Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

cryo 10-07-07 16:09

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

pai e vorba de o intalnire si de o discutie in iasi, nu? :D

P.S. someone needs a chill pill ;)

randomm 10-07-07 16:14

Mi-am dat seama ca era vorba de o intalnire. Cat despre faptul ca era sau nu in Iasi, nu mi-am putut da seama, ca efectiv era un post fara nici o legatura cu ce se discuta inainte, fara nici o explicatie, efectiv a aparut deodata o lectie de sportivitate la adresa cuiva, care nici macar nu stiu daca are user aici. De asta nu inteleg legatura. Daca tu o intelegi, nu ma luminezi si pe mine?

bakal 10-07-07 18:38

pai din ce reiese din postul respectiv, si la ce titlu are, suna mai degraba a provocare si nu isi are rostul aici, .............

cryo 11-07-07 09:43

randomm, termenul "ironie" iti spune ceva? ;)

Dar, fie, daca chiar ai luat-o in serios, hai sa vedem....
Titlul topicului este "Discutii/Cafenea/Intalniri Iasi". Cu alte cuvinte, orice altceva ce nu intra intr-un subiect bine stabilit. Daca vei citi topicul de la inceputurile lui, vei vedea ca subiectul s-a schimbat de enshpe ori, fara vre-o legatura cu ce se vorbea inainte. Numitorul lor comun este orasul Iasi.

Acum, tu spui ca nu iti dai seama de nicaieri ca ar fi vorba despre cineva din Iasi. Ei bine, eu am facut o presupunere oarba, si am concluzionat din mesajul lui ca este vorba de personaje din Iasi. Hmmm, oare de ce? Let's see:

Locatia lui Zorro_nu_stiu_cat e Iasi.
Numarul masinii in cauza este IS 15 YAN. Desi teoretic respectivul poate fi si din Sarca, nu neaparat din Iasi, un principiu universal recunoscut al logicii afirma ca din toate explicatiile posibile pentru un lucru, cea corecta este de regula cea cu probabilitatea mai mare (Lama lui Occam). Conform acestui principiu, cum numarul masinii te duce cu gandul la orasul Iasi, exista mari sanse ca respectiva masina chiar sa fie din Iasi.
Si, lovitura de gratie: la un moment dat Zorro al nostru spune: "si eu sunt din Iasi..bro..dar eram mandru ca sunt de aici..pana te am intalnit pe tine".

Cred ca pana si Sherlock s-ar fi declarat satisfacut de atatea indicii...

Te simti mai luminat acum? :)

slip 11-07-07 13:01

can we get over it? please....
thank you

L33L00 17-07-07 12:48

Salut , sunt un impatimit al tuningului din iasi , tuning real si virtual :) si mi-ar face mare placere sa particip la o intalnire , astept propuneri :D

randomm 17-07-07 13:09

Intalnirea membrilor 4tuning are loc in fiecare vineri incepand cu ora 21:00 in Copou in Rond Agronomie (ultimul rond din Copou). Daca vrei sa ni te alaturi esti bine venit.

slip 17-07-07 16:01

Mi s-a promis de la Bucuresti ca pana sapt viitoare se rezolva toate problemele.. si ne vom apuca din nou de postat pe IASI !
Deocamdata se pare ca toata lumea e ocupata cu 4TUNING FEVER !

bafta si..asteptam membri noi..

AXEL_SS 17-07-07 20:13

Salutare lume salutare 4tuning. LONG TIME NO SEE. Mai am o luna jumatate de stat aici si ma intorc acasa. Sincer sa fiu de abia astept sa va revad, sa va revad masinile. Multa salutare intregii comunitati 4tuning iasi. In special domnilor SLIP(proaspat devenit moderator - felicitari pt noua functie) si ZyZ. De asemeni multa bafta cu proiectul tau slipule.8)

V-am pupat

AXL

L33L00 19-07-07 14:51

Quote:

Originally Posted by randomm (Post 1001944)
Intalnirea membrilor 4tuning are loc in fiecare vineri incepand cu ora 21:00 in Copou in Rond Agronomie (ultimul rond din Copou). Daca vrei sa ni te alaturi esti bine venit.

mersi ca mi-ai spus ... acolo ce v-a fi ... adica eu inca am 16-17 ani si => n-am masina ... stam de vorba , mai ben ceva etc ? pls somebody explain me :) sunt novice in asta :P)

randomm 19-07-07 15:14

Pai de obicei se aduna lumea incepand cu ora 21:00, se bea o cafea, un suc, se discuta, se rade, cateodata se mai lasa cu o plimbare prin oras (cu masinile), cateodata nu, depinde de chef, probleme, sau cum e treaba.

slip 19-07-07 20:44

ideea e k ..daca vii....vezi..
daca vrei detalii pe forum... primesti NU :D
asa k..ce te atrage mai tare? curiozitatea? sau cateva detalii pe forum? :D
bafta

Andrey_FL 20-07-07 15:00

salutari baietzii!!!!eu sunt din onesti si am auzit ca vati oficializat....OLD SCHOOL parca.....bravo baietzii...cat de curand speram si noi sa ne oficializam..bft tutror...

slip 20-07-07 17:09

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1006855)
salutari baietzii!!!!eu sunt din onesti si am auzit ca vati oficializat....OLD SCHOOL parca.....bravo baietzii...cat de curand speram si noi sa ne oficializam..bft tutror...

dap...oficial suntem un club.. Old School Motorsport ... dar inca nu suntem intrati in legalitate...ca si asociatie...
o sa fim cat de curand.. trebuie un pic de rabdare...timp si banutzi :D
voi ce club aveti acolo? :D ....
ma cunosc cu marius..aka bmw_rulllz ... PYM :D de la voi din onesti.. sa traiesti :D dar nu mi-a spus nimic :P poate nici nu stie :D

bafta si voua..si.. sper sa colaboram.. pe viitor .. la intalniri..eventuri..alea alea..

cu respect...slip

Andrey_FL 20-07-07 17:57

ne bate un gand s afacem asa ceva...dar nu se va intampla de curand....care aveti din iasi etapele care trebuie parcurse ptr a deveni o asociatie sa imi dea si mie un pm....il cunosc pe marius doar e vecinul meu....sa speram ca o sa colaboram ...mai vb...si care aveti dacia postati si voi pe linkul de la semnatura mea pls...bye bye

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning