![]() |
re: Club Ford Capri
imi pare a fi un vacuum ptr. servo sau alte chestii moderne
|
magazin piese
Un magazin in care pot gasi piese de ford capri IEFTINE (acceptabile ) prin bucuresti ?
Vreau sa ma apuc de motor, sa-l desfac ca-i da cu FUUUM:sad:. Motor 1.6 GL. Sper ca sa am un raspuns cat mai curand. |
ce-ai cumparat pt motorul de 1.3l?
|
al lui axxel e 1.3 4IL nu V4 :)
PROBLEMA mare la OHC-ul meu 2L :cry: da mult cu fum alb, acum de 2 sapt merg cu el doar in 2 pistoane :-P, desi aprinderea e OK si compresia pe cilindrii nefunctionali e 12, fata de unul din cilindrii functionali(al doilea are bujie prea stransa si nu s-a amsurat) care are comp 11. In sarcina in mers, in accelerare se aude un zgomot foarte ciudat(ca si cum ar zangani niste coliere pe teava de evacuare), papa ulei mult(2L + in 2 saptamani, 5mm pe joja in 50km, etc) si nu stiu care e buba..:( pierde putin ulei prin zona fuliei..poate fi si simeringul de la fulie/arbore dar problema generale care poate fi..stie cineva? Garnitura de la capac de sus am schimbat-o, urmeaza garniturile de la galeriile de admisie(e posibil sa traga aer fals si sa mearga in 2 din aceasta cauza) si evacuare(scapa gaze), NU am gaze de carter la buson ulei. CE parere aveti??? :(...pt ca de deschis nu ma apuc fara bani destui sau o rezultat cat mai sigur de ceea ce poate fi... HIIIEELLLPPPPPPPPPPP !! |
Iulius Caesar ..ce masina ai ???
|
acum problema mare !!! , cine ma poate ajuta .... imi da cineva un Ford TAURUS V6 2900 cutie automata .... masina e din 96' , problema e ca merge 10 min si da apa afara , mi sa spus ca e de la garniturile de la kiloasa .......dar sa fie oare numa asta ? sau e sigur asta ? si .... cam cat m-ar costa sa o fac ? daca stiti asa informativ ......
EDIT: in afara faptului ca folosesti litera K aiurea, termenul corect este chiulasa. |
Quote:
Schimba simeringurile de la supape, si cred ca va fi de ajuns. Am avut un 1.6 OHC pe un Taunus, cu aceeasi problema. Dupa schimb a mers ceas! |
Re: magazin piese
Quote:
|
Quote:
Pai, cam asta e sa stii ! Daca o faci tu te vor costa doar piesele, daca te duci la mecanic....nah .... acum depinde de cat te vor jumuli ei :-P |
Quote:
Azi am cerut o lista de preturi MAREEE, sa vad ce si cum pt o capitala daca e cazul :rolleyes2 ms de sfat(macar ai avut si u aceeasi problema, si cantareste mult parerea ta) :wink: |
Quote:
Gandeste-te la ipoteza ca sunt simeringurile de supapa pe cilindrii care nu iti merg. Daca iti intra ulei pe acolo, iti uda instantaneu bujiile si uite asa sa terminat si cu scanteia ta. Oricum e varianta cea mai ieftina, cat pot costa simeringurile alea? Si le poti schimba chiar tu, in juma de ora. Sa stii ca ar mai fi o ipoteza, pe care la fel am patit-o, dar nu mergea in 2. Daca ai servofrana, se duc garniturile de la pistonul de frana, lichidul tot se duce in tulumba aia de vacuum, iar cand se umple indeajuns, iti trage pe furtunul de vacuum tot lichidul in exces, iar lichidul de frana scoate exact acelasi fum ca si uleiul. A doua varianta e mult mai putin probabila, oricum uita-te in borcanul de lichid de frana si vezi daca lipseste ceva. |
Quote:
Asa, si apropo de reparatie capitala. Pe mine ma ajuns un V6 de 2.0 reparatie capitala , cam 2000 Ron. La un OHC.....gandeste-te la vreo 1500 RON, fara sa pui pistoane noi. |
ref la RK, stiu, un prieten mecanic de Ford..si-a facut si el OHC-uld e 2L TOT schimbat, pompele apa/ulei, pistoane/biele, arbore RK, cuzineti/segmenti/simeringuri, chiulasa, axa came noua, acum 5ani, l-a costat ff mult. Acum mi-a propus o investitie de 1500Ron ca sa ma mai duca 2-3 ani fara probleme iar 1.000Eu pt o garantie de 5+ ani fara discutii la ritmul meu de exploatare al masinii.
Da, bujiile de la cilindrii ce nu merg sunt ude, celelalte 2 sunt uscate. Mersul in 2 pistoane e destul de recent(2 sapt si..)..de cand am facut prostii, am schimbat carbul(pregatit pt GPL, gaurit + diuze), a dat cateva rateuri..l-am chinuit urat..le-am combinat carburile..apoi l-am refacut al meu dar acum axul clapetei de jos al corpului 2, odata actionat se blocheaza pe inchidere la 3/4 si se tureaza motorul de crapa, tre' sa inchid manual clapeta. Carbul o sa-l rezolv mai traziu..desi axul e uns, degeaba..tre' niste ciocane in carb sa-si revina..se ocupa carburatoristul ca eu m-am saturat :evil: Deci e posibil ca prin rateurile respective sa se fi crapat garnitura galeriei de adm, azi o schimb, sper sa apuc si cele de la evacuare sa le schimb tot azi si tare as vrea sa am noroc si sa isi revina cei 2 cilindrii. Cat despre fum, sper ca simeringurile sa fie necazul. Despre frana, am mai primit o astfel de ipoteza, dar lichidul e OK si frana asemenea :-P Azi la schimbat garnituri, deseara la verdict ...:) |
cine ma poate ajuta si pe mine cu doua aripi de fata ptr un mkIII?
si la cati bani ar fii? |
orice magazin ce aduce piese de import pentru masini iti poate aduce aripi fata, contururile aripilor spate si centrul barelor de mk3.
|
2 aripi fata de mk3 pe mine m-au costat 6 milioane, daca te intereseaza vorbim pe PM pentru mai multe detalii.
|
8 Attachment(s)
Dat fiind faptul ca nimeni nu a putut sa ma ajute sa-mi gasesc un bord original cu 6 ceasuri de FORD CAPRI mi-am facut singur un bord cu 7 ceasuri.
Mai am sa-l finisez si sa-l capitonez cu vinilin ceva.Dat fiind un buget destul de restrans ceasurile mari sunt de lada 1500 si indicatoarele mici ROMANESTI! Eu vroiam VDO dar asta E! |
daca mai e cineva la acest forum am si eu nevoie de ajutor,am nevoie de pistoane de ford capri model 2000cc v6
astept raspuns |
Quote:
|
Daca nu ma grabesc ajung la 60 de ani nu la ora si cu Capriul meu tot nu merg:D!
|
bv axel , bun si asa .... lasa ca in timp poti sa=ti faci ceva mai fain .... dar macar sa ai cu ce sa te plimbi .
|
Quote:
ti-am raspuns in celalalt topic :-P |
[QUOTE=axxel4you;1542502] ce mai ai din bordul original.. in ce stare este.. fa fotografii..!!!
|
|
7 Attachment(s)
Quote:
am rezolvat si axa clapetei de jos de la corpul 2..cu 3-4 ciocane bine plasate :lol: si acum si carbul e OK, mai trebuie sa vad ce e cu fumul..simeringurile alea..sper :rolleyes2 cu aceasta ocazie am schimbat si gal de adm..aveam una curata , ca noua..asa ca cine vrea, am o galerie pt OHC de vanzare daca ajuta la un mot. |
are idee cineva pe unde se gasesc aripi de mk1..???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca are cineva poze cum arata capri pe dedesubt, le puteti pune pe forum? ma intereseaza partea din spate cu lonjeroanele. alta problema, care ar fi buba la turometru? nu merge nicicum.
mersi |
Quote:
|
Quote:
|
in principiu... este cineva interesat de presuri din aluminiu pentru capri..???
|
adica alea care arata ca o foaie de tabla "diamant" ? eu sigur NU
|
Quote:
|
elite e marele importator de piese straine de la noi se pare. cam toti iau de la ei. piesele sunt de obicei in ungaria si vin in o zi, poate doua. ma indoiesc ca le au chiar pe stoc la noi in tara.
|
Quote:
|
nu m-ar interesa deloc. eu vreau sa-mi fac interiorul asa: http://www.madabout-kitcars.com/images/nova-pinkfur.jpg
evident, pe negru |
am gasit in marea britanie pe cineva care mi-a spus ca sunt cam la 40 , 50 lire alea noi, destul de groasa tabla, sau 15 lire second hand. vreau sa mai vb cu el sa vad daca mi le trimite.
|
vreau sa vand ax ul came nou, de 2.8, race, 280/280, ptr. motor cu injectie(K-bosch sau EEC IV) cu pretul de 850 ron....e pretul de pe burton cu tot cu transport si celelalte taxe incluse... va rog sa va ingramaditi sa-l cumparati
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning