![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Masina a fost ridicata ca altfel nu intra in cabina de vopsit... big problem... :P
So nu va faceti griji, o sa o duc cat mai jos uman posibil, cu jante pe 19 nu 17 :lol: |
1 Attachment(s)
Spune-mi si mie un pret pe fiecare piesa in parte te rog......si o persoana de legatura daca ai pt achizitionare !
Ms si bafta la vopsit ! :) |
arata super bine .felicitari!
|
Quote:
Pai canalele de frana si canalul pt radiator sunt toate 180 de lei.. (deci 3 x 180lei) si aparatorile de noroi 2x 197lei. La orice reprezentanta BMW |
Marti ziua de livrare... deci marti seara plimbare scrie pe asta mica...
:P |
Felicitari pentru masina!!
La inceput cand am vazut ca iti iei pe 19" nu credeam ca o sa arate asa,dar acuma cand le-am vazut pe masina si cu gume 'cum trebuie' altfel arata! Bravo. |
La sfarsitul build-ului am sa fac o poza. cu cele 15 hartii a4, pe care le-am scris, cap coada, cu calcule si alte calcule, ca sa iasa asa cum a iesit...
Aici chiar n-a fost deloc trial and error :P Oricum multumesc pentru urari :) sa o vedem gata (si eu sunt foarte nerabdator) |
Sal, vreau sa-ti spun ca am citit toate pag in 2 ore si am ramas :shock: cred ca e unicata asta mica a ta :lol:. Bafta in ceea ce faci in continuare ca faci cu gust si cu suflet. Da-mi si mie pe PM id-ul tau sa-ti cer niste sfaturi sa ma indrumi cu niste chestii. :mrgreen:
|
mai lucram si noi la stikerele alea...
sa iasa ceva unik... cred ca dupa vopsit i-ar sta bine si cu ceva pe luneta... |
Facem facem....
cum sa nu :) @UNU123: ai pm :) PS: am pus la vanzare tot ce aveam in portbagaj (muzica) daca este careva interesat.... lucram la pret np. Subwoofer Amplificator Condensator |
damnnnn, de ce o vinzi ? usurezi masina pentru ceva anume ? :D subwooferul are 2 difuzoare nu ? adica gen 2x350/400 w rms ceva de genu ? sau e numa un difuzor de 750
|
un sgr difuzor de 15 inch....
dar e un difuzor care poti da in el cu 1000-1200rms... (curati) fara sa te doara capul. |
aha, pusesei 2 poze si eram putin confuz, am zis ca sunt 2 .. oricum e "forza bos" sistemu :D succes in a-i gasi cumparator, dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare de ce il vinzi totusi
|
M-am plictisit de el, 1 la mana.. 2 la mana.. vreau sa fiu stanced, si ca sa fiu asa trebuie sa fie si masina in parametrii ei normali...
Si vreau cu banii sa investim in altele :P |
Quote:
Şi poze :weirdface:chuckel: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning