![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
Salutari,
As avea si eu nevoie de ceva ajutor daca se poate. Va rog sa imi spuneti daca capota de BMW E 36 se poate inlocui cu cea de E 46? Sunt cam nedumerit in aceasta privinta si as avea nevoie de ceva sfaturi. Va multumesc. |
crezi ca daca postezi de doua ori primesti raspunsuri mai concludente...sau ce :?::???:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
asa doarme ursu....
|
Quote:
Nice!:D Ursoaica din fata ce motor are,niste poze cu ea nu pui,arata frumos:) |
nu e ursoaica, e 5-ar daca nu ma insel, kombi :D
si ursu lu domy i-o da pe la spate :lol: urs pervers :lol: ah da chiar domy , pe spate .. nu-i pui un spoiler ceva ? ca masina vine joasa rau de tot in fatza , pragurile sunt mai sus de sp fatza , si in spate gol .. doar o parere,sau .. curiozitate,cum vrei sa-i zici . . imi imaginez ca ar da mai interesant cu un spoiler spate.. care s-o aduca la nivel .. :) sau cel putin s-o mai coboare un pic la ochisori .. |
Quote:
|
cinciaru din fata lu aro e limo nu e combi :D e fainuta si aia.. ingrijita.. cu asa stapan ...!!
|
Quote:
|
Quote:
|
aaaaaaa greseala mea ! am mai vazut atunci tot la tine un cinciar limuzina tot cu numar dmy si credeam ca e ala :D
|
Quote:
imi pare totusi gol spatele, ai incercat macar virtual un mtech2 ? pe spate ? ca arata cam tot a stock .. insa macar ar mai cobori un pic nivelul cred.. din nou,sper sa nu te superi , sunt doar cateva idei .. |
Quote:
E touring asa observ si eu din poza:rolleyes2 |
si mai bine,macar o ard intre rase ...
nu interacial :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning