![]() |
Re: Club astra bertone
[QUOTE=Renesys;1848839]Super frumoasa...mai ales culoare imi place mult...so stapanesti sanatos fara probleme!
uite cum miam pus eu toba, mie asa imi place:) asa am si eu toba, de carbon cu tips inox capat ars,se aude binisor in sarcina dar nu pot sa spun ca ma da pe spate la sunet,sau poate ma astept eu la prea mult interesanta treaba cu esp ul si tc ul,si eu le as vrea decuplabile dar nu ma bag de unul singur in electronica:rolleyes2 |
Renesys, plafonul tau e vopsit sau l ai colantat cu folie carbon,ca banuiesc ca n ai panoramic:lol:?
|
Quote:
Cat despre toba se aude un sunet gros, un vuiet sai zic asa, eu am puso mai mult de design ca cea din fabrica e urata rau... |
C intrebare am la voi daca stiti daca i mi colantez capota plafonu si portbagaju trebuie sa sch talonu ??? care stiii?
|
Quote:
ce nai mai vazut dacii cu capota sau usile alte culori? :)) |
Quote:
|
SALL baietzii...da sa stapanesti sanatos masina frumoasa rau .....
acum va intreb si eu ceva si ms frumos anticipat .....unde gasesk si eu o pompa de ulei de bertone 1.8 tipul motorului X18XE1 |
nu stiu pe unde vine firma asta:D...am vb cu alti bertonisti,pe clubopel,si s-ar putea sa ne intalnim maine!care se baga maine?hai ca s-ar putea sa sarim de 5...ora si locul nu se stiu inca!flo bbi t bagi?
@daniii_86:incearca la orice magazin de piese ca p comanda sigur iti aduce,imi pare rau in alta parte nu stiu!salutare |
Quote:
|
Quote:
sau uite un nr de tel al unui reprezentant vanzari de acolo 0744.470.395 ovidiu |
Deci nu stie nimmeni d unde imi iau si eu un eeron luneta ??
|
la 13:00 la P-ta Constitutiei!venim vreo 4-5 pana acum,teoretic!ne vdm acolo!salut!
|
intalniri cand se fac ? duminica la ora 13.00 , ramane asa ?
|
nu e cv sigur in fiecare duminica,depinde de prg fiecaruia!in mare cam asa ar fi bn!
|
pai cred ca ar cam trebui sa stabilim si noi o intalnire ca deja ne am adunat cativa,doar noi cu Bertone, duminica piata constit ora 13.00 mi se pare ok,acum sa spuna fiecare daca da sau nu,sau ar fi bine sa votam...haideti baieti:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning