Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

liviu tex 04-12-11 22:29

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4759257)
Vezi că am și eu un subwoofer din ăla de dat... dar cred că nu încape în portbagaj la e36 :)

da-l ma dracu,eu l-as vinde dar nu se inghesuie nimeni sa cumpere butoaie pe prafu' asta! i'l pun pe masina sa scap de el din garaj ca a facut paianjeni! nu ma pasioneaza foarte tare bunci bunci in creieri! ileana sararoiu merge si in boxele masinii!:lol:

kathalin 05-12-11 19:30

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4759270)
da-l ma dracu,eu l-as vinde dar nu se inghesuie nimeni sa cumpere butoaie pe prafu' asta! i'l pun pe masina sa scap de el din garaj ca a facut paianjeni! nu ma pasioneaza foarte tare bunci bunci in creieri! ileana sararoiu merge si in boxele masinii!:lol:

Cine dracu e AIA?E local acolo la voi ?!
Fa-i la masina ce iti place tie, pune-i pleoape, baga angel eyes,etc....
AAA....si sa nu uit FOLIE peste TOT sa iti intri in normal :)))
Ca acolo asa se poarta si pe parbiz;)

liviu tex 05-12-11 21:15

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4760855)
Cine dracu e AIA?E local acolo la voi ?!
Fa-i la masina ce iti place tie, pune-i pleoape, baga angel eyes,etc....
AAA....si sa nu uit FOLIE peste TOT sa iti intri in normal :)))
Ca acolo asa se poarta si pe parbiz;)

nu mai am chef de masina acum! mi-e fata bolnava si n-am chef de nimic!

te pup catalin..vb cand vi pe aici! o sa tin cont de sfaturile tale!

mk3gti 05-12-11 21:19

Mersi pentru raspunsul in legatura cu evacuarea , am auzit-o intr-un filmulet de pe youtube cand erai la o intalnire in Valcea si suna bestial ...

myky99 05-12-11 22:06

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4761080)
nu mai am chef de masina acum! mi-e fata bolnava si n-am chef de nimic!

te pup catalin..vb cand vi pe aici! o sa tin cont de sfaturile tale!

multa multa sanatate man ;) masinile se fac in timp.....

GOGU_VL 05-12-11 22:26

DOAMNE AJUTA TATI BOSS.......INSANATOSESTE-O PE CEA MICA, CA TARE FRUMOASA E ;) PUPO DIN PARTEA MEA :-)

Marian_nebunu 06-12-11 08:52

Mariiiiiiiiiiiia :( :( ....ai grija bai handralau nenorocit ca ea singurul motiv pentru care vin pana la tine acolo in Afumati sa o vad pe Maria :)....

liviu tex 07-12-11 16:18

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 4761087)
Mersi pentru raspunsul in legatura cu evacuarea , am auzit-o intr-un filmulet de pe youtube cand erai la o intalnire in Valcea si suna bestial ...

cu placere!!:-)

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4761199)
multa multa sanatate man ;) masinile se fac in timp.....

ms frumos! asa e!!;)

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4761233)
DOAMNE AJUTA TATI BOSS.......INSANATOSESTE-O PE CEA MICA, CA TARE FRUMOASA E ;) PUPO DIN PARTEA MEA :-)

se simte mai bn,am zis ca fac infarct doua zile de mila ei,sunt si dadaca zilele astea ca n-am mai dus-o la gradi! azi s-a simtit bine si sunt fericit! nu-mi sta gandu' la nimic cand nu se simte bn,tu sunt sigur ca,cunosti sentimentul asta! multumesc frate pt cuvintele frumoase! sanatate si la al mic al tau!!:D

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4761638)
Mariiiiiiiiiiiia :( :( ....ai grija bai handralau nenorocit ca ea singurul motiv pentru care vin pana la tine acolo in Afumati sa o vad pe Maria :)....

stiu fratele meu din Jamaica!:lol:

de ce ma faci ma handralau nenorocit 'tu-ti fata aia??:pelvic_th:pelvic_th

Florian328 07-12-11 16:49

liviule cn era azi cu masina ta k am vazut-o venind de la 300m si am zis k u esti,lam lasat sa treak si dai viteza si flashuri dupa el crezand k esti u sa mai vb dar cand a oprit era altcineva............oricum e forta si pisica asta si ink o data sa o stapanesti cu placere!!!!!
poate ne intalnim vineri seara prin oras

liviu tex 07-12-11 21:03

Quote:

Originally Posted by Florian328 (Post 4764708)
liviule cn era azi cu masina ta k am vazut-o venind de la 300m si am zis k u esti,lam lasat sa treak si dai viteza si flashuri dupa el crezand k esti u sa mai vb dar cand a oprit era altcineva............oricum e forta si pisica asta si ink o data sa o stapanesti cu placere!!!!!
poate ne intalnim vineri seara prin oras

i-am dat-o la un prieten care are masina'n service! mi-a zis ca fugea azi unu' dupa el cu jante portocalii:lol::lol:si i-a spus sa-l sun! nu stiam despre cine e vorba! ai schimbat jantele sau masina cu totu'?? vb vineri daca iesiti! da-mi un telefon!!!

liviu tex 07-12-11 22:41

in weekend fac un ''foto sesan'' d'ala de va capiez! va rog care nu aveti ochelari de soare sau masca de sudura sa va luati un ciob colorat ceva sa uitati prin el,pt ca pozele vor fi ''briliant'' si riscati sa va iasa ochii din gavane!:D

asa,maine imi revine masina pe batatura si sunt hotarat pe ea! de plecat nu mai plec nicaieri ca baga primaru tevi pt canal si e mocirla pan' la manerele de la usa,asa ca o bag in lucru:shock:...watch out!!!!!!!!!!!!;);)

neagk 07-12-11 22:55

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4765683)
in weekend fac un ''foto sesan'' d'ala de va capiez! va rog care nu aveti ochelari de soare sau masca de sudura sa va luati un ciob colorat ceva sa uitati prin el,pt ca pozele vor fi ''briliant'' si riscati sa va iasa ochii din gavane!:D

asa,maine imi revine masina pe batatura si sunt hotarat pe ea! de plecat nu mai plec nicaieri ca baga primaru tevi pt canal si e mocirla pan' la manerele de la usa,asa ca o bag in lucru:shock:...watch out!!!!!!!!!!!!;);)

Spor la treaba ! :flamed:

motzu 08-12-11 00:01

Quote:

si la tine e mocirla?:))))))
astia cu drumurile sunt cei mai prosti oameni pe care i cunosc eu!!!!
bafta cu pisica....si insanatosire grabnica la pitica:)

Z E K Y 08-12-11 07:49

Quote:

riscati sa va iasa ochii din gavane!:D

watch out!!!!!!!!!!!!;);)

:D:D..

florinfty 08-12-11 10:09

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4765376)
i-am dat-o la un prieten care are masina'n service! mi-a zis ca fugea azi unu' dupa el cu jante portocalii:lol::lol:si i-a spus sa-l sun! nu stiam despre cine e vorba! ai schimbat jantele sau masina cu totu'?? vb vineri daca iesiti! da-mi un telefon!!!

Eu sunt cel cu e46-le cu jantele portocalii, am vazut masina 2-3 zile la rand prin zona, chiar eram curios la cine a ajuns. Cu ocazia asta iti urez "s-o stapanesti sanatos" si multa sanatate la fetita! Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning