![]() |
Re: New Racing Team: Shadows
memo, ai un pic ciuda in tine ca nu ai venit nu?? puteai sa vi cu baietii, ca te gazau ei pe undeva...
Restu-i Marachuca :ciggy: |
ceva filmari cu "chestii inedite"? nu aveti? k doar sunteti de caterinca toti.....ceva funny......postati si voi....
|
Quote:
|
Quote:
Oricum, e de apreciat ca ai facut efortu` sa ajungi pana in SB, pacat ca vremea nu a tinut cu tine. Daca veneai Duminica te si bronzai un pic.... Cred ca cei care nu au venit Duminica au murit de ciuda, ca a fost super misto afara, si tot ce tine de haos s-a facut pe caldura (mai putin motoarele....care au dat startu` la show) Laureeeeeeeeeeeeee, pune odata pozele alea... Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
Sunt constient ca a fost distractie maxima, dar asta este, sunt multe altele si in viitor. Iar in viitor, o sa particip si eu la expozitii cu masina personala :-P |
Quote:
Deci puteai sa vii...chiar si la risc, ca oricum ai fi avut cu cine sa te intorci in aceeasi zi. Asta e , mai mult noroc data viitoare. Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
|
Quote:
|
mai taie din ele, ce atat ajuns acasa?
|
Quote:
Hai , povesteste-ne cum a fost seara motoristilor din Sibiu. Ce s-a intamplat la "ascunzatoare"(hideout)? Restu-i Marachuca :ciggy: |
Am eu stiu eu ... sunt racer! :))
Dupa cate s-au intamplat in 2 zile la eveniment nu s-a postat decat o pagina si cateva poze?!ciudat... Cred ca pregatiti voi ceva frumos :D Restu e CanCan! :paper: |
2 Attachment(s)
Baietii de mai jos ii saluta cu respect pe : Couzin, Valy, Andrei FUG, Romel, Manu !!!!!
|
:twisted: I love you all manca moshu pe ei de gingashi :twisted:
|
couzin, hai ca ai 2 zile sa ajungi inapoi in tara sa mergi la satu` mare cu baietii:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning