![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
ati vazut azi elefanti prin oras? super tare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da un emm ca scrie si acolo :shock: |
Quote:
|
elefantii vazut anul trecut, acum saracii umbla cu papuci incalziti si blanita intoarsa pe spate, si cu trompa in cur unul la altul de frig ce-i pe afara.
|
2 ani si 6 luni in sentinta definitiva pt primarul Cristian Anghel!
http://www.emaramures.ro/Stiri/30894...a-de-Apel-Cluj |
a mai fost unu in targ cu HUMA'R de vanzare
|
Quote:
|
Quote:
|
daca o sa fie arestat va dati seama ce lupta o sa incepa pt putere si ce suntem ca vai de noi fara drumuri si alte alea pana o sa reuseasca sa-si imparta ciolanul o sa uite de oras si nu o sa faca nimeni nimik,e o situatie periculoasa pt noi ca si cetateni.
|
Deci ar fi trebuit lasat in libertate? De cei 400.000 euro pe care i-a furat se puteau asfalta drumuri, sau face un bloc anl, sau o gradinita..orice atceva. si din punctul asta de vedere trebuie privita problema. Nu?
|
in 16 ani de cand e primar a facut destule pt orasul asta fata de satu-mare zalau bistrita e mult mai ok si nu cred ca e atat de idiot sa fure tot deodata in 16 ani nu crezi ca a avut timp?
|
Ideea este ca noi romanii inchidem ochii si zicem: a facut atata bine, acum ca a gresit trebuie iertat. In occident era in puscarie daca fura 1000 de euro, nu 400.000.
|
Ii si bine si rau,bine pantru ca se face lumina si va dati seama ca la multi le tremura chiloti si stau cu morcovul in c..r,este al 3-lea primar care este condamnat cu sentinta irevocabila,Rau este pentru ca ramanem fara primar,se vor face iar alegeri (adica alti bani aruncati ...si tot din buzunarul nostru) era un primar care stia deja toate ''butoanele'' a facut pentru Baia Mare multe (se putea si mai multe in 20 de ani...)insa fata de alti primari a facut multe si orasul arata destul de curat si atinge normele de oras european.pe deoparte imi si pare rau pe de alta nu..pentru ca ii un om matur vaccinat si stia bine ce face.Asta este viata..sper sa nu fie ultimul politician care este condamnat..sunt alti si mai ''patati ''care au vandut tara asta..da poate ''cadoul''cel mare va fii la sfarsit.intai cu astia mici.
P.S Ar fii bine sa il sustinem ..nu cum ii obiceiul la romani sa ii dam in cap sa fim siguri ca nu se mai ridica!!! |
P.S. apropo...a fost primar..nu trebuia sa faca nimic pt oras? Era doar meseria lui, nimic altceva. Nu e meritul lui, stai linistit. Strada oituz e bombardata...e sparta.
P.S.2 Daca e sa o luam asa, cati investitori straini a adus in BM in afara de italsofa? O |
Quote:
|
Deci tu crezi ca il inchid pe nedrept? Sa fim seriosi. Acolo sunt dosare groase, elaborate si cercetate, nu e inchis el pe o vorba zisa de cineva.
|
Quote:
|
Quote:
Daca nu ar fi pozitia geografica mai apropiata de vama catre Ungaria, SM nu ar fi mai mult de ce ii spune numele... un Sat mai Mare. |
Ce stiti despre lockerz.com? E pe bune? La fiecare logare primesc 2 PTZ si un iPod Nano 16GB spre exemplu e 425 PTZ..Chiar e pe bune? Multumesc anticipat..
|
Quote:
|
Eu ma gandeam sa ne adunam astazi dupa-masa in semn de protest , si in semn de solidaritate pentru Cristi Anghel . Daca pleaca el , va candida Catalin Chereches care ne va distruge orasul . In spatele lui e Mircea Man , cel care a dat contractele de drumuri la proprietarul firmei XS Sud si care si'au batut joc de noi in ultimul hal .http://www.ziarmm.ro/xs-sud-company-...-galerie-foto/ .Decat sa se intample mai rau , mai bine e asa cum e acum
|
Quote:
|
Cine se anunta? http://www.emaramures.ro/Stiri/30925...istian-Anghel-
|
Nu pot sry ,am ramas suspendat intr-o gropitza si astept marea asfaltare peste 2 ani si 6 luni.:sad:
|
Nu voi fi in oras din pacate .....
|
Re: Manuale VW Golf 4
Salut,
Daca mai ai nevoie de manuale sau chestii de genu, evident pentru Golf 4, sa-mi zici. Am o colectie intreaga, cum am tot cautat si scos de pe net. De-i cazu, iti fac o arhiva si ti-o trimit cu transfer.ro sau cumva, ca ocupa tare mult, vreo 600MB. Ne mai auzim. |
Cei care intradevar nu pot, ii inteleg , dar restul ...sa stiti ca el mi'a aprobat utilizarea aeroportului , el ne'a inteles intotdeauna . Nu stiti defapt ca drumurile apartin de consiliu judetean , si ca Mircea Man nu a vrut sa'i dea banii lui anghel pentru drumurile din Baia Mare. Sunt aspecte care nu le stiti
|
apropos de drumuri, nu se autosesizeaza nimeni de modul cum a f...t banii nenea man pentru reparatiile unor drumuri care arata dupa reparatie mai rau ca inainte? sau cum figureaza strazi ca asfaltate pe cind ele sint doar pamint batatorit????
|
Quote:
P.S. Dupa parerea ta mai bine sa fie cel care ne-a furat decat sa dam o sansa cuiva nou, care nu ne-a furat inca ( Catalin Chereches). |
io am ce am cu drumurile :twisted::twisted::twisted:
chiar nu mai vreau sa ma scuture si sa ma agite masina ca pe un coktail oriunde as merge in tara asta. e asa de mult sa vreau niste drumuri si nu ulite cu cratere? nu vreau nimic mai mult, honest :lol::lol::lol: |
o sa vedem placute ca si la gigi
"free Anghel" :) |
Quote:
parerea mea |
Quote:
|
Sunteti defecti? L'au prins ca a furat de la noi si voi vreti sa fiti solidari?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning