Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Trixi 14-03-07 09:30

Re: Cum sa agati o fata..

si ceeeeeeeeeeeeeee?????o iei d la capat!!!!:D :D :D

Most_Wanted 18-03-07 22:08

lasa mah ca si eu am agatato pe vecina mea de scara ...deci ff aproape stam..si am agato pe mess .....eu o cunosteam de mic ...de cand ne jucam cu puta in tarana ...si..pana acum vreo luna jumate ...nu am avut nici unu tupeu sa vb ...am tacut din gura si eu si ea .....si dupa ce am vn ..mi-a zis...ca nu stia cum sa faca sa imi zica ....plm.....asta acum o luna juma .....ca de ceva timp canci ..nu mai suntem impreuna....si nu mai tin la ea asa mult ...inainte tineam la ea ...(ca sa o dau in sentimente ) dar acum nu ami e ce era inainte ....eh si acum mergem ami departe incercam la alta usa ...

Mustang 18-03-07 22:11

sa incerci si la alta scara ...
poate poate ;)

Spark 19-03-07 19:12

alt bloc ... alt cartier ...
sau le iei pe toate la rand :lol:

vladdaman 19-03-07 21:35

ce maisna trebuie sa ai ca sa agati la ture de magheru ???ca se pare ca volvo nu e destul de bun...:( astept si eu o idee o categorie sau niste categorii de masini si mai ales din partea fetelor ca nu vreau sa agat baieti...

Leutzu_ 20-03-07 13:32

Poti avea si trabant...depinde unde pe magheru te duci sa agati =))

vladdaman 20-03-07 16:00

:) tare treaba, intr-adevar ai cum sa le agati pe domnisoarele de pe victoriei daca te chinui putin si cu un trabant...dar cred ca nimeni nu ar risca acolo:D

ADDOstreet_racer 20-03-07 21:30

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 808175)
:) tare treaba, intr-adevar ai cum sa le agati pe domnisoarele de pe victoriei daca te chinui putin si cu un trabant...dar cred ca nimeni nu ar risca acolo:D

cea mai sigura metoda......................iti cumperi o masina ,....preferabil sport.....dai drumu la muzik si o inviti sa o treci strada.............ku masina ....bineinteles....apoi o duci la marginea orsului..si dupa ce termini treaba...... treci la urm....credetima merge....stiu oameni ce au fakut asta toata viata ....si ink o mai fak

Eugen_TL 20-03-07 21:48

esti nebun ! .............. :)

Mustang 21-03-07 15:48

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 808928)
cea mai sigura metoda......................iti cumperi o masina ,....preferabil sport.....dai drumu la muzik si o inviti sa o treci strada.............ku masina ....bineinteles....apoi o duci la marginea orsului..si dupa ce termini treaba...... treci la urm....credetima merge....stiu oameni ce au fakut asta toata viata ....si ink o mai fak

Muzica = Manea
Masina sport = Bmw z3
Termini treaba = O rogi sa iti lase un numar de telefon

Frate tu ai idee cu ce se "mananca" femeile ?

vladdaman 21-03-07 16:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 810176)
Muzica = Manea
Masina sport = Bmw z3

foarteeee foarte tare:))...doamne cat de tristi sunt unii:))

ZUZG7 21-03-07 16:42

cea mai sigura metoda......................iti cumperi o masina ,....preferabil sport

sau un motor
si atunci se uda multe .

Terminati-o cu agatatul . Ce naiba ca nu sunt niste boarfe care le agati in cuier .
Daca ai papagal si nu fuge in prima secunda cand se uita la tine ai toate sansele sa ajungi undeva .
Punct .
Nu exista locuri prielnice , masini sau motoare tari , tu faci diferenta .

bodyspeed 21-03-07 18:28

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 810176)
Muzica = Manea
Masina sport = Bmw z3

e gaby.. multe ceri baiatului..
daca crede ca .. cu o machina.. si nu din aia teleghidata ci reala.. .. plus.. o manea.. in difuzoarele.. fie ele domotec.. :lol: sau fie ele cele mai smechere
<agati> una ninia ...

Quote:

Originally Posted by ZUZG7
Terminati-o cu agatatul . Ce naiba ca nu sunt niste boarfe care le agati in cuier .
Daca ai papagal si nu fuge in prima secunda cand se uita la tine ai toate sansele sa ajungi undeva .
Punct .
Nu exista locuri prielnice , masini sau motoare tari , tu faci diferenta .

ai dreptate ... ..dar sunt putini.. care se bazeaza.. pe asta...
alti cred ca daca se urca .in masina... vorbeste masina in locul lor...
iar ei .. altceva nu trebuie sa faca... ;)

Trixi 21-03-07 18:49

...baieti,haideti sa luam cazul ala incredibil,cind ai masina "sport"...cu muzica cu tot..ai si ceva ban in buzunar,si fata p kre ai pus okiu' ,f politicos,te ia usor peste picior,desi park numai ptr ea ai oki....ce faci dommle????:D

bodyspeed 21-03-07 19:18

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 810460)
...baieti,haideti sa luam cazul ala incredibil,cind ai masina "sport"...cu muzica cu tot..ai si ceva ban in buzunar,si fata p kre ai pus okiu' ,f politicos,te ia usor peste picior,desi park numai ptr ea ai oki....ce faci dommle????:D

nu se pune intrebarea ce faci... ..:D
ci .. ce nu faci ca sa iasa totul bine pentru amandoi .... ;)
asa ca. aici se face diferenta amintita si de ZUZG7
ca daca te ia frumos peste picior... .. dupa aia.. tine.. totul..de ce esti in stare .. sa faci.. si ce poti.. nu sa faci ce au facut alti... si sa nu iti iasa...
ci ce poti tu..
mai multe detalii nu dau.. :-P
( limbaj codat,numai ptr cunoscatori...) ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning