![]() |
Re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
1 Attachment(s)
da, el era :lol:
Poza nu-mi apartine, sursa facebook :)) |
Am zarit putin numarul si m-am uitat in urma dar nu am fost sigur,nici nu as fi avut cum ca era ora 4:30 dimineata, intuneric undeva pe la Podari :-) Ma bucur ca nu m-am inselat totusi!:-)
|
7 Attachment(s)
Da robert eu eram pe la podari.. atunci veneam de la nunta din Segarcea ... ma duceam la somn in craiova .... :D ma bucur ca m`am vz cu stefi si cu act`ul si golful 3 Dj93ant ( dydy andrey) baieti de nota 10!
|
Ce reparati tre sa faci de la trecerea prin strehaia ?:)) Am inteles de la Alin , proprietaru ACT`ului ca ai cam dat pe acolo cu dedesubtu.
|
da.. am trosnit`o cam binisor sub ... :rolleyes2 dar nu are nimic doar zgariata ...
|
Este bine. Imi imaginez doar , ce coada a fost in spatele tau la trecerea prin strehaia:)) Am ras cu alin pe tema asta. Oricum , imi pare rau ca nu te-am vazut , cunoscut si eu personal . Dar mai sunt ocazii:D
|
blana pozele ... Mate,masina ta este demna !
|
Se vinde 3300E asa cum este in starea aceasta sau 2500E fara roti! :D sau accept unele combinatii ...
|
Quote:
pacat de masina asta dar ce sa zic bafta la vanzare |
Quote:
|
Pacat de ea!! :(
|
Am scris la caterinca :) masina nu se va vinde :twisted:
|
Orkm no cumpara nimeni .....
PS "gioging" nici eu n-o s-o dau nici odata , doar peste vreo 20 ani la fier . Bafta in continuare cu ea . |
Ma gandeam eu :lol:
|
Şi chiar dacă ar vinde-o, este strict problema lui!
Poate doreşte altceva. Nu este īndreptăţit să dorească altceva sau pur şi simplu s-o schimbe? :-) Poate că pe următoarea o s-o facă mai marfă, asta dacă īntr-adevăr doreşte s-o vāndă... P.S. Cred că ar reuşi s-o vāndă, dacă ar īncerca = 2500 euro (fără jante), nu mi se pare deloc mult pentru un Cielo refăcut şi modificat! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning