![]() |
Re: Dej
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=ZQQJk...layer_embedded |
Acum ca sau mai carpit drumurile,avem si radarele astea noi.
Le puteti deosebi fata de celelalte ca sunt loganuri MCV(break). Aveti grija cum conduceti:). |
Quote:
|
Vara asta Promotie pentru cei din Dej, un set de pleoape gratis pentru orice masina, pentru primul care ia legatura cu mine!!!
|
primu aici vrei si un pm?:))
cmf nai mai postat de mult pe aici |
Quote:
Nu am mai postat pentru ca vad ca in Dej nu se intampla nimic in legatura cu Tuningul |
FOARTE TARE ai castigat din partea mea un set de pleoape pt masina ta. Ramane sa iti dau detalii cand sa vi cu masina la mine sa iti aplic pleoapele pe faruri.
Nu am mai postat pentru ca vad ca in dej nu se intampla nimic ce are legatura cu Tuningul. COLANTEZ capote, pavilioane cu folie imitatie de CARBON |
ms ms:D
masina dacia logan,:P sper sa pot iesi curand cu ea,am avut cv probleme destul de serioase cu ea recent ink e in servis:(dar trebuie sa o reuperez zilele astea:P si cu tuningu ce sa zic,durmuri proaste,bani putini,pasionati si mai putiti,din pacate |
Desi suntem,am ramas cam putini la vara da se ne vom strange la o intalnire.
Apropo pentru cei din Dej daca ma poate ajuta si pe mine cineva:!Cumpar Oltcit in stare cat mai bunat,atat la tabla cat si tehnic/la motor. Multumesc anticipat. |
eu zic sa va modificati mai intai masinile si apoi sa postati pe forum :))..apropo lui cristi i-ai masura pt o pleoapa la faru cu dinam d la bicicleta =)) glumesc, bravo tie :)
|
Ma Junior tu tot timpul glumesti=)).:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai ca o luam la vale cu posturile si nu e prea bine...
Adaug si eu afisul asta ..poate uni dintre voi sunteti interesati. |
eu de pe la 5 ani nu folosesc biciclete dar dar vrei iti fac cadou pt scuteru tau:))
ms man:P cat despre modificat money bro,we need more money |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning