![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
2 Attachment(s)
Lucica,eu ma axez mai mult pe demaraj si schimbari precise,decat pe top speed si cautari indelungi ale treptelor(in cazul celor romanesti in 5 trepte)..;)
Am avut dungile pe masina inainte de a ma duce la RAR pt autentificere si modificari in CIV,pt ca asa am fost sfatuit,chiar de cineva de la RAR,in probabilitatea de a fi trecuta albastru+alb.Insa au trecut-o in acte doar albastru si nu am avut nici-o problema ca am avut dungile. La ITP a fost tare faza,pt ca mi l-am facut chiar eu si nu aveam cum sa ma incurc..:-);) Numai bine si multa bafta si tie cu batrana8) Iata pozele de la ITP:-) |
acum trec doar culoare nu mai trec si restul de ex: GRI la orice gri, albastru la orice albastru
|
MS frumos Bogdanele pt informati!maine ma duc sa imi dau comanda sa imi fac dungile si eu !!!am inteles si cu cutia ,eu o sa incerc o cutie de fuego sau r 18 in 5,dar astea atunci cand va primi noua ei inima :oops:,multa bafta in continuare si ai grija de gordina bafta
|
am prieteni care au avut multe combinatii de cutii cu tot felu de smecherii dar cel mai optim cat de cat decent 1.6 4 trepte si ambreiaj de 200 si un carb bun...are o acceleratie foarte buna
|
Bogdane, de ce nu ai vopsit tot compartimentul motor?
Acum mi-am dat seama de ce nu ai mai iesit cu masina prin oras... (ITP-ul...) |
Quote:
Cu ITP-ul am rezolvat-o din 11.07 iar de atunci merg cu masina in fiecare zi si in ultimele 2 week-enduri am fost si prin oras seara la intalnirile cu Daciotii8):-) poate vii si tu in vreun week-end:-) Lucica,pt o cutie raportata mai lung iti trebuie si un motor mai puternic,altfel pierzi la demaraj.Daca schimbi "inima" e ok,daca nu las-o pe asta care o ai acum;) |
5 Attachment(s)
vrei asa ceva pt dacia ta?
|
Quote:
|
frate intra pe vanzari piese dacia si gasesti acolo threadul meu nu aici pe threadul lui NIG.
|
Quote:
|
2 intrebari am: Cat ai taiat din arcurile de diesel cand le-ai pus pe spate?
Ce arcuri ai pe fata si ce amortizoare? |
Nu ma pot abtine de la comentarii!
PREA FRUMOASA ! ! ! Te felicit pentru munca depusa la masina ta. Am urmarit acest topic si am vazut un rezultat fantastic. Bafta in continuare ! |
Quote:
Pe fata am arcurile originale,taiat din ele 3 spire si amortizoare Bilstein,cu filetul de jos scurtat;totul in combinatie si cu bara de 22mm au facut-o f rigida;) Mii de multumiri KOS,ma bucur ca iti place:-) |
bogdan de unde ai luat tu bara de 22,ca asa caut si eu si inca sunt in cautare.
|
Felicitari pentru ceea ce ai facut dintr-o masina veche! Superba!
Sa ai multa grija de ea! Numai bine;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning