![]() |
Re: Comentarii lucrari!
la opel lumina bate perpendicular pe masina,asa ca tot ce e pe masina ar trebuii sa aiba mai multa umbra
|
Quote:
edit: *maskt: pragul nu prea e aceeasi culoare cu masina, cred ca trebuia mai inchis la culoare *sandrin: pleoapele asimetrice, janta spate cam nepotrivita, umbra la plasa cam ireala... de fapt plasa cam ireala |
2 Attachment(s)
..........
|
*hitman454: umbrele de la plasa cam ireale si cam mari si cam multe :lol:
spoilerul fata l-ai strambat, janta spate cam nepotrivita, la unele selectii ai fost neatent |
Quote:
|
2 Attachment(s)
stiu ca am multe greseli da vroiam sa vad cum arata masina in mare si oricum calitatea pozei e naspa....care are sa imi dea o poza modelu asta dintr`o parte da sa se vada bine
|
am zis pe paginile anteripoare ceva,nu m-am tinut de promisiune,trebuia sa fac curat ...
daca consideri ca lucrarea ta nu e bine lucrata si iti stii greselile, de ce o mai pui? ziceam ca daca,dupa parerea ta, ar fi buna.... atunci adu-o la comentat pana atunci...... lucreaza,exerseaza |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ok atunci astept comentarii la asta
|
pai ce sa zic....geamurile sunt prea inchise si roata din spate freaca in aripa(ai lasat masina prea jos)...alceva nu stiu ce sa zic..oricum arata bine masina bravo:D:D
|
imi place cum arata!!!
cu exceptia rotilor!!!!!! bv.... e destul de frumusica!!;-) |
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva!!!!
selectile sunt putin strambe in unele locuri pt ca mam grabit!!! iar spoilere nam gasit mai mari(astea au trebuit marite)!!! in rest sper sa nu fie greseli |
*hitman454 - janta fata nu e din cel mai bun unghi ... uite-te si tu ... cauciucuri subtiri si jante late ... geamu din fata de langa pasager e mult prea negru ... fa o comparatie cu celelalte ... si nu prea vad tuningu ...
*Lukian_XXX - toba e ciudata si spalacita ... ai vopsit si ornamentu cromat din fata de langa stema ... in rest e bine ... |
1 Attachment(s)
*patriotu90
am reparat acolo unde ai spus!!! sper sa nu mai aiba greseli!! ce parere ai??? |
luckian - lasa masina mai jos , si spoilerele sunt cam spalacite ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning