Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Trainer 26-06-07 21:55

Re: Masini tari vazute la noi !!!

Peste tot unde este prezentat CLS (reviste de specialitate comunicate de presa etc ) se spune clar ca este concurentul seriei 6 . (ce daca are 4 usi cand Mercedes-Benz il promoveaza ca un coupe exact cum este seria 6 ) . Au preturi apropiate , motorizari apropiate pe benzina ,de ce nu ar fi concurente ? Mercedes-Benz il promoveaza ca pe concurent direct la seria 6 (poti sa intrebi si la dealeri si o sa vezi )

ESPinoza 26-06-07 22:57

4 Attachment(s)
OKKK nu stiu daca s`a lansat in RO dar in Botosani a aparut.... noul S6!!! bestial atat pot spune

Aaronnel^ 26-06-07 23:02

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 968395)
OKKK nu stiu daca s`a lansat in RO dar in Botosani a aparut.... noul S6!!! bestial atat pot spune

S5 1o caractere

MixMaster 26-06-07 23:03

mai baieti....nu va mai certati...e exact asa cum am scris eu...si cum ma aproba si trainer...

ESPinoza 26-06-07 23:03

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 968409)
S5 1o caractere

S5 ma luat emotziile :)

-LEXION- 26-06-07 23:04

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 968409)
S5 1o caractere

cam un 5 vad si eu acolo pe spatele masini...oricum, e frumoasa, design placut. A gasit si Audi un pix sa traga niste linii mai ne-plictisitoare :-P

Merci de poze

ESPinoza 26-06-07 23:05

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 968415)
cam un 5 vad si eu acolo pe spatele masini...oricum, e frumoasa, design placut. A gasit si Audi un pix sa traga niste linii mai ne-plictisitoare :-P

Merci de poze

pai se cunoaste ca desigenrul de la alfa romeo De silva a ajuns designer sef la tot concernul VW

PaulMIG 27-06-07 00:14

2 Attachment(s)
inca un s63 amg daca tot is la moda, sper ca nu a mai fost pus, fresh din cj...

Bogdan_mb 27-06-07 03:13

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MixMaster (Post 968411)
mai baieti....nu va mai certati...e exact asa cum am scris eu...si cum ma aproba si trainer...

aprob si eu ;)

Ontopic : Un "amarat" de CL500 cu jante AMG Style VI cromate (pacat ca nu se vad in poze) dar in Oradea a fost primul

CT-87-ADY 27-06-07 03:45

talent... un mercedes "pozeaza" un Mercedes :lol:
:P

P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair!

-LEXION- 27-06-07 11:28

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 967808)
un lamborghini prin vitan.....

Al catelea LP640 mai e si asta :-P ?

sil4tuning 27-06-07 15:35

este aceiasi masina tot din vitan
a lui cuzA

neoStar 27-06-07 17:17

parca a avut un SL AMG inainte nu ?

pilula20 27-06-07 17:32

4 Attachment(s)
una din cele mai dragutze masini ....corsa opc line

Tboy 28-06-07 13:34

https://www.youtube.com/watch?v=rogmJFFqrws&NR=1 ceva interesant pe dorobanti

Cabbano 28-06-07 13:56

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 971304)

intr-adevar..........MULTE masini tari in romania..........dar tot o tara saraca ramane....

-LEXION- 28-06-07 15:00

Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 971351)
intr-adevar..........MULTE masini tari in romania..........dar tot o tara saraca ramane....

Normal, ca doar nu devenim o putere mondiala, pentru ca si-a cumparat careva masina ;)

Bogdan_mb 28-06-07 15:22

misto melodia , stie cineva care e ? :) :) :)

t1grul 28-06-07 15:25

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 971304)

cine are idee cum se num melodia de o ascultau baietii in masina? :D

teddy 28-06-07 22:16

nu stiu de ce vi se par asa MULTE masini tari, suntem totusi cea mai mare tara din regiunea noastra, iar tot ce vedem noi e concentrat pe cativa km patrati (dorobanti - magheru - unirii) si litoral (centru constanta-mamaia-rex). cand o sa ne impiedicam la tot pasul de supercaruri prin cartierele marginase si prin orase care nu sunt centre de afaceri sau de importanta maxima atunci o sa putem spune mai multe..

-LEXION- 28-06-07 22:38

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 972116)
cand o sa ne impiedicam la tot pasul de supercaruri prin cartierele marginase si prin orase care nu sunt centre de afaceri sau de importanta maxima atunci o sa putem spune mai multe..

Unde ai vazut tu lucrul asta in LUME? Exista 3 orase in care sunt sanse sa vezi supermasini cam in orice parte a orasului (Londra, Dubai, Monaco) , si atat, In rest, nicaieri in lume nu ai sa intalnesti in cartiere marginase sau in orase parasite super masini , oricat de bogata ar fi tara si locuitorii ei ;)

ESPinoza 28-06-07 22:53

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 972147)
Unde ai vazut tu lucrul asta in LUME? Exista 3 orase in care sunt sanse sa vezi supermasini cam in orice parte a orasului (Londra, Dubai, Monaco) , si atat, In rest, nicaieri in lume nu ai sa intalnesti in cartiere marginase sau in orase parasite super masini , oricat de bogata ar fi tara si locuitorii ei ;)

si in LA si Las Vegas cred ca sunt ceva sanse

-LEXION- 28-06-07 22:59

LA e mult prea mare pentru asa ceva, nu cred ca vezi in Compton nici urma de masina noua si scumpa, sau prin Venice Beach unde sunt 90% imigranti ....si despre Las Vegas...da...e un fel de Monaco, atrage lumea cu bani.....

teddy 28-06-07 23:35

la londra si la roma ma gandeam ce-i drept, dar oricum.. nu mi se par multe masini tari aici. chestia e ca in straintate isi permit mult mai multi oameni supersportive insa e o chestie de atitudine, nu toti vor atentia.
noi avem o casa in anglia si imi amintesc cand si-a luat cineva de pe strada un F360 cand abia aparuse ca lumea cam radea de el, spunea ca e prea flashy, prea cerseste atentie... e clar ca nu era vorba de invidie, media unei propietati in zona este undeva intre 500.000-1 milion de lire. dar e o chestie legata de mesajul pe care vrei sa il transmiti. la noi se vrea atentie, putini chiar stiu cate ceva despre bijuteriile pe care le conduc. la noi se prefera achizitionarea unor masini de peste 200.000 de euro cand locuiesc in case de maxim 500.000, ceea ce e un pic anormal.

Bizonul 28-06-07 23:39

1 Attachment(s)
FORD MUSTANG GT astazi pe Ion Mihalache

PointMaster 28-06-07 23:39

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 971510)
cine are idee cum se num melodia de o ascultau baietii in masina? :D

jody wisternoff - nostalgia

Patrulei 28-06-07 23:44

F.tare filmuletu`:Dpe o singura strada milioane de euro:Din loc sa fie bagati in ceva le place sa`i cheltuie pe masini,femei s.a.m.d;))

Bogdan_mb 29-06-07 02:23

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 972257)
la londra si la roma ma gandeam ce-i drept, dar oricum.. nu mi se par multe masini tari aici. chestia e ca in straintate isi permit mult mai multi oameni supersportive insa e o chestie de atitudine, nu toti vor atentia.
noi avem o casa in anglia si imi amintesc cand si-a luat cineva de pe strada un F360 cand abia aparuse ca lumea cam radea de el, spunea ca e prea flashy, prea cerseste atentie... e clar ca nu era vorba de invidie, media unei propietati in zona este undeva intre 500.000-1 milion de lire. dar e o chestie legata de mesajul pe care vrei sa il transmiti. la noi se vrea atentie, putini chiar stiu cate ceva despre bijuteriile pe care le conduc. la noi se prefera achizitionarea unor masini de peste 200.000 de euro cand locuiesc in case de maxim 500.000, ceea ce e un pic anormal.

mai exact snobism de prost gust inspirat din manele ... bleaks

Florin_Tei 29-06-07 02:35

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 972510)
mai exact snobism de prost gust inspirat din manele ... bleaks

Hai ca mai dat gata ! Adica ce vrei sa spui ca cei care nu asculta manele nu fac si ei asa !?! Ia zi ...Cu respect !

Bogdan_mb 29-06-07 02:40

Quote:

Originally Posted by Florin_Tei (Post 972520)
Hai ca mai dat gata ! Adica ce vrei sa spui ca cei care nu asculta manele nu fac si ei asa !?! Ia zi ...Cu respect !

Nu toti , dar majoritatea ... Deci sa nu ma intalegi gresit, problema nu e muzica, ci nah , exemplele date te teddy c-am asta asculta. In fine, astea fiind spune continuati cu poze ;)

t1grul 29-06-07 08:41

Quote:

Originally Posted by PointMaster (Post 972275)
jody wisternoff - nostalgia

multzam....

794-TTG 29-06-07 13:06

Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 971351)

ma tot intreb cand o sa terminati cu "romania tara bogata sau saraca".e cum e si gata.hai sa vorbim doar de masini.

zorro6299 29-06-07 13:08

..hmm..super tari maisnile...dar pe masina mea..n o pus o nimeni...??? off..in pana mea..chiar nu i place la nimeni..?? :(((( ....
...sper sa apara in curand..ca daca nu ..i mi faca al cont si o bag sub nume fals.. :))))....super tari maisnile..mi a trecut si foamea.....la asa gropi..asa masini..doaa..se potriveste..nu vreu sa stiu cat ii costa pe cei cu masini asa de adevarate..ferrari..lamburghini..etc..intretinerea ..care ca i ar jupui pe viu pe astia de la drumuri....dar ..tre sa stea la rand..ca i asi omora eu mai intai... :))

.."in frane si in femei sa nu ai incredere niciodata"...

Tboy 29-06-07 15:28

teddy are mare dreptate! exact asa e ..si nu numai in anglia ci peste tot! cine isi cumpara masini de genu nu pot spune ca sunt pasionati ci sufera, pt ca aia pasionat cumpara masini mai ieftine si baga in ele :)

19tdi 29-06-07 16:17

bun sufera aia ... dar cati de aici de pe forum daca ar avea 500.000 euro si afacere in spate care sa faca sa creasca averea o casa faina...cati nu si-ar lua un 360 modena?
nu cred ca cei cu ferrari lamborghini etc. stau la bloc lucreaza la o fabrica si au facut imprumut in banca :lol: :lol: :lol: c'mon...au in spate o afacere sigura...si cine stie ce imobiliare detin..si da a venit vremea sa-si ia si o masina faina...eu unu poate as lua altceva un rs4 .. s8 (a nu se compara preturile de la audi rs4 s8 cu 360 modena)

Bogdan_mb 29-06-07 16:35

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 973312)
bun sufera aia ... dar cati de aici de pe forum daca ar avea 500.000 euro si afacere in spate care sa faca sa creasca averea o casa faina...cati nu si-ar lua un 360 modena?
nu cred ca cei cu ferrari lamborghini etc. stau la bloc lucreaza la o fabrica si au facut imprumut in banca :lol: :lol: :lol: c'mon...au in spate o afacere sigura...si cine stie ce imobiliare detin..si da a venit vremea sa-si ia si o masina faina...eu unu poate as lua altceva un rs4 .. s8 (a nu se compara preturile de la audi rs4 s8 cu 360 modena)

Se pare ca tu nu ai intales ideaa.... cine isi cumpara afara o masina nu o priveste ca o investie , ci ca un lucru de care se foloseste (aici nu ma refer la ferrari si lamborghini unde intervine si pasiune), adica cine isi ia un CL, Seria 6 de ex afara face sute de km pe autostrada zilnic nu ca la noi da ture pe Magheru. Peace all , sper ca nu am suparat sau insultat pe nimeni.

TSC-Us 29-06-07 17:49

3 Attachment(s)
omu are ganduri mari cu masinuta asta ...

t1grul 29-06-07 18:17

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 973463)
omu are ganduri mari cu masinuta asta ...

o sa aiba mult de munca la ea...:)
frumoasa masinutza....da`ne ceva detalii despre ea

alexSHO 29-06-07 19:46

Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 972286)
F.tare filmuletu`:Dpe o singura strada milioane de euro:Din loc sa fie bagati in ceva le place sa`i cheltuie pe masini,femei s.a.m.d;))

cui nu-i place?

teddy 29-06-07 21:53

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 972526)
Nu toti , dar majoritatea ... Deci sa nu ma intalegi gresit, problema nu e muzica, ci nah , exemplele date te teddy c-am asta asculta. In fine, astea fiind spune continuati cu poze ;)

ma bucur ca ai inteles, mi-era teama ca lumea nu va intelege ce vroiam sa spun. in anglia pasionatii intr-adevar bogati conduc clasice destul de discrete dar foarte scumpe. am vazut un singur enzo si un singur veyron ultima oara cand am fost pe acolo, si m-am plimbat mult de tot prin zone de top din londra. e adevarat ca acolo oamenii cu adevarat bogati stau la sat (!).

All times are GMT +2. The time now is 05:43.

- Copyright 2026 4Tuning