Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

aleks 20-05-08 16:28

Re: Kitsch Tuning .... part 2

sv mbn, sunt deacord cu tine mai ales la ultima parte, cu luatul de pe alta masina.
de aia nu-mi plac mie toti care-si pun angel eyes pe orice masina, numai pe bmw nu...

Io4rap 20-05-08 17:17

iti dai seama ca glumeam :)) nu incape discutie. E kitch! Cat despre faza cu angel eyes nush ce sa zic, pt ca alea sunt facute special pentru alte tipuri de masini, nu sunt luate faruri de bmw cu ange eyes si puse pe alta masina... deci teoretic nu ar fi kitch :P

aleks 20-05-08 17:28

da, e o discutie larga si interminabila pe subiectul asta, nu e insa la subiect, asa ca nu mai continui.
insa farurile alea de pe dacie chiar nu vin in niciun fel...

sil4tuning 20-05-08 23:16

2 Attachment(s)
am crezut ca le-am vazut pe toate....
tiuninnG

eMH 20-05-08 23:23

...skoda fabia ???
cred ca mai bine as merge cu o bicicleta...in fine,nu ma prind de ce i-a pus eleronul ala,care in niciun caz nu se potriveste cu carligul pt remorca si cu capacele...
Stopurile clare imi plac in general

SV25MBN 20-05-08 23:54

PACAT DE ELERONUL ALA ! Fara ala masina ar fi aratat chiar placut.

Io4rap 21-05-08 10:00

cred k nu avea pe ce sa usuce rufe de aia si`a pus eleronu ala :d

Acc3l3ratoR 22-05-08 13:10

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1544621)
...skoda fabia ???
cred ca mai bine as merge cu o bicicleta...in fine,nu ma prind de ce i-a pus eleronul ala,care in niciun caz nu se potriveste cu carligul pt remorca si cu capacele...
Stopurile clare imi plac in general

DA SIGUR ...CUM SA NU..:rolleyes2

Villy ATS 24-05-08 20:05

2 Attachment(s)
nu am putut sa ma abtin sa nu postez... :)) IL 17 CIP ramai dator :)
deci pozele: made by Slobozia Noua
mai avem si un cielo alb cu semnul "Nike" rosu...eah multe autoturisme de firma la noi aici :))

Daniel_Toa 24-05-08 21:31

Deci de nu stiu cate ori sa spus ca orice semn pe luneta cu nike adidas gucci veruci ferri feruci lipit nu inseamna ca e kitsch !

SV25MBN 24-05-08 21:41

Se pare ca orice am face nu reusim sa le explicam ce inseamna o masina kitsch. Macar un singur lucru ar fi usor de inteles : stickere aplicate masinii nu inseamna tuning.

Villy ATS 24-05-08 21:59

da aveti dreptate arata super frumos cu emblema unui articol vestimentar pe luneta :))(oare ce legatura are :rolleyes2 )
dar de "coditele de rechin" ce parere aveti ...frumos nu??
sper k o sa va "impodobiti" si voi masinile cu embleme si antene false pe haion ;)
nu o luati in nume de rau

SV25MBN 24-05-08 22:00

Villy ATS nu ai inteles ABSOLUT NIMIC. Ai postat doar de dragul de a posta. Hai sa incheiem aici offtopicul.

P.S. ai o poza la semnatura. Nu stiu ce incerci sa spui tu acolo, dar daca te referi la subiectul site-ului, este TUNING si nu TUNNING, care nu exista.

26WRC 24-05-08 22:18

KITSCH https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/78463-bmw-6-series-modificat-lituania.html

central 24-05-08 23:22

ma sincer nu e kitsch e adevarat ca interiorul e total pe dinafara dar totusi e stilul chop shop :lol:

Io4rap 25-05-08 01:35

nu e kitch ... arata chiar foarte bine

Villy ATS 25-05-08 12:46

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1551988)

P.S. ai o poza la semnatura. Nu stiu ce incerci sa spui tu acolo, dar daca te referi la subiectul site-ului, este TUNING si nu TUNNING, care nu exista.

acum am observat ms

aleks 26-05-08 16:02

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1552011)

tru, tru :D
pentru simtul meu estetic e deranjant, s-a exagerat, din punctul meu de vedere.

Bogyciu 27-05-08 19:42

2 Attachment(s)
Am si eu o candidata la Miss Kitsch Romania... Masina a trecut prin multe faze, dar ideea e ca omu tot nu a inteles cat de aiurea e... Cea cu mai multa plasa e varianta actuala...

TzuTzu77 27-05-08 21:13

Let me guess, ala care iese prin capota eu un motor in 2 timpi de motoreta ruseasca, legat in serie cu motorul de dacie pt mai multa putere, nu? :lol::lol::lol: Masina mai jalnica rar am vazut...ce-o fi in capul lor??

Io4rap 27-05-08 22:37

amuzanta rau :)))

SV25MBN 27-05-08 23:42

Pacat , daca ai minte poti face ceva frumos dintr-o Dacie Sport.

Bogyciu 27-05-08 23:46

Pai si ce, asta nu e frumoasa? :???: Le-as da foc la proprietari, ca masina nu e vinovata cu nimic. Si ideea e ca incepuse bine, printre altele are si bord de pisica, foarte bine adaptat (partea de jos e imbracata toata in piele alba).

Angel 5 28-05-08 07:41

Da' ce ***** e aia care iese prin capota? :lol:

SoundIdentity 29-05-08 08:33

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1552011)

mai baiete....aici daca vorbiti de rable semne nike si kituri exagerate este una dar sa spui asa ceva de aceasta masina esti cam departe cu imaginatia....nu e a mea ...nu il cunosc :):):) doar cand vad asemenea oameni care batjocoreaza asa ceva tre sa te simti ca esti cam la vale cu gusturile....esti carcotasi de lucruri bune....mai trezestete inainte sa scrii ceva de ala ca te faci de rusine ;)

26WRC 29-05-08 15:26

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 1559677)
mai baiete....aici daca vorbiti de rable semne nike si kituri exagerate este una dar sa spui asa ceva de aceasta masina esti cam departe cu imaginatia....nu e a mea ...nu il cunosc :):):) doar cand vad asemenea oameni care batjocoreaza asa ceva tre sa te simti ca esti cam la vale cu gusturile....esti carcotasi de lucruri bune....mai trezestete inainte sa scrii ceva de ala ca te faci de rusine ;)

sunt la vale cu gusturile? carcotas de lucruri bune? ma fac de rusine cu gusturile mele?

NU tust me;)

pentru mine chestia aia e un mare kitsch pentru tine e o "capodopera", asta e nu toti avem gusturi asa de "bune"

eMH 29-05-08 16:36

1 Attachment(s)
Am si eu una urata cu strigaturi...Nu stiu ce a fost in capul proprietarului cand a comis asa ceva...

yulasinio 29-05-08 16:43

o fi vreo masina transformer :lol:

P.S ce mandru sta propietarul in ea

eMH 29-05-08 16:49

Fericit omu'...ca la poza :D
Masina nu e pozata de mine,e luata de pe topicul "Masini tari vazute la noi"
Eu zic ca asta categoric nu are ce cauta acolo...

topser 30-05-08 23:11

saracu ford :))))

SV25MBN 31-05-08 02:03

Daca masina aia a fost intial un Ford Probe, taranul ala a transformat una din masinile cu cel mai mic Cx existente vreodata intr-o trompeta de masina, care numai aerodinamica nu e, in ciuda formelor ei :>

Sau Celica a fost de fapt? Parca seamana..

Geox` 31-05-08 08:25

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1556592)
Am si eu o candidata la Miss Kitsch Romania... Masina a trecut prin multe faze, dar ideea e ca omu tot nu a inteles cat de aiurea e... Cea cu mai multa plasa e varianta actuala...

Bogyciu de cand ma chinui sa-i fac poza...Poza cu spatele nu ai reusit sai faci sa vada oameni ca are si evacuare dubla si frumuserea aia de spoiler facut din lemn :smile:

Si una de la mine.Este asta masina de show:rolleyes2

dogy_10 31-05-08 14:15

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1563101)
Daca masina aia a fost intial un Ford Probe, taranul ala a transformat una din masinile cu cel mai mic Cx existente vreodata intr-o trompeta de masina, care numai aerodinamica nu e, in ciuda formelor ei :>

Sau Celica a fost de fapt? Parca seamana..

mazda.......

jipy_4u 31-05-08 15:13

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 1556592)

am vazut-o si yo prin oras :|..saraca masina :|
ps: cee aia care iese din capota ???

t1grul 31-05-08 18:54

1 Attachment(s)
..........

eMH 01-06-08 13:31

Quote:

Originally Posted by george_fufly (Post 1563225)
Si una de la mine.Este asta masina de show:rolleyes2

Asta a ta mi se pare naspa rau...masina e exagerata din toate punctele de vedere...esapametul ala e ca la camioane,ca sa nu mai zic ca are eleron de avion,filtrul ala de aer in niciun caz nu e scoate prin capota,si...oameni buni... UITATI-VA LA SIGLA !!!

scuze ca postez de 2 ori,ar nu m-am putut abtine,uite ce am mai observat eu la masina aia :
-wide-body alea cred ca is lipite cu aracet,la cum stau
-eleronul e sudat acolo in stilul sacului de cartofi
-dungile care in fata sunt verzi,dupa ce pe plafon sunt amestecate cu chit,in spate devin galbene
-bara fata nu e altceva decat o tabla sudata/prinsa in suruburi
-esapamentul ala Yoshimura (sigur ca da...) este incredibil de inestetic,plus ca ceva imi spune ca tipu' a ramas fara teava la apa dupa ce si-a pus esapamentul
-pe spate are jante naspa,pe fata are capace...

Cam atat...eu zic ca e destul...

Mircea-Finutz 01-06-08 14:34

1 Attachment(s)
No Comment! dar cel mai smecher tuning posibil e pachetul de tigari care sustine farul! ******e de vis:rolleyes2

TzuTzu77 01-06-08 23:06

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 1564821)
scuze ca postez de 2 ori,ar nu m-am putut abtine,uite ce am mai observat eu la masina aia :
-wide-body alea cred ca is lipite cu aracet,la cum stau
-eleronul e sudat acolo in stilul sacului de cartofi
-dungile care in fata sunt verzi,dupa ce pe plafon sunt amestecate cu chit,in spate devin galbene
-bara fata nu e altceva decat o tabla sudata/prinsa in suruburi
-esapamentul ala Yoshimura (sigur ca da...) este incredibil de inestetic,plus ca ceva imi spune ca tipu' a ramas fara teava la apa dupa ce si-a pus esapamentul
-pe spate are jante naspa,pe fata are capace...

Cam atat...eu zic ca e destul...

Tu chiar nu-ti dai seama ca aia e facuta la misto, n-ati auzit de ricer pana acum? E un mare kitsch, normal, dar e facut la misto tocmai pt a atrage atentia asupra prostului gust.

SV25MBN 02-06-08 12:16

Si daca luand in considerare toate detaliile de prost gust nu spectatoru nu reuseste sa vada ca e un ricer, mai si scrie pe ea, ca sa nu creada cineva ca ala e cu adevarat tuning. Eu cred ca asa o masina ar trebui sa fie prezenta la toate saloanele, expozitiile de tuning, pt a aduce aminte participantilor ca nu trebuie sa cada in penibil cu tuningul.

raresh_r 03-06-08 16:48

3 Attachment(s)
sa se faca topic pt ele ...

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning