Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

FastBoy 07-11-08 18:27

Re: Club astra bertone

[QUOTE=Renesys;1848839]Super frumoasa...mai ales culoare imi place mult...so stapanesti sanatos fara probleme!

uite cum miam pus eu toba, mie asa imi place:)

asa am si eu toba, de carbon cu tips inox capat ars,se aude binisor in sarcina dar nu pot sa spun ca ma da pe spate la sunet,sau poate ma astept eu la prea mult

interesanta treaba cu esp ul si tc ul,si eu le as vrea decuplabile dar nu ma bag de unul singur in electronica:rolleyes2

FastBoy 07-11-08 18:41

Renesys, plafonul tau e vopsit sau l ai colantat cu folie carbon,ca banuiesc ca n ai panoramic:lol:?

Renesys 07-11-08 19:39

Quote:

Originally Posted by FastBoy (Post 1849734)
Renesys, plafonul tau e vopsit sau l ai colantat cu folie carbon,ca banuiesc ca n ai panoramic:lol:?

Este colant negru lucios, poti pune si carbon daca vrei :).

Cat despre toba se aude un sunet gros, un vuiet sai zic asa, eu am puso mai mult de design ca cea din fabrica e urata rau...

pyranha_1984 07-11-08 20:57

C intrebare am la voi daca stiti daca i mi colantez capota plafonu si portbagaju trebuie sa sch talonu ??? care stiii?

Renesys 07-11-08 21:05

Quote:

Originally Posted by pyranha_1984 (Post 1849962)
C intrebare am la voi daca stiti daca i mi colantez capota plafonu si portbagaju trebuie sa sch talonu ??? care stiii?

Nu prea cred...din cate stiu culoare din talon trebuie sa domine...dar eu unu nu mas obosi sa trec asa ceva in talon...

ce nai mai vazut dacii cu capota sau usile alte culori? :))

flo_bbi 08-11-08 05:32

Quote:

Originally Posted by b-power (Post 1849428)
fratilor data viitoare cand mai treceti prin magurele lasa-ti-mi un bilet in geam!:))flo bbi unde lucrezi??am vazut si eu de cateva ori o bertone neagra prin mag dar nu stiu daca erai tu!vff tuning & flo bbi poate ne mai intalnim p aici sa ne "alergam" un pic sau sa facem schimb d opinii;)renesys tare toba,are un prieten la fel dar pe alta masina si se aude beton,dar cred ca o sa optez pentru una cu teava dubla,asta pana fac rost d bani sa-i schimb toata galeria!!salutare si numai bine!

nemo expres.. :D provizoriu

daniii_86 08-11-08 09:13

SALL baietzii...da sa stapanesti sanatos masina frumoasa rau .....

acum va intreb si eu ceva si ms frumos anticipat .....unde gasesk si eu o pompa de ulei de bertone 1.8 tipul motorului X18XE1

b-power 08-11-08 09:22

nu stiu pe unde vine firma asta:D...am vb cu alti bertonisti,pe clubopel,si s-ar putea sa ne intalnim maine!care se baga maine?hai ca s-ar putea sa sarim de 5...ora si locul nu se stiu inca!flo bbi t bagi?
@daniii_86:incearca la orice magazin de piese ca p comanda sigur iti aduce,imi pare rau in alta parte nu stiu!salutare

flo_bbi 08-11-08 15:03

Quote:

Originally Posted by b-power (Post 1850605)
nu stiu pe unde vine firma asta:D...am vb cu alti bertonisti,pe clubopel,si s-ar putea sa ne intalnim maine!care se baga maine?hai ca s-ar putea sa sarim de 5...ora si locul nu se stiu inca!flo bbi t bagi?
@daniii_86:incearca la orice magazin de piese ca p comanda sigur iti aduce,imi pare rau in alta parte nu stiu!salutare

da frate vin ... care mai vine?

flo_bbi 08-11-08 15:05

Quote:

Originally Posted by daniii_86 (Post 1850589)
SALL baietzii...da sa stapanesti sanatos masina frumoasa rau .....

acum va intreb si eu ceva si ms frumos anticipat .....unde gasesk si eu o pompa de ulei de bertone 1.8 tipul motorului X18XE1

incearca pe www.autoconsultonline.ro
sau uite un nr de tel al unui reprezentant vanzari de acolo 0744.470.395 ovidiu

pyranha_1984 08-11-08 15:16

Deci nu stie nimmeni d unde imi iau si eu un eeron luneta ??

b-power 09-11-08 10:31

la 13:00 la P-ta Constitutiei!venim vreo 4-5 pana acum,teoretic!ne vdm acolo!salut!

Monde0 09-11-08 15:16

intalniri cand se fac ? duminica la ora 13.00 , ramane asa ?

b-power 09-11-08 15:39

nu e cv sigur in fiecare duminica,depinde de prg fiecaruia!in mare cam asa ar fi bn!

FastBoy 10-11-08 08:46

pai cred ca ar cam trebui sa stabilim si noi o intalnire ca deja ne am adunat cativa,doar noi cu Bertone, duminica piata constit ora 13.00 mi se pare ok,acum sa spuna fiecare daca da sau nu,sau ar fi bine sa votam...haideti baieti:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 21:53.

- Copyright 2026 4Tuning