![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
The following major Direct3D chipsets are supported:8)
ATI Radeon 9500 series Radeon 9600 series Radeon 9700 series Radeon 9800 series Radeon X550 series Radeon X600 series Radeon X700 series Radeon X800 series Radeon X850 series Radeon X1300 series Radeon X1600 series Radeon X1800 series Radeon X1900 series Radeon HD 2400 series Radeon HD 2600 series Radeon HD 2900 series NVIDIA GeForce 6200 series GeForce 6600 series GeForce 6800 series GeForce 7300 series GeForce 7600 series GeForce 7800 series GeForce 7900 series GeForce 8500 series GeForce 8600 series GeForce 8800 series GeForce FX 5950 series |
demo`ul mi`a lasat o impresie buna despre joc chiar daca nu mi se misca mie f. bine .. imi trebuie alta placa :rolleyes2 . astept(am) jocul full :-P .. cred ca acest nfs o sa il cumpar.. va fi primul :lol:
|
bah .. e mishtocutz .. jocu ... da pana invetzi controlul mashiniii e bataie de cap .. nu poti sa scotzi toate sistemele ... tc .. abs .. si sm ...
|
daca vreti need for speed click pe link :arrow: http://search.utorrent.com/search.ph...d%26ihq%3d&u=1
|
celeron 2.8,512 rami,ati ax300se ,intr-o ora am reusit sa intru in cursa,unde la start am stat 10 minute pana am dat restart
pare frumos da nu am reusit sa ma joc.......nasol ;) |
|
Quote:
------------------------------------------ Abia astept sa posteze careva costul reparatiei cand va face praf o Zonda. =))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Glonz........8)
|
...daca EA spune ca este si zi si noapte in joc, faceti careva un ''print'' sa vad si eu cum e pe ''noapte'' , ca eu n-am posibilitatea :evil:
|
Poate nu in demo da in full sigur
|
salut. am luat si eu demo-ul ieri dimineata... mi-a lasat o impresie foarte buna, in primul rand pt ca parca au mai echilibrat balanta intre Arcade si Simulator...jocul tot spre arcade bate...dar macar nu mai ajungi la 200 in 5 secunde :))...si macar nu poti lua curbele cu 180 fara sa incetinesti deloc cand tragi de volan. Singura problema pe care o am este ca nu inteleg de ce mi se misca destul de prost... pe SRTest am trecut cu brio si la MINIMUM si la Recommended deci chiar nu inteleg. Am asa: AMD X64 3000+ , Nvidia GeForce 7600GT 256Mb GDDR3, 2,5 GB RAM Kingmax. Mi se pare ciudat faptul ca si pe low la toate mi se misca destul de prost...pe medium deja nu mai pot sa joc bine...iar pe high e exagerat de sacadat. Eu am zis ca poate nu e demo-ul optimizat bine..cine stie...astept full sa vad daca la fel face...daca are cineva vreo solutie sau macar un raspuns pt mn astept :D...
|
eu zic sa-ti faci un upgrade la pc, sau cel putin la procesor.:???:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning