![]() |
Re: Kitsch Tuning .... part 2
sv mbn, sunt deacord cu tine mai ales la ultima parte, cu luatul de pe alta masina.
de aia nu-mi plac mie toti care-si pun angel eyes pe orice masina, numai pe bmw nu... |
iti dai seama ca glumeam :)) nu incape discutie. E kitch! Cat despre faza cu angel eyes nush ce sa zic, pt ca alea sunt facute special pentru alte tipuri de masini, nu sunt luate faruri de bmw cu ange eyes si puse pe alta masina... deci teoretic nu ar fi kitch :P
|
da, e o discutie larga si interminabila pe subiectul asta, nu e insa la subiect, asa ca nu mai continui.
insa farurile alea de pe dacie chiar nu vin in niciun fel... |
2 Attachment(s)
am crezut ca le-am vazut pe toate....
tiuninnG |
...skoda fabia ???
cred ca mai bine as merge cu o bicicleta...in fine,nu ma prind de ce i-a pus eleronul ala,care in niciun caz nu se potriveste cu carligul pt remorca si cu capacele... Stopurile clare imi plac in general |
PACAT DE ELERONUL ALA ! Fara ala masina ar fi aratat chiar placut.
|
cred k nu avea pe ce sa usuce rufe de aia si`a pus eleronu ala :d
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am putut sa ma abtin sa nu postez... :)) IL 17 CIP ramai dator :)
deci pozele: made by Slobozia Noua mai avem si un cielo alb cu semnul "Nike" rosu...eah multe autoturisme de firma la noi aici :)) |
Deci de nu stiu cate ori sa spus ca orice semn pe luneta cu nike adidas gucci veruci ferri feruci lipit nu inseamna ca e kitsch !
|
Se pare ca orice am face nu reusim sa le explicam ce inseamna o masina kitsch. Macar un singur lucru ar fi usor de inteles : stickere aplicate masinii nu inseamna tuning.
|
da aveti dreptate arata super frumos cu emblema unui articol vestimentar pe luneta :))(oare ce legatura are :rolleyes2 )
dar de "coditele de rechin" ce parere aveti ...frumos nu?? sper k o sa va "impodobiti" si voi masinile cu embleme si antene false pe haion ;) nu o luati in nume de rau |
Villy ATS nu ai inteles ABSOLUT NIMIC. Ai postat doar de dragul de a posta. Hai sa incheiem aici offtopicul.
P.S. ai o poza la semnatura. Nu stiu ce incerci sa spui tu acolo, dar daca te referi la subiectul site-ului, este TUNING si nu TUNNING, care nu exista. |
|
ma sincer nu e kitsch e adevarat ca interiorul e total pe dinafara dar totusi e stilul chop shop :lol:
|
nu e kitch ... arata chiar foarte bine
|
Quote:
|
Quote:
pentru simtul meu estetic e deranjant, s-a exagerat, din punctul meu de vedere. |
2 Attachment(s)
Am si eu o candidata la Miss Kitsch Romania... Masina a trecut prin multe faze, dar ideea e ca omu tot nu a inteles cat de aiurea e... Cea cu mai multa plasa e varianta actuala...
|
Let me guess, ala care iese prin capota eu un motor in 2 timpi de motoreta ruseasca, legat in serie cu motorul de dacie pt mai multa putere, nu? :lol::lol::lol: Masina mai jalnica rar am vazut...ce-o fi in capul lor??
|
amuzanta rau :)))
|
Pacat , daca ai minte poti face ceva frumos dintr-o Dacie Sport.
|
Pai si ce, asta nu e frumoasa? :???: Le-as da foc la proprietari, ca masina nu e vinovata cu nimic. Si ideea e ca incepuse bine, printre altele are si bord de pisica, foarte bine adaptat (partea de jos e imbracata toata in piele alba).
|
Da' ce ***** e aia care iese prin capota? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
NU tust me;) pentru mine chestia aia e un mare kitsch pentru tine e o "capodopera", asta e nu toti avem gusturi asa de "bune" |
1 Attachment(s)
Am si eu una urata cu strigaturi...Nu stiu ce a fost in capul proprietarului cand a comis asa ceva...
|
o fi vreo masina transformer :lol:
P.S ce mandru sta propietarul in ea |
Fericit omu'...ca la poza :D
Masina nu e pozata de mine,e luata de pe topicul "Masini tari vazute la noi" Eu zic ca asta categoric nu are ce cauta acolo... |
saracu ford :))))
|
Daca masina aia a fost intial un Ford Probe, taranul ala a transformat una din masinile cu cel mai mic Cx existente vreodata intr-o trompeta de masina, care numai aerodinamica nu e, in ciuda formelor ei :>
Sau Celica a fost de fapt? Parca seamana.. |
5 Attachment(s)
Quote:
Si una de la mine.Este asta masina de show:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
ps: cee aia care iese din capota ??? |
1 Attachment(s)
.......... |
Quote:
scuze ca postez de 2 ori,ar nu m-am putut abtine,uite ce am mai observat eu la masina aia : -wide-body alea cred ca is lipite cu aracet,la cum stau -eleronul e sudat acolo in stilul sacului de cartofi -dungile care in fata sunt verzi,dupa ce pe plafon sunt amestecate cu chit,in spate devin galbene -bara fata nu e altceva decat o tabla sudata/prinsa in suruburi -esapamentul ala Yoshimura (sigur ca da...) este incredibil de inestetic,plus ca ceva imi spune ca tipu' a ramas fara teava la apa dupa ce si-a pus esapamentul -pe spate are jante naspa,pe fata are capace... Cam atat...eu zic ca e destul... |
1 Attachment(s)
No Comment! dar cel mai smecher tuning posibil e pachetul de tigari care sustine farul! ******e de vis:rolleyes2
|
Quote:
|
Si daca luand in considerare toate detaliile de prost gust nu spectatoru nu reuseste sa vada ca e un ricer, mai si scrie pe ea, ca sa nu creada cineva ca ala e cu adevarat tuning. Eu cred ca asa o masina ar trebui sa fie prezenta la toate saloanele, expozitiile de tuning, pt a aduce aminte participantilor ca nu trebuie sa cada in penibil cu tuningul.
|
3 Attachment(s)
sa se faca topic pt ele ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning