![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Frumos Pasatu'
Nu prea am avut timp sa fac mai nimik la masinutele mele ca am avut multi clienti la garaj da azi am reusit sa iau porbagajul de pe GOLF si l-am pregatit pt vopsit.Am luat si o bara de la dezmembrari pt PiSi.... |
Asa asa baieti ,
In scurt timp ajung si eu acasa , din Germania . ( insfarsit :) ) Am sa bag ceva bani in golf , dupa am sa savurez fiecare clipa cu el :oops::lol: Bafta ! |
CUMPAR URGENT MOTOR HONDA CIVIC!!! NU CONTEAZA PRETUL DOAR STARE BUNA SAU MAI BUNA URGENT!!!!!PLZ
|
2 Attachment(s)
Quote:
:arrow:..In sfarsit am facut rost de jante originale.!!...Urmeaza sa caut niste faruri calumea..am vazut azi un porsche la remat cu niste faruri bune..poate le iau de acolo..:arrow:..App..Am de gand sa o mai las putin..mai ales de fata:)) |
Quote:
Eclipse-ul meu a fost desfacut complet,motorul a fost dat jos in vederea supra alimentarii Caroseria sta pe un banc mobil,jantele sunt date jos,suspensiile,franele de asemenea Barile+Pragurile+Farurile+Capota la fel. |
4 Attachment(s)
R.Equinox-Faci o treaba foarte buna!!!...arata super!
grc-Cred ca stiu eu pe cineva care are un motor de civic8) Vesti proaste...am cam ramas fara masina..... Cum mergeam pe drumurile noastre...am zis sa o calc putin...si am luat una din celebrele noastre hartoape....FIX in parapet m-a izbit....nu mai am bara spate/fata,capota,far dreapta, transmisia e zob....portiera dreapta e si ea praf...:pissed::anger::cry2:. Deocamdata..care o vrea...o dau pe un bax de bere...:evil: inca mai are piese bune... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut!
Ce sa vedeti oameni buni m`am trezit si eu si am vrut sa ies cu bmw la o plimbare si in orash ma oprit politia si mi`a fost confiscata masina ,deoarece din spusele politistilor masina aceea era furata....Akm am ramas fara nici`o masina ....cand sa ma duc spre casa mi`am adus aminte ca mai aveam vre`o 6800 E pusi undeva bne ...asa ca m`am dus aks si i`am luat si m`am dus la o reprezentanta Dacia Si mi`am luat un Logan care am dat pe el 5500 E ! In cateva zile ma duc sa o inscriu ...akm sta in garaj ! Dacia Logan Stock Detalii: Speed Max: 185 Km/h Greutate: 1300 Kg Motor: Dacia Logan Engine Stock ,CP 90 Kilometrii Parcursi: 0.000 Interior: Scaune Fata/Spate Stock ,Bancheta Stock Jante: Jante Dacia Logan Stock Schimbariile din viitor: -Sa o las mai joasa -Schimbare Jante -Schimbare Body-Kit Si de ce nu umblat putin la motor ! Momentan. Restu vom vedea pe parcurs. |
1 Attachment(s)
Azi am dat jos capota si unele piese de la motor.Mam gandit ca daca tot e masina in reparati ar fi bine sai schimb si motoru.
|
2 Attachment(s)
grc-uite am facut niste poze....ca sa vezi si tu cam cu arata:D
Detalii: Tractiune:Fata 341 HP 180.000 KM Tip: Honda TYPE R DOHC VTEC Turbina noua: Apexi Weber Dual AIRFILTER Intercooler HKS Omu il vinde fiindca vrea sa isi puna un alt motor...cica un RB26...ma rog:rolleyes2. Cat despre pret...te intelegi cu omu..daca il vrei...vii pe la mine si facem legatura..:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Quote:
Acum o sa vin la tn sper ca nu te deranjeaza daca ajung mai tarziu?:) |
1 Attachment(s)
Vand JANTE ALIAJ Dacia Logan Stock !
Pret:1800 Ron [cele 4 jante] Preview: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Frumoase masini baieti!!...
Am restaurat farurile...erau putin cam "imbatranite"....saptamana viitoare am de gand sa fac multe lucuri la Porsche....Sa schimb toata articulatia/consumabile etc....discuri/etrieri/conducte/pompa frana...si mai vedem la timpul oportun...am de gand sa schimb motoru....e dat pe ulei....+ ca a inceput sa imi bata! |
3 Attachment(s)
Am terminat si eu cu bara
Poze de pe tot parcursil lucrari:!: Vopsir,uscat,montat |
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning