![]() |
Re: Când au început circuitele în România?
1 Attachment(s)
Iata-l pe Vasile Stamate pe 588, pe o masina de N care a fost si-n Raliul Dunarii, si care,
a fost " bunica" lui 76 !!( pentru cei care au urmarit cele doua thread-uri si au aflat povestea ):D |
Si cam care erau modificarile la masina din imagine?
|
Cercetam, si va informam !
Din cate imi amintesc, masina 60, avea un rezervor modificat:rolleyes2 de 148...150 lt. era masina cu care se mergea la Dresda sau la Plzen ! iar pt circuit avea rezervorul original, cam obosit, reparat :!::!:si abia incapeau vreo 20-25 lt.:D. In rest....cercetam la " vinovatii '' care acum vor fi mai sociabili. Pe vremuri orice facea la masina se tzinea mare secret :D:D:D |
3 Attachment(s)
Rasfoind in presa locala , dupa noutati pentru topic, am mai gasit cate ceva interesant pentru a va prezenta.
Chiar ca -s aproape de Road, hmmmm, ce zici Cornele ?:?: mai 2-3 documente si ies primul de la boxe :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre alergatorii de ieri: unii retrasi cu varsta de pensionare, altii cu firme proprii, altii .....ne-au parasit !. Apoi apare toleranta, noile mentalitati, etc, etc = domeniu complex de analizat.... Buna poanta cu observator......!!ca eu asa am considerat-o. Si fii aproape ca duc curand la implinire promisiunea de a-l depasi pe Road !!:D Mai am o etapa europeana de raliuri si la intoarcere.....:shock: |
Si mai am un raspuns Cornele :
- si astazi avem o mica elita a automobilistilor braileni , asa de exemplu :- - in Campionatul de viteza pe traseu montan sunt 2 piloti, unul fiind adesea pe podium la H3 , Dragos Viorel Trifonescu, iar celalalt e debutant in 2011, - in Campionatul national de indemanare auto, avem locuri 1-3 la diferite categorii, iar la incepatori prin Ionutz Chesaru sanse de campion, - in raliuri un navigator in echipaj cu Ghunter Graef, ing. Cristian Cibu, protagonisti la H sau I, - in Cupa Europei Centrale,( raliuri secrete de orientare ) 2 echipaje participante constant, - si sa mentionam despre un campionat judetean de raliuri ( contestat de unii neparticipanti ) unde legea o face un licentiat , Razvan Traian Popa pe un .....Tico !! - chiar si-n karting avem un junior de perspectiva, Roberto Ene... Cam putini , poate vei spune, si e adevarat comentariul , dar ....putini si buni ! |
Quote:
Te asigur ca in cel putin un caz nu era asa. La tine ma refer! |
Quote:
|
Daca cineva se stie cu musca pe caciula e problema lui.
Eu nu am avut intentia sa las vreo urma de sarcasm in intrebarea mea. Acum am inteles ca la un astfel de nivel de modificari masinile erau destul de jos ca performante, iar ca fiabilitate dezastru. In perioada de dupa '90 dasi posibilitatile de a achizitiona o masina occidentala au crescut, cu toate astea multi pasionati si-au modificat masinile autohtone la un nivel de invidiat. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning