![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e vb de ala rosu ...altu ,...
|
Quote:
ce S13 mai avem in oras? undei? al cui? |
Quote:
|
ala rosu merge cumparat de un pasionat de drift.nu cred ca se da scump masina.din ce stiu are putini km facuti in ro, a fost masina de femeie, rar condusa de sotul ei.
|
Quote:
|
Da .. intradevar SAAB`ul este al meu shark_bite...
Specificatii in mare Model: SAAB 9000 CSE Carlsson ( Mai nou am aflat ca e carlsson ) - Carlsson = Editie limitata produsa de catre SAAB ( Bordul imbracat in "lemn" , Spoileru fatza spate culoarea masinii , etc ) Motor: 1985 Cmc Full pressure turbo 204 CP COD MOTOR B202R In acte si pe motor LINK Catre site`u cu specificatiile motorului http://web.me.com/hahnenuk/Glossary/..._of_Terms.html Quote - B202R – 2.0 FPT, 204bhp (9000 Carlsson) Daca mai ai alte intrebari sunt dispus sa raspund la ele ! |
Quote:
Quote:
Masina va fi reconditionata si modificata total atat interior cat si exterior... Ah..si nu a fost masina de femeie neaparat. Are motor de 1.8 t si nu este hidramata!:D |
Quote:
|
Quote:
stai sa vezi cum ma benoclam eu cu prietenii mei cand vedeam masina asta:lol: proprietarul ei era vecin parca,deci o vedeam aproape in fiecare zi:D |
=)) veneam cu prietena mea de la scoala, o conduceam pana la metalo, si o luam pe la carpati, juma de ora pe zi eram langa masina
Cand era sus pe calea romanului in fiecare sambata seara si duminica seara treceam pe langa el parcam sa ii fac o poza :D On-topic, mai avem un nissan 300zx z31 in oras ::D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning