![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
am deja golfu
:-P |
da am vazut un logan din asta nou care a ieshit acuma si ma intrebam daca nu moate sa mi-l dea si mie
|
6 Attachment(s)
Si intru si eu in concurs ca "Basescu" ....am facut ceva gen rally .....:lol:Multumesc Bylu!
|
Quote:
|
cine stie de unde pot sa iau si eu componente audio la jocul asta?
|
Nu am kit pentru grafica man ....:cry:Succes si tie!
|
si asta inseamna ca nu se vede kitu ?
|
NSL_Romania, poti sa imi dai si mie kit-uri audio?
|
Quote:
|
auzi imi dai si mie golful ala?
|
daca are cineva sa-mi dea si mie un opel vectra model 2001 pentru joc va rog
|
sau cineva vre-un orice opel va rog mult
|
Dintre toate 3 golfurile intrate in concurs cel portocaliu mi se pare cel mai realistic,se vede ca e pasionat de automobile,tobele pe mijloc,masina lasata mai jos...etc,bafta celor 3,vot d la mne pt cel portocaliu,dak e cu voturi.
|
masini sau componente audio pentru acest joc daca aveti va rog sa ma contactati
|
5 Attachment(s)
intru si eu cu un golf2 :P simple but fast
|
@geo opel: vezi ca dupa ce scri un mesaj ai 10-15 minute un buton de EDIT!! numai scrie atatea mesaje noi, cand poti folosi aceasta optiune, si dute la forum pe pagina 1,2,3 etc... si citeste forumul ca nu iti ia mai mult de 30 de minute, ca sincer, cei care puneti intrebari si nu aveti habar de joc, pareti cam "prosti" asa ca... spre o mai buna imagine a voastra, cititi forumul apoi intrebati...
|
Ai de.. :)
Cand va fii gata loganu il pun aici,nu mai intrebati de el,intrebati degeaba. :) Eu si miki cu el a facut texturiile..avem timp..avem tot timpul din lume,cine ne grabeste n-are decat eu nu o sa vin in fiecare zii de la scoala sa stau in slrr sa lucrez,ca n-am nici chef,nici nu stiu si nici nu vreau momentan,astept sa revina un site cu moduri sa ma ajute baietii de acolo cu Rpk'uriile. Dupa cum vedeti se vede ca ceapa..apropo..sper sa vb cu baietii de acolo sa facem 3 versiuni,1.4 mpi,1.6 16v,1.5 dcI 85 cai. sa fie ca in realitate.. :) Diferenta doar de motor si pret,le zic sa puna preturii foarte mici,sa putem incepe jocul cu loganu' dupaia treci la un golf.. Prioritar sunt rpk'uriile sa fie calumea in SLRR.Ma gandeam sa facem si motoarele sa arate ca alea din realitate,de ex,capacul de la filtru de aer,sa fie SOHC 1.4 8v, si DOHC 16v. Cai la fel,sa poti pune un compresor,sau turbo,si muuulte altele.. ..idei sunt,timp chef si pricepere sa fie,la pricepere acolo stam cam prost..dar ne descurcam noi :lol: Dupaia..vedem de o bara,un kit,faruri,stopuri...Nu mai cereti..ca il cereti degeaba. |
am si eu un ford TS50-GT cu tot cu car audio luat impreuna cu masina da se vede cam urat si nu vreau sa o expun
|
Quote:
|
Hai ca sunt 5 participanti.....eu votez pentru CrazyEyes
|
vot golful portocaliu...:boxing:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Sa indeplinit conditia de a fi inscrise minim 5 masini/ 5 useri in concurs.
Dupa 24 de ore concursul se va inchide iar juriul va da verdictul. Daca mai doriti sa va inscrieti mai aveti timp! (cei care se inscriu in concurs, primesc la alegerea lor un PJ facut de mine ;) ) Bafta! |
3 Attachment(s)
Vw MK1 Cabrio DEMO !!
|
3 Attachment(s)
Vw Scirocco 2009 DEMO !!
|
Cred ca trebuie sa o iau de la 0..e caroseria stramba la Logan . :|
|
"crazyeyes" plz baga si tu mk 2 decapotabil plz
|
Salut !
Am creat un forum care se numeste Street Legal Racing Redline Romania !! Am creat : General Discussion/Discutii Generale Vorbiri generale despre jocuri si nu numai W.I.P Daca lucrati la ceva ne aratati si noua :P Completed Projects Cand ati terminat ceva de creat o urcati aici Screenshots Aici veti avea propriile voastre galeri de imagini Concurs/Contest Aici vom organiza diferite concursuri Download Unde veti urca creatiile voastre Sugestii forum Unde ma veti ajuta sa dezvolt comunitatea. Pentru a evita intrebarile (identice) puse de 50 de ori Am sa aleg propria mea echipa de moderatori :P ( binenteles trebuie sa va faceti cont ) Forumul il gasiti aici http://streetlegalracingro.allgoo.net/ Am creat acest forum in folosul comunitatii slrr Romania |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
uitati si 2 masini de ale mele :D |
drifter01 ala este un golk mk1 cabrio nu mk2...si sergiu daca,, caroseria e stramba nu inseamna ca tre sa o iei de la zero...dai edit poly si o "repari " e mult mai simplu asa dupa parerea mea...doar selectezi polygonu care vrei si dai move si o faci cum trebuie, si chestia cea ma grea nu este RPK....este scriptul...rpk e usor de facut iti tre resconvert cu all tools(resdecode resbatch si batch converter)
|
scz am gresit am pus mk2 in loc de mk1 scz gresala mea
|
2 Attachment(s)
va dau si eu ceva din WIP meu:D bmw seria 7 ..ce am facut la ea si o poza cu masina reala ca sa va dati seama care e:D
|
Quote:
|
zicetimi si mie va rog site-uri de unde sa iau si io masini ,decaluri,motoare,etc ptr slrr (in afarade gom si ala kre scrie in rusa sau ce limba o fii:P)
|
cine are daca are un fiat coupe pentru slrr?
|
kand ne spuneti castigatorii concursului?:D:D:D
|
cum se fak pj-uri cu photshop?datimi si mie linkuri cu tutoriale plz :(
|
maryus pune si tu un link pt bmw pls
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning