Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

georulz 15-12-10 12:53

Re: Club TICO

S-au uitat cineva pe link-ul asta ?
http://www.suzukituning.com/SuzukiTu...AltoTuning.htm
Blocul motorul cred ca este asemanator F8B si F8C.
Avem pe cineva pasionat sau cunoscator sa ne spuna daca puntem face ceva asemanator si la ticozauri...

mar1an2005 15-12-10 13:15

eu zic ca mai simplu ar fi sa punem un motor de suzuchi pe ticozaur in principiu e la fel de montat mai ramane omologarile asta daca nu vrei sa mergi asa pana la inspectie apoi faci o rocada cu motoru original :D

topser 15-12-10 14:12

F8C are deja modificarile astea ,F8B este generatie mai veche scotea 26 de cai ,se mai gaseste pe Marruti !

topser 15-12-10 14:19

Quote:

Originally Posted by RapidMafia (Post 3893701)
sall,cine imi poate spune ceva concret despre produsul asta ECO TUNING,stie cineva ceva?Chiar este bun sau dau bani degeaba?

asta este linkul produsul de jos,eco tuning http://tuningtico.blogspot.com/p/pro...re-masina.html

E un aditiv de ulei ,un produs fermecat (o mare cacealma )care promite multe si nu face nimic ! Vanzatorul ar trebui sa-ti raspunda ,cred ca nici nu-l are pe stoc avand in vedere ce poza a pus acolo !

topser 15-12-10 14:23

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 3893783)
stie cineva cam cat e pretul real la rulmenti de pe fata de la roata eu am gasit preturi de la 40 lei pana la 180 lei /set pentru o roata

Rulmentii Daewoo sunt foarte buni ,in jur de 8o RON ,daca ai bani ia-ti FAG sau LUK !
Secretul sta in montaj este foarte important ca la montaj sa nu se bata cu ciocanul ci sa se foloseasca presa ! Asa ca mergeti la adevaratii meseriasi !

nsmoga 15-12-10 21:58

1 Attachment(s)
m-a busit o idee! am vazut o chestie in trafic...arata cam ca cea din poza...
intrebare de 1000 de puncte: ce distanta intre prezoane o avea jucaria?

mar1an2005 15-12-10 23:49

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 3901149)

masina asta seamana cu un axiam
iar probabilitatea e mica sa se potriveasca jentile la tico in schimb masina asta poti sa o conduci de la 16 ani

georulz 15-12-10 23:59

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 3901149)

Probabilitate e chiar 100% :D Se potrivesc jantele de la masinutele alea care se conduc de la 16 ani, pe tico si sunt si pe 13. Nu am testat eu, dar mi-a zis cineva care are avea asa ceva :D

alex pustiu 16-12-10 03:11

TICO

salutare...am si eu o mare problema...am un tico..si nu imi merge aeroterma...se incalzeste foarte greu(cred ca e normal pt motoru asa mic)dar si cand e cald..baga doar pe la picioare si este calai..:(...si nu imi mai comuta pe geam sau pe sus...doar pe jos baga....am fost la 2-3 service-uri da mi-au cerut 5 mil sa imi schimbe aeroterma..cu aeroterma mea care o am acasa...nu stiti un electrician bun...sau intre voi un baiat sa se priceapa sa schimbe aeroterma?contra cost evident...nu prea pot sa merg cu ea asa...acu am venit de la aeroport kamikaze....:| ..in fine...va rog ajutati-ma..:(..scuze daca nu am postat unde trebuie .PACE:rolleyes2

georulz 16-12-10 06:20

Re: TICO

Quote:

Originally Posted by alex pustiu (Post 3901701)
salutare...am si eu o mare problema...am un tico..si nu imi merge aeroterma...se incalzeste foarte greu(cred ca e normal pt motoru asa mic)dar si cand e cald..baga doar pe la picioare si este calai..:(...si nu imi mai comuta pe geam sau pe sus...doar pe jos baga....am fost la 2-3 service-uri da mi-au cerut 5 mil sa imi schimbe aeroterma..cu aeroterma mea care o am acasa...nu stiti un electrician bun...sau intre voi un baiat sa se priceapa sa schimbe aeroterma?contra cost evident...nu prea pot sa merg cu ea asa...acu am venit de la aeroport kamikaze....:| ..in fine...va rog ajutati-ma..:(..scuze daca nu am postat unde trebuie .PACE:rolleyes2

Salut! Verifica termostatul, radiatorul nu ar trebui sa se incalzeasca odata cu motorul, daca da inseamna ca este blocat pe deschis. Iar legat de comutator verifica poate e sarit cablu de pe maneta sau a sarit camasa care este prinsa cu niste cleme acolo. Atat timp cat aeroterma baga aer si toate treptele functioneaza, nu vad de ce ai schimba-o. Iar daca de acolo este prob, o aeroterma sh probabil nu trece de 1 mil.

alex pustiu 16-12-10 11:33

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3901736)
Salut! Verifica termostatul, radiatorul nu ar trebui sa se incalzeasca odata cu motorul, daca da inseamna ca este blocat pe deschis. Iar legat de comutator verifica poate e sarit cablu de pe maneta sau a sarit camasa care este prinsa cu niste cleme acolo. Atat timp cat aeroterma baga aer si toate treptele functioneaza, nu vad de ce ai schimba-o. Iar daca de acolo este prob, o aeroterma sh probabil nu trece de 1 mil.

Salut! La cei 19 ani ai mei nu stiu prea multa mecanica...si nu vreau sa ma bag..desi nu as avea ce sa stric mai mult de atat...uite aseara aveam dat pe maxim cald si dintr-o data a inceput sa imi bage rece...antigelu e ok..intre min si ful sau ceva de genu l...asta chiar n-am inteles-o..am inghetat de la aeroport pana acasa:|

lughy_gsm 16-12-10 11:39

Quote:

Originally Posted by alex pustiu (Post 3901701)

la fel am patit si eu ieri,imi baga caldura f putin,e posibil sa fi ramas pe undeva niste apa si sa fi inghetat ;)......daca termostatul iti deschide trebuie sa ti bage caldura

georulz 16-12-10 12:04

Termostatul ala de obicei se blocheaza pe deschis. Cand e deschis apa circula in radiator si motor in continuu si din cauza asta se incalzeste f greu motorul si nu prea baga caldura. Normal el este inchis tot timpu si cand ajunge la temp de 90 de grade , 82 mai exact se deschide si permite racirea motorului prin radiator.

Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.

alex pustiu 16-12-10 12:15

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3902475)
Termostatul ala de obicei se blocheaza pe deschis. Cand e deschis apa circula in radiator si motor in continuu si din cauza asta se incalzeste f greu motorul si nu prea baga caldura. Normal el este inchis tot timpu si cand ajunge la temp de 90 de grade , 82 mai exact se deschide si permite racirea motorului prin radiator.

Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.

Lasa-mi si mie un id.ca vad ca te pricepi..poate ma ajuti si pe mine cu mai multe:rolleyes2

lughy_gsm 16-12-10 12:48

Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.[/QUOTE]

te am intrebat eu de vorba ma?

dany_pkt 16-12-10 19:37

era o vorba din batrani.... nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita

nsmoga 16-12-10 21:56

salut am reusit sa vorbesc cu cineva de autocolante 2 lei bucata, peste 10 bucati 1.5 lei, peste 30 de bucati -1 leu bucata, trimite prin posta, si daca vreti face si reflectorizante:D ca sa nu se considere reclama sau altceva adresa lui de mess v-o dau pe pm daca sunteti interesati

aapofis 16-12-10 22:20

Quote:

Originally Posted by alex pustiu (Post 3902495)
Lasa-mi si mie un id.ca vad ca te pricepi..poate ma ajuti si pe mine cu mai multe:rolleyes2

sal daca baga calai e clar e de la termostat am schimbat eu saptamana trecuta si merge brici am caldura inainte nu se incalzea deloc mergeam 10 chilometri si tot calai baga e 30 ron un termostat si se schimba in 15 min

mar1an2005 16-12-10 23:03

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3901522)
Probabilitate e chiar 100% :D Se potrivesc jantele de la masinutele alea care se conduc de la 16 ani, pe tico si sunt si pe 13. Nu am testat eu, dar mi-a zis cineva care are avea asa ceva :D

poi atunci e bine incearca sa afli ce marca e si dam cateva cautari pe google si vedem ce iese poate ne inbunatatim ticozaurul cu ceva dotari speciale :D

yneedlove 17-12-10 08:15

Quote:

Originally Posted by mar1an2005 (Post 3904253)
poi atunci e bine incearca sa afli ce marca e si dam cateva cautari pe google si vedem ce iese poate ne inbunatatim ticozaurul cu ceva dotari speciale :D

Gen cauciucuri de iarna....:))

App pana la urma se mai ocupa cineva de stikerele alea...sau? Cine strange banii....cine plasteste....cine le distribuie....???

nsmoga 17-12-10 14:05

m-am interesat la o firma care vinde jucariile alea pe 4 roti si merg jantele pe tico, si au pe stoc la 150 euro setul

B-99-SAA 17-12-10 14:09

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 3905592)
m-am interesat la o firma care vinde jucariile alea pe 4 roti si merg jantele pe tico, si au pe stoc la 150 euro setul

La ce firma...? Da si tu niste date.... Ce model de jante, si pe cat?

nsmoga 17-12-10 14:21

ai pm!

B-99-SAA 17-12-10 14:43

ATENTIE!!!! S-a luat legatura cu omul pentru stickere, nsmoga va primi saptamana viitoare o proba sa vedem calitatea... Pana atunci, asteptam!

PS: atata zapada afara... si eu nu am frana de mana... :sad: :sad:

georulz 17-12-10 14:51

M-am dat aseara o gramada :D....cu cauciucuri de iarna pe fata ....direct derapaj controlat :D

Fireburn_03 17-12-10 16:09

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3901522)

am vazut un tico azi B 7X TIC sau ceva asemanator care avea roti asa :) ...

lughy_gsm 17-12-10 16:16

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3905886)
am vazut un tico azi B 7X TIC sau ceva asemanator care avea roti asa :) ...

asta cu tic l am vazut si eu odata in targ la vitan...si ai dreptate avea rotile asemanatoare;)

yneedlove 17-12-10 17:05

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3905610)
La ce firma...? Da si tu niste date.... Ce model de jante, si pe cat?

Vreau si eu....jante:P:P:P

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 3905639)
ai pm!

PM si mie :D

berardinelli 17-12-10 20:40

Salut am jante de vanzare (accept unele schimburi ) 4x114,3 15' BORBET http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...e-9862518.html scuze de deranj

Fireburn_03 18-12-10 10:09

baieti noi ne vedem vinerea asta ?

yneedlove 18-12-10 18:47

Quote:

Originally Posted by smartul (Post 3907433)
care te tine sa iesim afara sa facem un tico de zapada ? :lol::lol::lol:

Un tico de zapada sau rasturnat ...???:D

sorin_maican20 18-12-10 20:01

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3907494)
baieti noi ne vedem vinerea asta ?

Vinerea asta plec din localitate, deci nu voi veni.

aapofis 19-12-10 18:49

sal am si eu nevoie de o janta pe 12 care sa nu fie ovala gasesc oe undeva

Fireburn_03 21-12-10 11:01

aparent nu sunt prea multi dornici pt a ne intalni vineri .... :)
mutam intalnirea sau o amanam pt peste 2 saptamani ?

TM32CIP 21-12-10 16:00

Baieti, jantele mele pe 15" de la semnatura - 600 RON saptamana asta, oferta de sarbatori !!!

SKR* 21-12-10 16:15

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3916073)
aparent nu sunt prea multi dornici pt a ne intalni vineri .... :)
mutam intalnirea sau o amanam pt peste 2 saptamani ?

Se pare ca interesul a inceput sa scada, dar ne putem intalni noi, cei dornici, eventual mai in centrul orasului ca observ ca de acolo sunt cei care vin din Bucuresti. Eu unul am avut ceva de platit si stau groaznic cu banii, atat de groaznic ca am ramas fara benzina, sta masina nemiscata in curte ;))

sebastyan2001 21-12-10 17:10

Mie imi convenea foarte mult locul clasic de la Polivalenta si nu sunt singurul, dar am zis sa nu zic nimic ca nah sunt persoane care fac eforturi si ajung din afara orasului, Problema cea mai mare este ca vinerea la ora aia este crima in zona aia, este totul blocat !

sebastyan2001 21-12-10 17:11

Mie imi convenea foarte mult locul clasic de la Polivalenta si nu sunt singurul, dar am zis sa nu zic nimic ca nah sunt persoane care fac eforturi si ajung din afara orasului, Problema cea mai mare este ca vinerea la ora aia este crima in zona Ikea, este totul blocat !

SKR* 21-12-10 17:12

Poate ar trebui sa mutam Sambata, traficul este mult mai ok, si fiind zi libera, ne putem vedea ziua, ne vedem si noi buburuzele pe lumina :-)

sebastyan2001 21-12-10 17:13

O idee foarte buna ! Eu vin si saptamana asta !

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning