![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
Am vazut! mersi, o sa ma interesez!
|
sal am un punto si as vrea sa stiu si eu cum pot sa intru in club fan punto
astept rasp cu interes ms Intra pe acest topic si vei vedea !!! Succes ! |
Sarbatori fericite , tuturor pasionatilor de fiat punto si nu numai , la cati mai multi km si fara probleme majore , eu de azi nu mai fac parte din clubul fiat :), toate cele bune !!!
|
sa fie:D
|
cine stie? ... mi-am luat un kit xenon...trebuie ceva in plus? soclu adaptor sau ceva de genu?
|
nu... adica cel putin mie nu mi`a trebuit... atat ca tre`sa iti cauti tu un loc unde sa prinzi balasturile...
|
la mine am un far cu h1 si un far cu h7 ...sugerez sa va uitati inainte daca vreti sa va luati xenoane :D
|
pai pe scurta ai H7 si pe lunga H1 nu?
|
La mine e invers :D
|
nu...un far are h1 si scurta si lunga, iar un far are h7 si scurta si lunga ...foarte tare ( scurta e cu lupe) ...bine..pe un site am catat si scria ca ptr modelul asta trebuie h7 ptr scurta si lunga...cred ca a fost schimbat un far si e alt model
|
salutare,are cineva manualul pentru fiat punto '97?:) mersi
|
cauta programul autodata acolo ai tot
|
1 Attachment(s)
ce oglinzi sunt astea (marca si model :rolleyes2) ?
|
eu caut niste adaptoare pentru niste oglinzi dectane si nu gasesc nicaieri... vreau sa le schimb pe astea stock..
|
sal , sfatul meu e sa lasati oglinzile normale , cele din poza de mai sus nu sunt bune de nimik , am mers cu masina respectiva ....geamul de oglinda e normal si foarte mic , nu exista unghi de vizibilitate
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning