![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
Quote:
|
ar fi buna si omologarea pe 195/55/15 dak poti trimite pls
|
Quote:
|
vezi ca merg bucsile de dacie eu am avut si eu problema asta , ba chiar poti pune cate doua bucsi eu am pus si nu mi-a ingreunat virarea volanului
|
are cineva de vanzare rotorul alternatorului, ca al meu are santuri formate de la carbuni si nu cred ca merge strunjit
|
Quote:
|
am rezulvat-o, intr-adevar se potrivesc bucsile de dacie.
10x guys |
boys...ce stiti despre alternative la vitezometrul de bord...problema e ca cineva afacut imposibila montarea cablului de la cutie la bord...am azuit ca se poate incerca cu un GPS...dar are delay...exista alta varianta?
|
Quote:
|
vinde la noi in tulcea unul un renault 21 turbo din 90 cu toate optiunile aer,geamuri fata spate comp bord asta ce am vazut eu se cam chinue sa o dea vrea vreo 3000
|
draga elspa nu mai stiu exact cum erau bucsile vechi dar oricum au fost cu mult mai calitative decat cele de dacie de aceea iti pot spune sigur ca am pus cate doua si sus si jos au intrat mai greu. bafta oricum eu am avut bordul de la varianta campus si i l-am sch cu varianta cealanta l-am gasit prin desmembrari cu tot cu mitraliera volanului bafta
|
Quote:
|
Club Renault 5
Vand renault 5 Alpin 1981
1300 Euro Stare buna, inchidere centralizata, alarma, inmatriculat, itp 2008 (Trebuie curatat si reglat carburatorul, tambur stanga spate, plafonul sintetic din interior trebuie refacut) |
Club Renault 5
5 Attachment(s)
Poze Renault 5 Alpin
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning