Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Resurse foto (https://forum.4tuning.ro/626-resurse-foto.html)
-   -   Fotografii interesante facute de voi (https://forum.4tuning.ro/626-resurse-foto/8584-fotografii-interesante-facute.html)

BULLDOG 29-07-06 18:10

Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !

2 Attachment(s)
balea+negoiu

sil4tuning 29-07-06 19:15

Quote:

Originally Posted by BULLDOG
balea+negoiu

super...daca ai multe nu fi zgarcit !

vio[s] 30-07-06 01:23

1 Attachment(s)
ceatea lui mircea cel batran :lol:

XelleX 30-07-06 15:02

7 Attachment(s)
Mai pun cateva :D

BULLDOG 30-07-06 16:27

2 Attachment(s)
into the clouds.... Negoiu

Cabbano 30-07-06 21:17

5 Attachment(s)
cateva incercari...:-)

andrey2003 31-07-06 11:51

23 Attachment(s)
Multe poze... :-P

BULLDOG 31-07-06 11:59

nais:d.....MUNTELE RULLZ:)..

Piry 31-07-06 12:38

nici o poza nu e ok, si iarta-ma dar faza cu tricoul imprimat cu userul e ca si cum ti-ai fi scris nickul de pe mirc (daca nu e acelasi) it's kinda lame, e doar o parere personala nu critica.

in pozele anterioare au fost 2 care erau OK. dupa cum am zis astea....nimic

blowwind 31-07-06 14:11

Quote:

Originally Posted by Piry
nici o poza nu e ok, si iarta-ma dar faza cu tricoul imprimat cu userul e ca si cum ti-ai fi scris nickul de pe mirc (daca nu e acelasi) it's kinda lame, e doar o parere personala nu critica.

in pozele anterioare au fost 2 care erau OK. dupa cum am zis astea....nimic

ba sunt chiar marfa pozele ;) (exceptand aia cu dacia si aia cu avionul) ... bv kidule...cat despre faza cu tricoul...nu inteleg ce e asa de lame...e tricoul 4tuning cu nickul lui ... nice...not lame ;) .... da ma rog it`s just ur opinion :)

Piry 31-07-06 14:49

scuza-ma ca te intrerup din activitatea ta, sunt sigur ca ai cateva secunde libere sa citesti aceste randuri. cate fotografii profesionale ai facut? cate expozitii ai avut? cate fotografii care au ajuns pe strada ai facut? E cand o sa ajungi la un asa nivel atunci sa-mi zici ce crezi despre pozele lui. tie iti plac...dar 10 din 10 fotografi profi vor spune ca nu sunt bune de nimic. hai.....noroc

EvLSant0S 31-07-06 15:12

ahahhaha :D cat sarcaZm :D fuckin` nice ..

pe aici .. trebuie sa te obisnuiesti cu .. critica .. si sa le iei si pe alea bune, si pe alea rele :)
asta-i viata ..

asta nu inseamna ca ce zice piry e .. scris in biblie , nu , cu toate astea, let`s show some respect .. nu ?

ca prostii nu vbeste...

Hondarul 31-07-06 15:28

Quote:

Originally Posted by Piry
scuza-ma ca te intrerup din activitatea ta, sunt sigur ca ai cateva secunde libere sa citesti aceste randuri. cate fotografii profesionale ai facut? cate expozitii ai avut? cate fotografii care au ajuns pe strada ai facut? E cand o sa ajungi la un asa nivel atunci sa-mi zici ce crezi despre pozele lui. tie iti plac...dar 10 din 10 fotografi profi vor spune ca nu sunt bune de nimic. hai.....noroc

Pai mei... ca sa critici ce face alt om ar trebui sa fii autorizat la randul tau ca sa poti face asta, fara sa primesti suturi inapoi. Din ce spui tu, esti fotograf profesionist, ai avut mai mult de 2 expozitii, ai facut poze care au ajuns pe strada (afise, reclame probabil).

Nu e frumos sa arunci cu noroi in alt coleg de forum fara sa ai ceva "in spate". Daca spuneai "parerea mea avizata de fotograf profi este ca pozele tale nu sunt tocmai perfecte" era altceva. Atitudinea conteaza. Mai lucreaza putin la acest capitol Piry. Poti critica si constructiv, oferind si ceva ajutor. In loc sa faci tu pe ala desteptul si sa zici ca pozele lui Andrey sunt de cacao, puteai sa-i arati unde a gresit - lumina, unghiuri, etc.

Te rog eu sa nu mai continui cu aceeasi atitudine negativa si rautacioasa.

@Andrey2003 - unde sunt facute pozele? ce regiune?

andrey2003 31-07-06 15:36

Multumesc pentru pareri...

Vidraru... Transfagarasan... Balea Lac...

Piry 31-07-06 15:43

@ Hondarul, nu vorbesc in offside stai linistit. nu sunt nici vorbe goale si adevarul cu atitudinea, ai dreptate asa e felul meu...mic si rau :) asta nu o sa se schimbe veci, si daca citesti cateva pagini mai in spate ai sa vezi ca sunt si sfaturi, plus ca am dat sfaturi unor oameni cu care cat de cat ma cunosc si am vrut sa-i ajut, nimic nu mai e gratis in ziua de azi si cu asta nu zic ca vreau bani......doar ca TAC

All times are GMT +2. The time now is 10:52.

- Copyright 2026 4Tuning