![]() |
Re: Club TICO
S-au uitat cineva pe link-ul asta ?
http://www.suzukituning.com/SuzukiTu...AltoTuning.htm Blocul motorul cred ca este asemanator F8B si F8C. Avem pe cineva pasionat sau cunoscator sa ne spuna daca puntem face ceva asemanator si la ticozauri... |
eu zic ca mai simplu ar fi sa punem un motor de suzuchi pe ticozaur in principiu e la fel de montat mai ramane omologarile asta daca nu vrei sa mergi asa pana la inspectie apoi faci o rocada cu motoru original :D
|
F8C are deja modificarile astea ,F8B este generatie mai veche scotea 26 de cai ,se mai gaseste pe Marruti !
|
Quote:
|
Quote:
Secretul sta in montaj este foarte important ca la montaj sa nu se bata cu ciocanul ci sa se foloseasca presa ! Asa ca mergeti la adevaratii meseriasi ! |
1 Attachment(s)
m-a busit o idee! am vazut o chestie in trafic...arata cam ca cea din poza...
intrebare de 1000 de puncte: ce distanta intre prezoane o avea jucaria? |
Quote:
iar probabilitatea e mica sa se potriveasca jentile la tico in schimb masina asta poti sa o conduci de la 16 ani |
Quote:
|
TICO
salutare...am si eu o mare problema...am un tico..si nu imi merge aeroterma...se incalzeste foarte greu(cred ca e normal pt motoru asa mic)dar si cand e cald..baga doar pe la picioare si este calai..:(...si nu imi mai comuta pe geam sau pe sus...doar pe jos baga....am fost la 2-3 service-uri da mi-au cerut 5 mil sa imi schimbe aeroterma..cu aeroterma mea care o am acasa...nu stiti un electrician bun...sau intre voi un baiat sa se priceapa sa schimbe aeroterma?contra cost evident...nu prea pot sa merg cu ea asa...acu am venit de la aeroport kamikaze....:| ..in fine...va rog ajutati-ma..:(..scuze daca nu am postat unde trebuie .PACE:rolleyes2
|
Re: TICO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Termostatul ala de obicei se blocheaza pe deschis. Cand e deschis apa circula in radiator si motor in continuu si din cauza asta se incalzeste f greu motorul si nu prea baga caldura. Normal el este inchis tot timpu si cand ajunge la temp de 90 de grade , 82 mai exact se deschide si permite racirea motorului prin radiator.
Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului. |
Quote:
|
Lughy_gsm daca nu stii despre ce e vorba mai bine nu mai vb ....Cand se deschide termostatul temperatura apei incepe sa scada si implicit a caloriferului.[/QUOTE]
te am intrebat eu de vorba ma? |
era o vorba din batrani.... nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita
|
salut am reusit sa vorbesc cu cineva de autocolante 2 lei bucata, peste 10 bucati 1.5 lei, peste 30 de bucati -1 leu bucata, trimite prin posta, si daca vreti face si reflectorizante:D ca sa nu se considere reclama sau altceva adresa lui de mess v-o dau pe pm daca sunteti interesati
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
App pana la urma se mai ocupa cineva de stikerele alea...sau? Cine strange banii....cine plasteste....cine le distribuie....??? |
m-am interesat la o firma care vinde jucariile alea pe 4 roti si merg jantele pe tico, si au pe stoc la 150 euro setul
|
Quote:
|
ai pm!
|
ATENTIE!!!! S-a luat legatura cu omul pentru stickere, nsmoga va primi saptamana viitoare o proba sa vedem calitatea... Pana atunci, asteptam!
PS: atata zapada afara... si eu nu am frana de mana... :sad: :sad: |
M-am dat aseara o gramada :D....cu cauciucuri de iarna pe fata ....direct derapaj controlat :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Salut am jante de vanzare (accept unele schimburi ) 4x114,3 15' BORBET http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...e-9862518.html scuze de deranj
|
baieti noi ne vedem vinerea asta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
sal am si eu nevoie de o janta pe 12 care sa nu fie ovala gasesc oe undeva
|
aparent nu sunt prea multi dornici pt a ne intalni vineri .... :)
mutam intalnirea sau o amanam pt peste 2 saptamani ? |
Baieti, jantele mele pe 15" de la semnatura - 600 RON saptamana asta, oferta de sarbatori !!!
|
Quote:
|
Mie imi convenea foarte mult locul clasic de la Polivalenta si nu sunt singurul, dar am zis sa nu zic nimic ca nah sunt persoane care fac eforturi si ajung din afara orasului, Problema cea mai mare este ca vinerea la ora aia este crima in zona aia, este totul blocat !
|
Mie imi convenea foarte mult locul clasic de la Polivalenta si nu sunt singurul, dar am zis sa nu zic nimic ca nah sunt persoane care fac eforturi si ajung din afara orasului, Problema cea mai mare este ca vinerea la ora aia este crima in zona Ikea, este totul blocat !
|
Poate ar trebui sa mutam Sambata, traficul este mult mai ok, si fiind zi libera, ne putem vedea ziua, ne vedem si noi buburuzele pe lumina :-)
|
O idee foarte buna ! Eu vin si saptamana asta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning