VR6 :shock:
|
Golfulet de la ploiesti :)...marfa rau pozele
|
Felicitari Shantzule!
Ai facut niste poze exceptionale! |
Quote:
|
Quote:
CE BINE ARATA PROPRIETARUL |
frumoase poze si frumoasa masina. bravo DON.
dar tre sa recunosti ca Bishop a facut o treaba buna ;) |
Depinde la ce te referi?
|
Eu am facut motorul, am facut fatza noua noutza, semnale si proiectoare FK, nu papa ulei, am luat buza la bara originala de Vento, cauciucuri noi TOYO..., nu stiu daca Bishop ar fi bagat 3000 euro in ea...; stiu ca a iubit-o enorm, insa nu stiu daca ar fi bagat banii astia in ea.
|
Quote:
|
pai la vremea lui, cred ca bagat detsul.
am zis..ca a transformat-o asa cum e 90% acum dintr-un vento vr6 normal. suspensie, jante, filtru, evacuare, poate soft? in fine, ctz ca arata f bine masina. |
Mersi tovarashi' :lol:
o sa sterg mai incolo discutia dupa ce terminati :) |
Mie mi se pare ca la mine arata mai bine... :D
Bine, asa zice oricare isi iubeste cotetzul... Intr-adevar, suspensia e schimbata de el, dar jantele cred ca le-a avut din totdeauna. (sunt originale). Oricum, cel care a luat masina de la Bishop, Mihai, nu cred ca a avut timp sa faca o asemenea uzura motorului in 4 luni de zile. Numai eu si cu baietii de la garaj stim ce-am gasit acolo. Sunt motoare care isi iau skije grave. Jakal, jantele sunt BBS-uri originale si imi plac foarte mult, eventual as lua un set de jante in plus (cat mai pline), BORBET cu ET mai mare..., dar p-astea originale nu le-as da...; daca nu gasesc imi iau niste distantiere la rotzi si gata ;) |
pai la tine arata mai bine ca a fost reinnoita.
BBS sunt mult mai bune calitative decat 99% din jantele de pe piata. si arata si f bine astea. daca ar fi fost o masura mai mari... oti cauta BBS si model de genu asta...sau de genu CH sau RGT. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning