Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Piry 25-07-08 11:22

Re: Chat

hahahahah, doamne in ce lume traim

hg 27-07-08 21:13

6 Attachment(s)
le-am condus pe ultimul lor drum......

Daniel_Toa 27-07-08 21:39

Ce ma doare sufletul cand le vad asa ..........

Piry 28-07-08 11:01

horea, unde-i famfara? :))

Kent8 30-07-08 13:29

http://www.e-transport.ro/ACTIUNE_IN...15367-p82.html

di48lo 30-07-08 19:35

Quote:

Originally Posted by hg (Post 1665353)
le-am condus pe ultimul lor drum......

Al doilea... e masina ala care mai demult statea langa podul de la marasti?
De ce le-ai dus la fier vechi? Sunt sigur ca cineva iti dadea suma ce ai primit la fier vechi.

Antilles 31-07-08 10:51

Revening la discutia despre RAR.....dupa ce am stat de 3 ori la coada aia interminabila,in caldura aia infernala.....si dupa ce umblu ieri ca turbatu' sa-mi repar ceva la evacuare(era blocat traficul in Marasti ca se arunca unu de la etaj si stateau toti ca **** si asteptau sa sara) aflu ca RAR-ul mi-au gresit motorizarea in carte,mi-au trecut un motor mai mic....acuma intrebarea mea e....ce tre sa fac sa corectez?stau iarasi la coada...bine..si eu pot sa sun(fac asta imediat) dar ce vreau sa spun e: dupa ce dau bani,dupa ce stau ca tampitu' acolo mai apar si alte probleme.....ciudat..nu?intradevar,sa gresesti e omeneste....dar daca dureaza mult oare rezolva aia de la RAR(care au gresit) sa pot eu circula cu masina dupa data de 7 cand imi expira numerele rosii?!?!?!?!?

Kent8 31-07-08 10:53

si pana la urma o sarit ala sau nu?...ca la protv foarte vag o zis...

BULLDOG 31-07-08 11:04

o sarit ... da cica o picat nush cum pe langa plasa aia intinsa de pompieri

aleks 31-07-08 13:09

am sters conflictul de mai sus.
va rog frumos, incercati sa evitati disputele legate de rasa, etnie sau nationalitate, nu e nici meritul, nici vina nimanui ca s-a nascut intr-un loc sau altul, sa ne limitam disputele la argumente logice si bazate pe fapte sau date concrete, atacul la persoana nu-si are locul pe forum.

-LEXION- 31-07-08 14:15

2 Attachment(s)
Se inmultesc semafoarele ? :lol:

Antilles 31-07-08 14:54

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 1672131)
Se inmultesc semafoarele ? :lol:

shit,si eu niciodata nu le vad si de obici trec pe rosu...hmmm...nasol...

bobo32 31-07-08 17:23

se modernizeaza :lol:

http://www.primariaclujnapoca.ro/Com..._2008-6-1.aspx

Kent8 01-08-08 12:36

ieri am mers cu bicicleta pana in parcul mare si am vazut si eu stopurile de la tribunal.
dar mai sunt si dincolo la victoria si am mai vazut unbdeva in mihai viteazul....
tot nu inteleg de ce dracu cumpara alte semafoare cand ar putea sa le refoloseasca alea de pe decebal colt cu traian...ca nu functuoneaza de 5 ani...sa la aduca de acolo n avram iancu...si n-ar mai fi veci de 25 de ani...ar fi vechi de doar 4-5 ani de zile.
si uite asa am economisi niste bani...dar de ce sa-i economisim?

KoKozula 01-08-08 16:14

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1673837)
ieri am mers cu bicicleta

tu ai bicigleta ?

RA_2fast4u 01-08-08 16:31

de fapt acolo sunt 4 semafoare. ca este unu si pe partea stanga :))

Kent8 01-08-08 17:50

mi`am luat un gunoi din real la oferta sa ma pot caruti in stanga si dreapta...dar nu o pot numi bicicleta.
si da, am un gunoi de bicicleta :P
ai si tu si vrei sa dam o tura?

apropo...daca mai are careva bicicleta si are chef de iesiri vineri, sambata sau duminica...sa-mi dea mesaj privat.
accept orice iesire in judetul cluj.

loverboy 01-08-08 18:14

Haideti sa urcam feleacul cu bicicletele :lol::lol::lol:

Kent8 01-08-08 19:28

te arunca camioanele de pe drum...ca`s mocani.
o tura frumoasa ar fi..prin faget-salicea-si apoi sa trecem dealurile si sa ajungem in gilau si retur prin spate pe la avicola, metro, polus si sa iesim la depoul de tramvaie din manastur.

BULLDOG 01-08-08 21:51

tura aia s-ar solda cu febra musculara acuta si tratament cu multe beri :)))

Kent8 02-08-08 09:17

ca fapt divers...taicamio vrea sa cumpere un passat cc.
intrebarea ii: sa alegem cutie manuala sau dsg?
masina va fi folosita pentru extern...ocazional la magazine gen metro la cumparaturi.
diferenta de pret ii de vreo 600 si ceva de euro mai mare pentru dsg...la aceeasi motorizate, 2.0tdi 170 de cai.

Passat CC / Diesel / 2.0 litri TDI CR DPF / 170 CP / Cutie manuala - 6 viteze / 4 usi EUR 24.502,-

Passat CC / Diesel / 2.0 litri TDI CR DPF / 170 CP / Cutie DSG - 6 viteze / 4 usi EUR 26.295,-

preturile nu sunt cele reale...sunt cele de pe site.
dsg`u am vazut la laju cam ce face...si cum se schimba.
daca aveti ceva pro/contra le astept...si am postat aici ca sa nu deschid alt topic.

Antilles 02-08-08 10:02

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1675219)
masina va fi folosita pentru extern...ocazional la magazine gen metro la cumparaturi.
diferenta de pret ii de vreo 600 si ceva de euro mai mare pentru dsg...la aceeasi motorizate, 2.0tdi 170 de cai.

Passat CC / Diesel / 2.0 litri TDI CR DPF / 170 CP / Cutie manuala - 6 viteze / 4 usi EUR 24.502,-

Passat CC / Diesel / 2.0 litri TDI CR DPF / 170 CP / Cutie DSG - 6 viteze / 4 usi EUR 26.295,-

daca aveti ceva pro/contra le astept...si am postat aici ca sa nu deschid alt topic.

Parerile ar fi impartite..sportivii ar alege manualul(cu toate ca DSG-ul e mai rapid,nu toata lumea stie asta), celalalt e mai confortabil,mai ales la drumuri externe,totodata e mai scump de reparat in caz de probleme....dar daca stam sa ne gandim cat ar schimba omul viteze la drum extern...pana si eu care nu sunt un fan al schimbatorului manual il recomand,sa nu mai spunem ca deja tatal tau e obisnuit cu manualul deci nu l-ar deranja defel.......recapitulare:
1. Manualul e mai simplu si mai ieftin de reparat(asta spune multe,zic eu)
2.Aproape aceeasi experienta cand e vorba de drumuri lungi(ca pe autostrada nu schimbi 1-2-3-21-1-2:)))

Pana la urma e decizia ta,singura problema majora(caci altfel DSG-ul ar fi "the best")e reparatul,daca face figuri dupa ce iasa din garantie.....

Kent8 02-08-08 10:10

bine stiu ca dsg`u are 2 discuri, ca schimba in 7miimi de secunda viteza...dar asta`i dubiul meu.
tare ciudata treaba.
am sa ma duc luni si`am sa le zic ca vreau sa ma dau cu ambele cutii sa vedem ce si cum...si nu testul ala cretin a lor pana la sens in florresti si retur...eu vreau in centru sa vad cum merge masina.
eu as merge pe manual, tata avand permis din 73....ii umpic cam greu de condus automata :P...cred ca trebuie sa`i pun inca o pedala in stanga :))

CJ-86-UHE 02-08-08 13:34

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1675219)

ce nu ia 2.0 Fsi, 200 cp dsg, ca diferentza de consum nu e mare?

Antilles 02-08-08 18:35

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1675254)
bine stiu ca dsg`u are 2 discuri, ca schimba in 7miimi de secunda viteza...dar asta`i dubiul meu.
tare ciudata treaba.
am sa ma duc luni si`am sa le zic ca vreau sa ma dau cu ambele cutii sa vedem ce si cum...si nu testul ala cretin a lor pana la sens in florresti si retur...eu vreau in centru sa vad cum merge masina.
eu as merge pe manual, tata avand permis din 73....ii umpic cam greu de condus automata :P...cred ca trebuie sa`i pun inca o pedala in stanga :))

Mai stiu pe cineva care prima data cand a condus fara ambreiaj si-a legat siretul de la piciorul stang de scaun:))))

Poi asa ziceam si eu,penru o persoana care are cum zici tu,permisul din 73' sa conduca cu manual e ceva absolut normal...deci pt. el nu va fi greu,plus ca masina il va incanta asa de mult incat crezi ca-i va mai sta lui mintea la DSG?!?

CJ-86-UHE 02-08-08 20:48

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1675254)

nu ai decat cutie normala pt drive test..am vrut sa fac si eu unul cu dsg dar o zis ca nu se poate.

Kent8 03-08-08 14:39

m`o dus laju cu golfu si am vazut dce face dsg`u...dar as fi vrut sa vad cum se comporta pe passat.
trebuie sa fie diesel...obligatoriu.

vali_cd 04-08-08 10:45

stie cineva cui trebuie sa adresam o petitie pentru a scoate tramvaiele din cj?

Piry 04-08-08 11:51

pai pe petitii online, cu alta n-ai sanse, da ce ai cu tramvaiele din cluj? :)) nu-si pastreaza banda?

Fixius 04-08-08 11:51

banuieasc ca la primarie

vali_cd 04-08-08 12:02

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1678109)
pai pe petitii online, cu alta n-ai sanse, da ce ai cu tramvaiele din cluj? :)) nu-si pastreaza banda?

pai nu am nimic cu ele, atata ca peste tot pe unde e tramvai imi rup masina din cauza ca nu s-a gasit inca nimeni sa repare cum trebuie drumu in acele zone

Piry 04-08-08 13:01

atunci fa petitie ca sa repare drumurile pentru ca fara tramvaie o gramada de oameni n-ar mai ajunge la lucru :P

CJ-01-WOB 04-08-08 13:04

ai 2 solutii

umbla cu tramvaiul
2 schimba-ti ruta .

gandeste-te daca s-ar desfiinta (prin absurd) tramvaiele ... s-ar inmultii numarul de masini pe drum, troleele si autobuzele ar devenii supra aglomerate ( nu ca nu ar fii deja) si liniile... ar ramane tot acolo unde is din lipsa de fonduri pentru a face zeci de km de drum !

vali_cd 04-08-08 13:07

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1678197)
atunci fa petitie ca sa repare drumurile pentru ca fara tramvaie o gramada de oameni n-ar mai ajunge la lucru :P

Au tot reparat ... problema e ca in loc sa treaca 1 tramvai la 20-30 de minute mai binte trec 3 autobuze la interval de 10 minute pe linia aia. am auzit ca in brasov s-au scos si e super happy lumea de acolo. si inca ceva...pt ce sa traverseze tot cluju un tramvai la ora 10 30 seara, incarcat cu max 5 pasageri, in timpul orelor de liniste, cand f bine poate sa puna un autobuz sau troleu. face o galagie de nedescris tramvaiu...sa nu mai spunem cum strica absolut toate drumurile pe care trece + casele de pe acele drumuri din cauza vibratiilor

CJ-01-WOB 04-08-08 13:10

Nu as compara Brasovul cu Clujul .
totusi orasul nostru este mult mai mare .

KoKozula 04-08-08 13:51

jos tramvaiele !!!!

numa strica drumu .. si nu se exista in tara asta o firma atat de competenta incat sa repare calea urmata in mod obligatoriu de tamvai !

mai bine sa bage 2-3 autobuze si un troleu in loc de un tramvai (fara cai)

edited

aleks 04-08-08 17:35

kokozula, calm, probabil ca ai dreptate, dar nu trebuie sa o iei personal, un forum implica rigori carora ne supunem toti, desi nu ne convine de fiecare data.
nu trebuie sa te superi, incearca sa o iei ca atare si sa te conformezi pe cat posibil, cum o facem si noi ceilalti

Piry 05-08-08 08:56

fight fight fight fight fight!

KoKozula 05-08-08 09:29

nu am cum sa nu ma atac daca eu scriu
"doo-tri" in loc de "doua-trei"
"trolee" in loc de "troleibuze"
"nu se ezicsta" in loc de "nu exista"

... si cineva ma considera pe mine incult.

Chiar nu stiam ca acest forum este un forum academic si stiintific unde trebuie sa scrii totul absolut obligatoriu conform 100 % cu gramatica limbii romane aflate in vigoare in momentul de fatza.

Ups .. probabil nici tz in loc de ţ sau sh in loc de ş nu am voie sa folosesc aici (ca sa nu spun aci, aşe cum "vorovesc" ardelenii, fiindca am vaga impresie ca noi ăştia ardelenii om fi o rasă mai aparte?)

Nu am gasit in regulamentul forumului nicaieri stipulat ca eu ca si simplu user sunt obligat sa stapanesc la perfectie gramatica si vocabularul limbii romane.

Ca atare nu inteleg dece mi-a fost editat postul, atata timp cat ceea ce am scris eu acolo nu era decat o simpla afirmatie referitoare la tramvaiele vietii. Nu am injurat pe nimeni, nu m-am legat de nimeni ... nu cred ca am facut nimik care sa oblige acel admin sa imi corecteze mie postul.

aleks 05-08-08 10:52

uite, poate te deranjeaza cand cineva iti editeaza postul pentru asta, dar daca te consoleaza, sa stii ca noi celilalti ne straduim sa scriem relativ corect macar din respect pentru ceilalti useri, care nu sunt obligati sa ne traduca noua cuvintele pocite, indiferent de zona in care suntem. eu sunt moldovean, tu ardelean, asta insa nu ne impiedica sa vorbim amandoi in limba romana, pentru ca asa am invatat la scoala, nu la academia romana, ci chiar in clasele 1-4.
daca atunci puteam s-o facem, acum cand suntem mai mari si (presupus) mai copti la minte, nu mai putem?
cat despre regulile de scriere, daca nu le-ai gasit, poti da click pe linkul din semnatura mea referitoare la ele, te va duce exact la acea parte din regulament pe care nu o gaseai
spor la postat corect :)

All times are GMT +2. The time now is 23:39.

- Copyright 2026 4Tuning