![]() |
Re: My KYS !!
mersi pentru detalii, sunt bune de stiut :D
am incredere in ghetto, am vazut doar lucruri de calitate de la ei... si poate prelungesti si aripile peste faruri (ca se pricep la asta :lol:) |
salut,ti-am vazut azi masinuta in parcare la afi...foarte bine arata,dar am o nelamurire,cum te descurci noaptea cu folia aia pe faruri?cu politia nu ai avut probleme?
|
Quote:
Multumesc ptr apreciere! |
Daca va mai cobora la schimbarea jantelor sa numai razi de Bogdan ca merge cu taxiu ca o sa il urmezi:P.Bafta am zis-o in gluma sper sa nu te superi:D
|
Quote:
ps. ar mai cobora aprox 1.5 cm :) |
3 Attachment(s)
cu surioarele, la AFI !
|
da....ce pacat ca am lucrat si sambata si duminica.....:cry:
|
Daca tot ati mai schimbat masinile, de ce nu a fost expusa si masina ta acolo? Cred ca ar fi meritat.
|
La noi nu s-au schimbat masinile, baietii s-au oferit sa imi dea un loc , insa defectele de la exterior m-au facut sa nu o expun. Mai bine asa decat sa-mi aud vorbe.... :)
Felicitari pentru prezenta !! |
Mi s-a parut ca am vazut duminica o masina care nu a fost duminica. Probabil m-am inselat atunci.
Multumesc. |
12 Attachment(s)
AVUS AC MO1 Chromed , 18 " cu anvelope 215/35/18 !...enjoy!
|
Te lasa fara cuvinte:shock:!!!
Au fost ale lui Laurica:D? |
am trecut mai devreme pe la obor si am vazut roatele ,daca aveam coarba si cric te lasam fara ele , SENZATIONALE ! Meriti aplauze da nu stiu cum te descurci fara servo !
|
Exact ceea ce a lipsit de pe masina :-)
Bestial.... |
WAW ce jante tari :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning