Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

DJ77VLD 18-02-07 23:43

Re: Constanta - Accidente

Condoleante familiilor sfasiate de durere :sad: :sad: :sad: R.I.P

TheBig_X 18-02-07 23:44

Sa le fie rusine celor care se cearta aici pe tema asta. Dumnezeu sa ii aiba in paza acolo unde sunt.

Knosmin 19-02-07 00:01

Salutare tuturor si Dumenezeu sa`i ierte pe copii nevinovati !

Mi`am facut cont pentru a va spune ca sunt sau mai bine zis am fost intr`o situatie identica cu cea a lui goci si anume conducand un cayenne turbo la numai 19 ani.Cu totii spunem ca suntem temperati , grijulii , fricosi etc. ...unii dintre noi poate sunt mai putin altii mai mult , poate ca si goci era cuminte dar va spun eu ca toti , absolut toti au avut in viata momente de nebunie din care am scapat cu noroc bine , din pacate el nu a avut atat noroc ... se putea intampla oricui , nu conteaza ca este o masina de nush cate zeci de mii de euro sau este una ieftina .... sincer nu cred ar fi nimic de invatat din asta ,exeptand lucrul care il stiti cu totii VITEZA UCIDE!

CT-07-APV 19-02-07 00:16

De invatat este ceva ce am mai spuso multora cand am avut ocazia: "Aveti grija mare mai ales cei cu permisu luat de putin timp si cu masini puternice, nu va avantati mai ales daca nu cunoasteti masina strada conditiile meteo din acel moment. Nu mergeti tare in oras (cu viteze exagerate). E pacat." Tineti mite ce am scris aici pentru a nu pati Doamne fereste ceva

andrey_ctyn 19-02-07 00:17

Dumnezeu sa-i ierte !!! :(

Yackone 19-02-07 01:01

Condolenatele mele...n-am cuvinte...

yamahaer1cip 19-02-07 01:26

3 Attachment(s)
Dumnezeu sa ii aiba in paza acolo unde sunt

yamahaer1cip 19-02-07 01:29

sunt socat acum cateva zile... am vbit cu anca.... nu imi vine sa cred ce sa intamplat un copil prea bun:((((((((dumnezeu sa o ierte:(((....

ANDY_62SLC 19-02-07 01:53

e prea tarziu sa mai vb app din cate am auzit a murit si Paul dar asa am auzit din surse .......ce pot sa spun nu cred ca mai e ceva de spus totul sa intamplat aiurea tragic si zdrobitor pt toti ...........ramane de spus doar ca Dzeu sa ii aiba in paza sa aibe grije de ei acolo sus .........R.I.P dureros si tragic inca odata spun sunt inca socat rau!

AxYJamaicanu 19-02-07 03:36

Dumnezeu sa-i ierte si sa-l salveze macar pe Ivanus( la ora 21:00 traia, am fost personal la spital si m-am interesat), io am fost in clasa in generala cu Goci, si sunt in clasa la fac. cu Ivanus, nota 10 amandoi, imi pare nespus de rau.

AxYJamaicanu 19-02-07 03:39

btw ... Goci este la casa mortuara de la biserica de pe Mamaia coltz cu Dorobanti, in faleza nord.

Doctorul 19-02-07 04:42

poate o sa invatam si noi ceva din asta...sa invatam sa fim responsabili si sa gandim inainte sa facem ceva.....d-zeu sa-i ierte:(

lolek 19-02-07 08:38

Paul este inca in viata acum 10 min m`am interesat de situatia lui
Dumnezeu sa`i ierte pe cei 3

ERY 19-02-07 08:47

S-au sters posturile aiurea....va rog numai incercati sa gasiti vinovati....

Pacat pt cele intamplate...pacat ca s-au stins din viata....ganditi-va la suferinta apropiatilor. Numai bateti campii .... si aveti grija de voi....

Sper ca acum sa se inteleaga foarte bine un lucru ...viata se poate pierde intr-o fractiune de secunda...aveti grija ce faceti pe strazi....

ct77pia 19-02-07 11:54

sa-i aiba in paza

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning