![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Imaginea este cu titlu exemplificativ!
|
Quote:
iam dat la un pr sa vada cum merge si mio rupto in 2..........akm nu mai am nici o bitza |
Quote:
|
1 Attachment(s)
bmx-ul meu,cu ghidon nou. :twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza cu batranii la o plimbare cu cazanele, direct pe camp pana la padurea pantelimon.
|
Asa da!
|
.......
|
ce parere aveti de cadru umfl hardy 3 ?
Sau prodigi JB? daca sunt posesori astept sfaturi si altele...multumesc. bafta |
Quote:
prodigy 3.14 e mai rezistent si mai scurt( e de 13.5). akm depinde care iti place dar pt. street mai agresiv as recomanda 3.14. JB ii un cadru pt dirt si ei zic ca si pt street dar nu prea .. si este usoara ... iar 3.14 ii din crmo deci ii mai rezistrnt dar si mai grea .... depinde la ce vrei sa te dai ...daca vrei ceva pt street atunci 3.14 dac te dai tare sau vrei sa te dai mai tare mai tarziu si JB are dropouturi verticale iar 3.14 ii pe orizontale. UMF ii din Aluminiu si nu prea tine la dirt sau street. ori il rupi la headtube ori il indoi. Deci iti recomand prodigy 3.14 e din crmo. |
4 Attachment(s)
de ceva vreme am gasit topicul asta.
hai sa va prezint si eu trialul meu:P nu e cine stie ce(ca nu e chiar gata) :D Ghidon BBB FreeBar Pipa Bikepositive Cadru Magellan Tucana 04 Furca Klein Angrenaj Altrix cu monobloc Bikepositive Roti Fata Mavic/Spate Remerx Jumbo cu cauciucuri kenda si maxxis Cuvete Cane Creek Frane Bikeposiive(deocamdata) urmeaza sa iau ceva hidraulice:D sper sa va placa |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Deci, dupa ceva uz intensiv. Pot sa spun asa:
+ piese solide + foarte maniabila + relativ usoara - calitate slaba de asamblare - tot sistemul de viteze este aiurea Deci este buna asa de mers prin oras zilnic... Dar este riscanta daca bagi viteza ;) Attachment 1706602 [Poza este de ieri, in Parc de Sceaux] |
aveti vreun 29er de vanzare sau cunoasteti pe cineva care vinde ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning