![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Quote:
asta e soarta ursului sa indure de toate ....nu am luat-o sa ma uit la ea...am luat-o sa ma bucur de ea... si de la cine am luat-o... Boby MOM KILLER..:lol: mi-a dat masina cu inima deschisa.....nu am ezitat nici o clipa sa o iau...de la el as cumpara orice masina....;)....nu sint pupincurist dar om cu bani si fara fitze ca Boby nu prea am vazut....sint o gramada care au bani si sufera.... oare sa o vand sa schimb culoarea, dar sa ramana tot MOM?.....:lol: hai ca s-a facut dimineata si am visat frumos......:lol::lol: 5000 FIX pt Taxiu.....valabil in continuare.....:D |
Quote:
esti cealapadiu!!!! macar pune o poza cu viitoare sa zicem si noi pareri alea alea:D |
Quote:
nu dau detalii......:D |
Quote:
|
Quote:
bine....hai un detaliu...BMW E30.......:lol: |
MOM`ul albastru va fi urmatoarea masina ,Jakal?:lol:
daca e asa ,viitoru suna bine..bine rau :twisted: |
deci...viitorul suna albastru:))))))
|
Nu era chiar asa greu de ghicit...
|
Quote:
aoleoooooo ce melodie Donule arzatear focu de paliu =))))))) on topic :D:D:D...jakale...te dai pe turbaciuni ???:D |
Quote:
|
Quote:
|
fain taxiul
sa ai parte de el fara incidente:D |
Quote:
|
Cum il cheama ma pe Taxiu ????
MONA??? SE MARITA MONA :wave::wave:??? O MARITI P MONA JAKALE :wave::wave:???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: AOLEU CE SA MA FAC DOAMNE EU :lol: :lol: :lol:...SE MARITA MONAAAAA :lol: :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=zwV6KLIWy38 dictalooooooo ce-am mai ras cand am gasit melodia asta =)))))))))))))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning