![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Peste tot unde este prezentat CLS (reviste de specialitate comunicate de presa etc ) se spune clar ca este concurentul seriei 6 . (ce daca are 4 usi cand Mercedes-Benz il promoveaza ca un coupe exact cum este seria 6 ) . Au preturi apropiate , motorizari apropiate pe benzina ,de ce nu ar fi concurente ? Mercedes-Benz il promoveaza ca pe concurent direct la seria 6 (poti sa intrebi si la dealeri si o sa vezi )
|
4 Attachment(s)
OKKK nu stiu daca s`a lansat in RO dar in Botosani a aparut.... noul S6!!! bestial atat pot spune
|
Quote:
|
mai baieti....nu va mai certati...e exact asa cum am scris eu...si cum ma aproba si trainer...
|
Quote:
|
Quote:
Merci de poze |
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca un s63 amg daca tot is la moda, sper ca nu a mai fost pus, fresh din cj...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ontopic : Un "amarat" de CL500 cu jante AMG Style VI cromate (pacat ca nu se vad in poze) dar in Oradea a fost primul |
talent... un mercedes "pozeaza" un Mercedes :lol:
:P P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
Quote:
Al catelea LP640 mai e si asta :-P ? |
este aceiasi masina tot din vitan
a lui cuzA |
parca a avut un SL AMG inainte nu ?
|
4 Attachment(s)
una din cele mai dragutze masini ....corsa opc line
|
https://www.youtube.com/watch?v=rogmJFFqrws&NR=1 ceva interesant pe dorobanti
|
Quote:
|
Quote:
Normal, ca doar nu devenim o putere mondiala, pentru ca si-a cumparat careva masina ;) |
misto melodia , stie cineva care e ? :) :) :)
|
Quote:
|
nu stiu de ce vi se par asa MULTE masini tari, suntem totusi cea mai mare tara din regiunea noastra, iar tot ce vedem noi e concentrat pe cativa km patrati (dorobanti - magheru - unirii) si litoral (centru constanta-mamaia-rex). cand o sa ne impiedicam la tot pasul de supercaruri prin cartierele marginase si prin orase care nu sunt centre de afaceri sau de importanta maxima atunci o sa putem spune mai multe..
|
Quote:
|
Quote:
|
LA e mult prea mare pentru asa ceva, nu cred ca vezi in Compton nici urma de masina noua si scumpa, sau prin Venice Beach unde sunt 90% imigranti ....si despre Las Vegas...da...e un fel de Monaco, atrage lumea cu bani.....
|
la londra si la roma ma gandeam ce-i drept, dar oricum.. nu mi se par multe masini tari aici. chestia e ca in straintate isi permit mult mai multi oameni supersportive insa e o chestie de atitudine, nu toti vor atentia.
noi avem o casa in anglia si imi amintesc cand si-a luat cineva de pe strada un F360 cand abia aparuse ca lumea cam radea de el, spunea ca e prea flashy, prea cerseste atentie... e clar ca nu era vorba de invidie, media unei propietati in zona este undeva intre 500.000-1 milion de lire. dar e o chestie legata de mesajul pe care vrei sa il transmiti. la noi se vrea atentie, putini chiar stiu cate ceva despre bijuteriile pe care le conduc. la noi se prefera achizitionarea unor masini de peste 200.000 de euro cand locuiesc in case de maxim 500.000, ceea ce e un pic anormal. |
1 Attachment(s)
FORD MUSTANG GT astazi pe Ion Mihalache
|
Quote:
|
F.tare filmuletu`:Dpe o singura strada milioane de euro:Din loc sa fie bagati in ceva le place sa`i cheltuie pe masini,femei s.a.m.d;))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
..hmm..super tari maisnile...dar pe masina mea..n o pus o nimeni...??? off..in pana mea..chiar nu i place la nimeni..?? :(((( ....
...sper sa apara in curand..ca daca nu ..i mi faca al cont si o bag sub nume fals.. :))))....super tari maisnile..mi a trecut si foamea.....la asa gropi..asa masini..doaa..se potriveste..nu vreu sa stiu cat ii costa pe cei cu masini asa de adevarate..ferrari..lamburghini..etc..intretinerea ..care ca i ar jupui pe viu pe astia de la drumuri....dar ..tre sa stea la rand..ca i asi omora eu mai intai... :)) .."in frane si in femei sa nu ai incredere niciodata"... |
teddy are mare dreptate! exact asa e ..si nu numai in anglia ci peste tot! cine isi cumpara masini de genu nu pot spune ca sunt pasionati ci sufera, pt ca aia pasionat cumpara masini mai ieftine si baga in ele :)
|
bun sufera aia ... dar cati de aici de pe forum daca ar avea 500.000 euro si afacere in spate care sa faca sa creasca averea o casa faina...cati nu si-ar lua un 360 modena?
nu cred ca cei cu ferrari lamborghini etc. stau la bloc lucreaza la o fabrica si au facut imprumut in banca :lol: :lol: :lol: c'mon...au in spate o afacere sigura...si cine stie ce imobiliare detin..si da a venit vremea sa-si ia si o masina faina...eu unu poate as lua altceva un rs4 .. s8 (a nu se compara preturile de la audi rs4 s8 cu 360 modena) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
omu are ganduri mari cu masinuta asta ...
|
Quote:
frumoasa masinutza....da`ne ceva detalii despre ea |
Quote:
cui nu-i place? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning