![]() |
Re: Provocari
Provocare: care are sange in **** sa faca cinste cu o rola intinzatoare + manopera pt Mondeo '97 (fosta masina a lui Big-G)
Mersu sportiv si inconstienta costa baieti (vorbesc din experienta) :!: P.S.: salutare forumistilor 4tuning |
Quote:
|
Nu, la transmisie. E destul de dificil ca nu are acces la rola si trebuie saltat putin motoru'.. dar asta e (doar cine-i dadea toata ziua in bot la Mondeo prin oras? :D). Am gasit si pe cineva care sa-mi schimbe rola intinzatoare + cureaua si sper sa rezolv curand. Oricum mersi pt asistenta si... FRUMOASA MASINA AI! Te-am remarcat prin oras... Cati cp are? 150-160?
|
Quote:
160 |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
SEMA este un fel de Mecca a pasionatilor de tuning din lumea intreaga.
http://www.sotto.ro/articol/Galerie%...de-tuning.html |
Quote:
|
Quote:
|
Astazi mi-am facut si eu verificarea tehinica ca sa-mi refac talonul,il pierdusem acum ceva vreme,noxele mi-au iesit asa cum trebuie cu toate ca zice lumea ca daca itzi schimbi toba nu mai iasa,si asta fara scmecherii.Pot sa merg linistit cu masina,au iesit toate in regula ;) si dupa cum spuneam fara smecherii.
|
Quote:
Cand schimb tot, cum am schimbat eu la saxo, adica aveam teava din fata pana in spate, nu mai aveam sonde, nu mai aveam catalizator, atunci da ca dacia lu ala de pe forum de tot vrea provocari pe deva:))))) |
Quote:
|
normal si logic nar fi trebuit sa iasa dar mashina nu prea ruleaza asa mult,iar fara smecherii ce sati mai zic,lasa ca e mai bine:) ps orice om trebe sa traiasca si orice mashina are nevoie de itp
|
Quote:
|
stiu si te cred:) si foarte bine,ma bucur dar singura chestie ii ca ai fost omu lu mate ar fi fost foarte culmea sa nuti iasa toate.gata nu mai zic nimic :)
|
Zii tot!!!!! :) Toarna-l :lol:
|
Ba sa nu va speriati!!!
Mi-am schimbat numele userului de pe forum da' tot eu is :) (era prea lung si de cand s-a schimbat formatu la forum adica de cand e ingramadit de reclame se vedea urat...ma rog...) :p |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning