![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
Quote:
|
filmuletul se pare ca a fost sters...iar persoana care l`a postat nu face parte de pe aici...
|
Avand in vedere ca eu maine plec si ma intorc la anul....va urez de pe-acum LA MULTI ANI! cat mai putine amenzi si portofele cat mai neincapatoare !!!
|
Multumim la fel DEX....La anul sa nu mai ai aceleasi ghinioane ca in 2007...
filmele care erau puse de mine pe utube le-am sters...sorry..... |
deci..boys..am revenit de data asta in locul potrivit...;)promit sa nu mai postez aiurea..;)...si cum am vazut ca toata lumea are poze cu mashina personala am decis sa fiu si eu in rand cu lumea asa ca..mi-am pus si eu :D...inca nu e pe mana mea mashinuta, dar in curand va fi..;)
da..ms la fel Dex..si pt ceilalti de pe forum aceeasi urare de la mine: "La multi ani!" |
corsa....din ce an????cand iei permisul???
incearca sa spui totul intr-un post...nu posta un post langa altul..asteapta sa raspunda cineva inainte...ca idee Multumim de urare |
ok scuze.. o sa postez asa..:D...tre' sa ma apuc de-acuma de scoala si chiar sper sa iau permisu`...:|...si cat despre an...mi-e rushine sa zic da nu stiu..:(..adica nu m-am interesat serios de ea...oare toate fetele sunt asa neinteresate ca mine?
|
bine ai venit printre noi kinutza.e bine ca aveam si noi in sfarsit o fata in mica noastra familie
|
pai....daca mai aveti pasionate...sa dea si ele join pt ca noi nu muscam
|
poi poate asa imi gasesc si eu vreo prietena careia sa nu ii fie frica sa mearga cu mine in masina:lol:
|
pai Kinutza e cam ocupata de...aproape un an asa ca...
|
nu ma refer numai la ea.poate o sa mai vina sialte fete
|
deci....care aveti prietene pasionate....Vali e disponibil sa le invete practica
|
...poate o sa mai invat si eu ceva de la voi..:D...
|
La multi ani tuturor userilor si moderatorilor care urmaresc topicul!!!!!!
a dat iar zapada...mai facem ceva pana duminica, [atunci] cand cred ca mai pleaca lumea la facultate???? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning