![]() |
Re: BR 40 YUL
Quote:
|
7 Attachment(s)
Jucarii noi!!! lucrarile nu s-au oprit, in curand i se va auzi glasul!:D
|
Quote:
|
fain ceasu ala
|
Quote:
|
Quote:
multumesc inca o data stefan! |
Cand e sus motoru? Ce mai ai de facut?
|
1 Attachment(s)
daca nu ai montat baia de ulei te rog si eu sa masori distanta din marginea bai pana in anti val
eu am antivalul da nu am prinderile pe baie :-) |
Quote:
Motorul o sa fie sus cam pe la inceputul lunii mai. imi mai trebuie ulei, filtru, o piesa care trebuie sa o confectionez la strung sa vina la ungere la turbina si cam atat. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Motorul de GTT s-a montat transversal pe cotet, aplecat inspre spate cu vreo 15 grade (parca, voi stiti mai bine). Cum uleiul, un lichid fiind, se supune legii gravitatiei ramanand orizontal, antivalul e montat INCLINAT.
Deci Fauru, ia un arbore cotit si masoara distanta maxima dintre axa de rotatie si extremitatea unei contragreutati de maneton (teoretic, e aceeasi pentru toate 8 contragreutatile, da' surprize pot s-apara). La cota asta masurata, adauga 2-3mm, cat vrei tu, si obtii ce cauti tu. Oricum, se va adauga la montaj si grosimea garniturii de baie. Atentie, se masoara arborele ce urmeaza a se baga in motor. Cota difera intre 1,4 si 1,6. Te verifici cu cotele de la YUL, maxima si minima, faci media aritmetica dintre ele. Desigur, daca te intereseaza cotele pentru un R5 si nu pentru o Dacie, tot ce am scris mai sus devine inutil. Ce mi-a iesit mie: |
Quote:
pe una din laturi cred ca sunt aceles cote iar pe cealalta mai mari |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu mai e mult....
|
Unde o sa pui intercularul? O sa fie prin contra aripa ca baietii din Bistrita? Sau il pui la vedere in fata masinii? Nu mai tin minte daca mi-ai zis sau nu:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning