![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
2 Attachment(s)
de azi am inceput sa lucrez cate putin la fetele de usi...
am facut 2 inele pt difuzoare si incerc sa le schimb pozitia veche... o sa fie mai greu la fibra ca este pt prima data cand pun mana dar sper sa invat cat mai repede... ma ajuta cineva cu sfaturi ??:D |
interesanta abordare la fete
|
7 Attachment(s)
azi am montat si aprinderea electronica, gata am scapat de platina ...parca am schimbat tot motorul trage super bine, sunt super multumit de delco...
urmeaza sa montez si shift-light.... |
mda...delco-u de la gaget :p
|
bravo ma asa da tata...in sfarsit inca cineva cu aprindere adevarata :)) sa nu te sperii de ea ca trage prea tare si nu o sa o recunosti :D
|
eu am o intrebare, chiar nu se poate trimite si pe la mine ceva mai la vest si sa montez aici aprinderea asta ca pana la capitala e ceva, km dar daca nu se poate o sa fiu nevoit sa vin pana acolo ca problema cu aprinderea in vf capului imi sta
|
Am si eu o intrebare in ce consta montarea aprinderii electronice ,aceasta custom , ca cele ce se gasesc in oras la mine sunt de vreo 5 feluri si nu ma pot hotara la una din ele ca ba sunt cu 2 ba cu 3 ba cu 5 fire, ma poate lamuri si pe mine cineva .Ms anticipat si scz dak am deranjat pe cineva.
|
garajjjjjj frateeeeeeee................................cine are are
|
B-69-TAU felicitarile mele masina a iesit sooper ! :D
|
e aprindere din aia hoatza? Cum aveau batranii la curse.
|
da da exact ca aia de alergau batranii pe coasta.....
|
hahha acum e clar de ce trage asa de bine masina....:D abia astept sa o pun si eu pe picioare :))
|
frate nu te mai potolesti o data cu masina asta k ne disperi....
nu trec 2 sapt fara sa ii mai modifici/schimbi ceva... incep sa cred k e patologica chestia.... anyway..respect |
care e frate pb ta ca omu baga banii in masina ??? te oftici ca u nu ai sau ce ??? si te rog sa imi raspunzi pe privat ca nu vreau sa ii mai strici omului threadul
|
2 Attachment(s)
si ca sa vezi ca nu am terminat de modificat la masina, maine montez un play-station2 slim...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning