![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
pasarila.... ai reusit cu postul tau ,,, sa ma inmoi puternic , nu am mai stat asa de cateva luni sa ma gandesc - la ce -am fost - ce sunt- si la ce voi fi ... cel putin pt cateva ore ma faci sa nu ma mai simt ca zeus sau jupan... ci ca emy - elev olimpic, student de top...- un baiat bun - si nu hiena de astazi...
merci |
vreti poze cu un ferrari din bacau? poate a mai fost postat....
|
:::)))).......zeusule,cand ai fost tu elev olimpic...?????
|
bai ciula sa moara vasile daca fratele tau nu a fost campion mondial la olimpiadele pe judet - de multe ori la cate 2 obiecte odata. m-am jurat !
|
In alta ordine de idei priviti niste marlani ce poezie oribila au facut :
Pe un stadion, Cam cu ghinion, Iată vine iute, Pfui, ferea că pute, Un cioban gherţoi, Cu-o turmă de oi! Una-i mai pestriţă, Oaia Nicoliţă, Una care zburdă E o oaie Surdă, Iar una peltică Se numeşte Dică. Şi pe la peluză Stând buză la buză, Mări, se vorbiră, Ei se sfătuiră Printre căcăreze Ca să mi-l lucreze Pe cel antrenor Că-i prea bârfitor Şi are la soare, Un hotel prea mare, Şi maşini prea tari, Şi cam mulţi dolari!... Şi acel cioban, Evident, ţăran, Fără pic de frică L-a demis pe Gică, Şi de-o lună-ncoace Gura nu-i mai tace, Cică el cioban, I-a luat Merţan Şi noaptea la trei Îi ducea femei -Bre patron de paie, Care nu faci baie, De o lună-ncoace Gura nu-ţi mai tace! Ori turma nu-ţi place, Ori eşti bolnăvior, Păstor impostor? -Auzi, hahaleră Cu faţă mizeră, Mare derbedeu, Tu ştii cine-s eu? Eu sunt, ştiu creştinii, Sabia luminii, Sunt Jiji jupânul Şi a tot stăpânul - Stăpâne, stăpâne, Îţi cheamă ş-un câne Cel mai bărbătesc Şi cel mai frăţesc, Şi la stadion Dă-i un milion, Poate derbedeul Bate CeFeReul. -Bre Jiji la noi Nu există oi, Caută-ţi în pripă Oaia la echipă, Şi-o să-ţi vezi măiastră, Oaia roş-albastră; Iar în dosul stânii Mai ascultă-ţi cânii, Zi-le-o vorbă bună, Ca la cap să-ţi pună Fluier ardelean, Al lui Corpodean; Fluierul ca mierea, Al domnului Serea; Fluier cu venin, Al lui Constantin! Vântul când a bate Prin ele-a răzbate, Punctele s-or strânge, Oile vor plânge Cu lacrimi de sânge, Că tu la prostime Le vei da iar prime! Iar de o să pleci La Parchet în beci, Să le spui curat Că te-ai însurat C-o mândră crăiasă, A lumii mireasă; Că la nunta ta A căzut o stea; Iar restul de stele Ţi-au cântat manele, Vieţaşi şi ocnaşi Ai avut nuntaşi Preoţi iubitori, Doi judecători, Păsărele mii, Şi stele făclii! Iar dacă-i vedea, Pe la DeNeA Unul cu burtică, Pe nume Mitică, Din ochi lăcrimând, Pe hol alergând, Pe toţi întrebând Şi la toţi zicând: "Cine-au cunoscut, Cine mi-au văzut Şmecher marinel, Tras printr-un inel? Feţişoara lui, A coniacului; Perişorul lui, Ca al oului; Ochişorii lui, Ca ai x-ului?" Tu, ciobanul meu, Să îi spui mereu Că acel băiat V-a cam înfundat, Iar la spectatori, Ăia "infractori", Să le spui curat: ”-Gata, v-am lăsat!” |
olimpicul din tine a scos poemul asta minunat? :):)
apropo, te-ai trezit? nu te mai sun deacum, ca tu dormi cand altii sunt la munca :) |
Quote:
|
eminescu e minciuna pe langa Zeus...imi retrag cuvintele olimpicule..!!!!
|
cele mai tari melodii posibilie din lume. unicate as putea spune:
https://www.youtube.com/watch?v=chje8...eature=related |
suna bine,suna bine rau tare...
|
|
Quote:
|
da... era Calu sa Fidel cu dubele sport :))
|
La multi ani MON-ule !!!!!
La multi ani pt totzi Nicusorii si Nicoletele fie ei sfintzi sau nu :twisted: |
La multi ani pt toti cei care-si serbeaza astazi ziua de nume!
Cu multa placere va anunt ca mi-am scos masina din service,desi mai tre sa ma mai duc cu ea pe acolo pt unele inconveniente si retusuri. Duminica pot si eu in sfarsit sa vin cu masina....deci aveti grija ca-s liber pe strazi...:) :) :) :) |
niste poze ceva? :)
|
Quote:
bine ca ai scoso ... abia asteptam sa te vedem la volanul ei ... ps : si incearca si tu la mai putine incidente minore :)) |
NEW NEW NEW https://forum.4tuning.ro/80-bacau/59429-4tuning-news-bacau.html NEW NEW NEW
|
foarte tare, bravo :)
|
Quote:
|
Oooo, mai trăieşti?:lol: :-P
|
https://youtube.com/watch?v=Mio5fTKqWgM e super tare. uitati-va la tot ca merita
|
Quote:
nicule ce mai faci ??? |
Quote:
nu au si vreo varianta mai mare ... pt oameni mai ... :)) |
|
Quote:
|
Quote:
Poanta-i veche...... |
Quote:
|
ooooooooooo..lume noua (nicushor ..numele d cod "magar") ...:)) cf nene?!
|
p aceasta cale..vreau sa-mi cer scz trupei din bc d la 4tuning ca nu prea am mai venit p la intalniri..:( ..am bacu anu asta :)),napraznic..stiu ca-mi simtiti lipsa..:D:)) ..lasa,ma voi revansha eu intr-o buna zi..:P ...salut fanii!!! :P
|
Quote:
|
:))aia era ..stiam eu ca esti fanul nr 1 ..
|
Quote:
da nu erai la bacovia la facultate ?? |
ba da, dar nu i-a placut la facultate si s-a transferat inapoi la liceu ;)
|
:))nu eram..ca am inghetat anu in cls a 9 am av o prob ..si abia aq is a 12..nashpa..
|
da d unde ai scos-o alexxx p aia cu bacovia...ca nu ti-am zis eu asa cv :))..sau..aranjezu u pt mn..imi faci o surpriza :))
|
Quote:
|
Quote:
ma scuzi ... dar as fi fost sigur ca esti la bacovia... plm |
Quote:
ar face omu si 2 cinste dar daca tu nu esti de gasit ... ,ca tu faci ''cinste'' la baieti pe la primera si moldavia :)) |
dadada ... mai cunosc eu pe unul ......... :))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning