Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Most_Wanted 29-02-08 16:40

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 1389465)
Cica in apropiere de mamaia. la 20 sau 30 de km,cat or fi inseamna foarte aproape de mamaia.
NOU !!!!
GMC a lansat noul ARMY JEEP :)) :)) una din poze nu a iesit asa bine ca eram in miscare.

din cate stiu eu tico asta are ceva timp de cand e asa ....eu il stiu de mult.....

DarkJEDI 29-02-08 16:54

Eh. La mine era prima data cand il vedeam. Am mai vazut o dacie total camuflata :D. Are lumea niste idei de te doare capu'

GABBY_ 29-02-08 18:10

e papucul ala al baietilor de pe tepes voda de la colaj ,ala e tot camuflat ,abl cu negru dar sincer nu da rau deloc :)

X-Ray-Eyes 29-02-08 21:28

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1392019)
e papucul ala al baietilor de pe tepes voda de la colaj ,ala e tot camuflat ,abl cu negru dar sincer nu da rau deloc :)

Ala e de reclama !

aXeL.ZeY 29-02-08 22:35

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1392255)
Ala e de reclama !

Reclama la ce ?:D

ERY 29-02-08 22:40

La atelierlul lor de inscriptionari.

GABBY_ 29-02-08 22:58

sincer mie imi place papucul ,are un rol ptr care e facut ,isi fac reclama ptr colaje dar restul masinilor prezentate pe aici ...
fiecare cu treaba lor

street_racer 01-03-08 00:15

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 1392648)
doua super piese. . ;)

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))
mugura_VeFeMitza si aditza_YZeFitza

.......................... by ROXANNA

Psycho 01-03-08 00:53

hahahahahahaahahhaahah intotdeauna am avut o afinitate pentru blonde :)

hahahahahah

Jevrutzza 01-03-08 08:36

papucu e super misto facut, si mai au o dacie cu fluturi pe ea :D, ma gandeam sa le dezlipesc cativa pe furis :) [sunt vecinii mei] ...

Psycho 01-03-08 09:43

Nebunie curată pe străzile din Constanţa unde tineri fără minte şi-au făcut un obicei din a se plimba cu skatebord-urile, dar nu oricum.

http://www.protv.ro/stiri/social/vez...kateboard.html

astia sunt mai ceva ca bunica-mea auzi nebunie curata :))

vizal 01-03-08 11:17

foc de tabara in CET , pe la 02.00 :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=vjmHfm02Blo

DraG0nRiD3r 01-03-08 18:45

e misto de mn ca taicamiu lucreaza la aeroport si stiu cu mult inainte de altii cand se fac curse pe kogalniceanu:D

dc vb in limba romana ok....dc vb in alte limbi si nu intelegem nimic....nu e ok...deci fara mijto, mn, ka, ji, q, fak...

LKS 01-03-08 19:15

Quote:

Originally Posted by DraG0nRiD3r (Post 1393948)
e misto de mn ca taicamiu lucreaza la aeroport si stiu cu mult inainte de altii cand se fac curse pe kogalniceanu:D

Esti tare, ce sa mai .. Da te-a intrebat cineva unde lucreaza taica-tu ?

k4r4 01-03-08 19:18

organizeaza tatal tau curse? ;))

Psycho 01-03-08 21:27

Quote:

Originally Posted by DraG0nRiD3r (Post 1393948)

dc vb in limba romana ok....dc vb in alte limbi si nu intelegem nimic....nu e ok...deci fara mijto, mn, ka, ji, q, fak...

aha si la mine e misto ca lucreaza maica-mea la banca si am card

DarkJEDI 01-03-08 22:21

Domu' dragonDRYER aici nu este messenger. aici spui ceva care are legatura cu topicul.Scopul tau nu este sa faci posturi aiurea, ci sa transmiti informatii care au o relevanta pt noi.Daca zici ca tatal tau stie cand se fac curse la kogalniceanu macar spune-ne si noua ! Nu este necesar sa te "lauzi" cu una alta. Nu avem locuri pentru figuranti.

sonykel 01-03-08 23:41

si maicamea are alimentara... si eu sunt flaman tot timpu... oare dece???

GABBY_ 02-03-08 00:25

da-ti ceva detalii de intalnirea de azi a seniorilor de pe forum ? :).v-am vazut dar nu m-ati vazut :)

ERY 02-03-08 13:20

ce intalnire?

Psycho 02-03-08 13:23

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1394425)
si maicamea are alimentara... si eu sunt flaman tot timpu... oare dece???

la cat esti tu de slabutz nu m-ar mira ;)

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1394460)
da-ti ceva detalii de intalnirea de azi a seniorilor de pe forum ? :).v-am vazut dar nu m-ati vazut :)

ca de obice .. femei .. orgie .. bani droguri .. nimic deosebit ...

GABBY_ 02-03-08 13:23

tocmai u vb care erai cu masina scoasa pana in bulevard :P:P:P.erau multi seniori la aqua pe zi printre care pia,u si altii. am crezut ca puneti ceva la cale ,vreo revolutie ,vreo demonstratie:)

ERY 02-03-08 13:48

aaaa...da, am stabilit detaliile privind cazarea si plecarea la tuning show.

quick_5hifter 02-03-08 17:30

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1394599)
aaaa...da, am stabilit detaliile privind cazarea si plecarea la tuning show.

Si cum a ramas pana la urma? La ce ora si unde, tot acolo la Petrom?

ERY 02-03-08 18:04

Da...asa a ramas.

Daniel_DRV 04-03-08 18:17

6 Attachment(s)
Dacia a lansat la salonul auto de la Geneva un nou autoturism denumit Sandero si o noua sigla, el va fi disponibil in 4 variante de motorizare cel de 1.5 dci de 70 respectiv 85 CP, autovehiculul va fi disponibil pentru achizitionare incepand din luna iunie pretul acestuia nu va fi mai mare decat cel al unui Logan (6000- 11000 Euro) .....

Cea mai rapidă maşină din lume Acabion GTBO poate atinge o viteză de 565 km/h graţie aerodinamicii şi tehnologiei folosită la construcţia sa. Această performanţă se datorează unei tehnologii asemănătoare cu cea a unui avion de luptă şi unui motor turbo de 1300cc.

Designerii săi au demonstrat că această maşină poate atinge 500 km/h în 30 de secunde depăşind performanţa lui Bugatti Veyron care are nevoie de 16,7 secunde pentru a ajunge la 300 km la oră.

Vehiculul are două roţi principale, una în spate şi una în faţă, şi încă două pe spate mai mici pentru stabilitate la viteze mai mici. Designerul lui GTBO, un inginer ce a lucrat la Porsche şi Mercedes, Peter Maskus îşi descrie invenţia ca pe un nou tip de automobil, unul al viitorului care poate atinge viteze mari şi ecologic.

Maskus a declarat că GTBO va intra în producţie peste trei ani. Cei care vor să îşi cumpere un astfel de vehicul produs în Elveţia şi Marea Britanie vor trebui să plătească 1,5 milioane de dolari pentru acest privilegiu.

Portbagajul va avea capacitatea de 320 litri.(cateva poze cu el)

asa ceva e interesant nu sute de litere despre copii care se tin de mijloacele de transport in comun sau proprietate privata cu role sau sketboard......

X-Ray-Eyes 04-03-08 18:48

Foarte interesant dar articolul asta este de acum 2 luni de cand s-a anuntat varianta Logan cu facelift ...
Cauta pe net ... mai este un site cu tot cu forum unde se discuta chestia asta de ceva vreme ...
daca tot vroiai sa faci cunoscuta "povestea" Acabion GTB putea-i sa faci topic la Masini - Concepte , etc ... de pe pagina principala a forumului ...
Nu cred ca ai avzut vreuna prin Constanta ,corect ?
Deci nu are legatura cu nimik din ce se intampla in Constanta prin urmare.

ct77pia 04-03-08 20:13

oare? sunt ceva sanse sa si-l ia vre-un dobitoc doar ca e rar si scump asta daca macar s-ar vine 100 de exemplare

ERY 04-03-08 21:01

Nasule..care e barfa sau evenimentu care priveste orasul Cta...si te rog numai afce posturi consecutive ci scrie totul intr-un singur post.Mersii

GABBY_ 04-03-08 21:08

barfa cea mai tare e ca-mi place cum se aude seat-ul lu Pia .vb serios,azi am vazut masina si imi place sunetul ala plin ,se aude klumea.De tras nu ma pronunt dar oricum nu cred ca e puturos :)

leonard 04-03-08 21:32

asta am observat si eu....sincer imi place sunetul evacuarii. daca vrei poate ne spui si noua mai multe detalii....ce firma,finala sau tot traseu.etc

ct77pia 04-03-08 21:55

tot traseul de la borla

D_M_X 05-03-08 10:22

ti-ti-pa-pa urechi.....se aude belea...da fa ceva cu toba aia ca-ti mutileaza timpanele

Skyppy 05-03-08 16:25

Nasule, mi se pare mie sau asta l-ai postat sau l-ai copiat si de pe forumul reno.ro?

Psycho 05-03-08 18:39

dacia sĺndel :)) hehehe

Urban_Racing 05-03-08 19:06

Belea noua dacie ....frumoasa k limba rusa!

Most_Wanted 05-03-08 19:30

asa cum a fost si cu primul ...toata lumea zice ca nu`i buna dar toata lumea o cumpara.

GABBY_ 05-03-08 19:58

pai o cumpara datorita spiritului de turma .suntem o natie care gandeste ca tot ce e nou e bun.intreaba loganarii cate belele au cu ele si apoi sa iti dai seama ce masini au cumparat ...noi :)

Psycho 05-03-08 20:00

iti dai seama .. ca o sa fie carcotasi .. da totusi ... o sa fie cumparata ... iar o sa-i scartzaie hayonu .. ... nu o sa ii mearga aibag-ul .. o sa ii pice sonda .. dar e a noastra si d-aia frumoasa :D

Scoop 05-03-08 21:37

Precum spune o mare vorba: "Cea mai buna masina este cea pe care o ai" ramane de vazut daca impresioneaza si pe restu.

All times are GMT +2. The time now is 05:15.

- Copyright 2026 4Tuning