Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Tweety_rzw 08-06-11 11:36

Re: B 191 ZUZ my zuz

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 4382012)
nu strica jantele ca sunt tzipla dar nu se potrivesc pe masina din pacate ... asta este .

Uite alta idee exact ca a mea...sunt mult prea oldschool pentru logan...ar merge niste borbete T ceva cu buza...

andi_cimpean 08-06-11 13:14

Īmi place ceea ce ai făcut la interior!

Jantele sunt foarte frumoase dar nu merg pe a ta maşină!
Mai repede le-ai vinde şi ţi-ai lua ceva mai modern. Păcat de ele, să le īncarci cu vopsea...

freestyle rider 08-06-11 15:06

Incearca sa vopsesti jantele o culoare tipatoare doar in zona unde sunt negre acum, si sa lasi zona polishata exact cum e. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Bafta!!!

vel0ce 08-06-11 15:14

Nu se merita sa le schimbe la cati bani a bagat...si plus de asta trage mult mai bine masina,daca tot are 1.6 trebuie sa'l puna in valoare!

Alex30 12-06-11 20:35

1 Attachment(s)
Multumesc frumos pentru aprecieri / critici. Stiu ca cere distantiere, stiu ca cere mai jos cu jantele astea e si normal, sunt pe 15'' si talonul la cauciuc e cum e. Momentan o las asa pentru ca urmeaza alte modificari pe la masina si dupaia mai vedem ca trebuie sa se mai distreze si omu...vine vara, concediu, mareeee :-) etc.

Vorba aia important sa imi placa mie (ceea ce se si intampla, ca altfel nu le luam) + ca toti care au vazut-o in realitate au spus ca dau bine acum na, fiecare cu parerea lui.

Saptamana asta (de maine sa speram), ZUZ o sa sufere niste modificari. Momentan nu dezvalui foarte multe inainte. Prefer sa demonstrez dupa cu poze...

AnDrEiCa 12-06-11 22:23

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4392543)
Multumesc frumos pentru aprecieri / critici. Stiu ca cere distantiere, stiu ca cere mai jos cu jantele astea e si normal, sunt pe 15'' si talonul la cauciuc e cum e. Momentan o las asa pentru ca urmeaza alte modificari pe la masina si dupaia mai vedem ca trebuie sa se mai distreze si omu...vine vara, concediu, mareeee :-) etc.

Vorba aia important sa imi placa mie (ceea ce se si intampla, ca altfel nu le luam) + ca toti care au vazut-o in realitate au spus ca dau bine acum na, fiecare cu parerea lui.

Saptamana asta (de maine sa speram), ZUZ o sa sufere niste modificari. Momentan nu dezvalui foarte multe inainte. Prefer sa demonstrez dupa cu poze...

Hai,vezi poate totusi scapi cate o vorba ceva :D:D")))

Tweety_rzw 13-06-11 17:06

1 Attachment(s)
Ia vezi boss !

Alex30 13-06-11 17:14

Vorbe...ce vorbe sa scap ? A mai nimerit Tweety cate ceva prin poza pe care a postat-o. Mersi pentru poza arata bine dar nu vreau clean total.

Acum ca tot e dezmembrata prin interior, ma bate gandul sa vopsesc fetele de usi in negru mat dar ma retine ceva...mi-e frica in timp sa nu se cojeasca sau sa se faca urat cu toate ca dau cu plastofix etc. Vreau niste idei de la cei care le-au facut in negru...ati dat cu smirghel inainte ? Daca da cu cat..detaliati putin procesul

stf192 13-06-11 23:31

da'mi un semn maine daca ai masina in popesti si iti zic cum am procedat la un prieten la masina si au rezistat!

dog99 14-06-11 11:54

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 4394467)
Ia vezi boss !

ar fi chiar fita asa ;)

kos_YRC 15-06-11 03:31

bafta cu masina!!se vede ca ai lucrat la ea.

PS: vezi ca azi incepe concursul daca mai vrei sa participi

Alex30 15-06-11 16:09

@stf192: Nu cred ca le mai fac negre acuma...sunt alte prioritati. Vin sambata in Popesti

@kos_YRC: Mersi...am vazut ca a inceput dar nu mai particip acuma. Masina e in lucru :-)

@dog99: Ar fi...pacat ca v-a ramane decat poza

kos_YRC 15-06-11 16:12

poti sa te inscrii in aceste 30 de zile si masina poate sa fie underconstruction.cum doresti:)

o zi buna

pustiu_FUG 15-06-11 16:18

Cocosel fi atent, in legatura cu fetele de usi, stiu procesul de cand am vrut sa le fac pe ale mele de la OZN :lol:

Sunt cu striati, deci smirghel cade din prima si sunt 2 variante
Daca vrei sa pastrezi striatiile, dai cu fuller subtire la pistol nu l-a spray, vreo 2,3 straturi
Daca nu vrei dai cu fuller gros si dupa o smirgheluire pana iese fin fara striati(recomand asa ar arata fita BUCURESTIULUI:D)
Dupa procesul binecunoscut dar cel mai bine iese cu fuller, asta este costa o idee mai mult maxim 50 - 70 ron in + dar se merita decat sa le vezi dupa o luna cojite!

A si cel mai important inainte sa dai cu fuller sa fie absolut curate, le cureti cu diluant sau ce vrei tu pana sunt fetele mai curate decat mainile si dinti:D:lol:

:*

B-99-SAA 16-06-11 08:48

@pustiu_FUG: tati ce zici ma acolo? :lol:

@Alex: boss zi repede ce-ai facut la masina.... :D (PS: cand vrei sa ne batem cu arcurile alea zi, ca le luam la taiat :D)

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning